עטלפית על{לאסי} |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
עדלאידנג'ן
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
עטלפית על{לאסי} • 15 בנוב׳ 2007
אני מרגישה כאילו רימו אותי - עד שמצאתי מקום שהרגשתי שייכת אליו, סוגרים אותו?
אז אני עם כל האופטימיסטים שבחבורה - באה ל-עדלאידנג'ן וממתינה בקוצר רוח לפתיחה מחודשת או לאילתור מקום חדש לסוטים [וסליחה עם העמלים שאני לא מתחברת למקומות האחרים] יאללה, בלגן. לחיים, אנשים. עתיד חדש בפתח כ נ ר א ה עע |
|
מידאס' |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
מידאס' • 15 בנוב׳ 2007
כמו שכבר אמרו פעם
נצח ישראל לא יוותר ! |
|
DEVIL EYES |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
/////
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
DEVIL EYES • 15 בנוב׳ 2007
אני מכיר את המועדון מיום פתיחתו לפני קרוב ל5 שנים
לא אכנס עכשיו לביורוקרטיה הנוגעת למתן התרים למועדון אזור תעשיה, מגורים, רמת רעש, איכות הסביבה, מפגעים שונים לשכנים וכולי' אני אומר היה טוב - וטוב שהיה. אם יקום עוד אדם בעל חזון כמו עמוס ויעתיק את המקום או יפתח מקום חדש ומשודרג, אני בטוח שהוא יהיה פופולרי לא פתוח מהדאנג'ן. אז עכשיו אנשים יוציאו את יצריהם בלימיטס.. עד לפתיחת מקום חדש/העתקה, או בכלל בקשר למה שאדון -אין לי אישיות ועמוד שדרה - kuskus משהו אמר.. לא הבנתי אותו כל כך בתוך הבכי הקטן של הילדה בת 4 ששרטה את הברך .. אתה אומר שהמקום זבל ומאפן, אבל היית יוצא אליו.. לא היה טוב לך העיצוב הארכיטקטוני, רמת האלכוהול לא השתוותה לרמי מרטין XO שאתה רגיל אליו מהאחוזה, הבנות בעלות רמת השומן הגבוהה כל כך כל כך הטרידו אותך, שבילית את כל הערב בבהיה בהם... לא יודע מה איתך.. אבל אני... ויש אומרים שאני מוזר משהו.. אם יש מקום שאני לא מתחבר אליו - אני לא מגיע. אם יש משהו שלא בא לי טוב בעין - אני לא מסתכל עליו ואם יש לי משהו לומר - אני אומר אותו בפה מלא, בניק שלי, עם התמונה שלי. ולא בניק מצוץ דיי לוזרי מצידך ליצור ניק פיקטיבי לפני יום ורבע לזרוק זבל לאוויר ולחבוש חזרה את מסיכת הניק היום יומי שלך. אולי ביום שתלמד שאנחנו לא ילדים שמשחקים בקקה. אלה אנשים בוגרים, שאחראים למעשיהם. שיוצאים למקומות שהם נהנים בהם בחברת אנשים שטוב להם איתם שחברים בקהילה כלשהי אמורים להיות כמה שיותר אמיתיים. ז"א מי שאוהב אותי - אוהב אותי בגלל מי שאני - לא בגלל המסיכה שאני חובש בצורת ניק ערטילאי. דבר ראשון אני בטוח שאתה גבר אשה לא הייתה מדברת בכזה זלזול על בחורות לא משנה מה. גילך 25-45 אתה שולט. אחרת לא היה כל כך חורה לך שגבר סוגד לאשה ועוד לאשה בעלת משמנים רבים אתה חושב שאתה מבין בעיצוב מועדונים ולא מבין שהאנשים הם שעושים את המסיבה ולא המקום את האנשים זה שאתה רכיכה קטנטנה חסרת כל עצם בגופה שלא מסוגל להכנס לדיון תרבותי ולומר את אשר על ליבו בצורה בוגרת, ובוחר לתקוף בצורה ילדותית של ילד מפגר דברים דלוחים כמו רמת השומן בגופן של זו או זו, או עמוד המפריע לך בשדה הראיה מראה שאתה לוזר היית אתה עכשיו וכנראה תשאר אני משתתף בצערך על זה שאתה לוזר ובצער של הוריך על הביאם ילד מונגולואיד שכמותך לעולם יש מספיק אנשי אשפה לא היה צריך עוד אחד אבל מה לעשות אבל כבר איתנו אז שיהיו לך חיים טובים ו... אה כן.. אתה עדיין לוזר DEVIL |
|
s ronen(נשלט) |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
עצוב למדי
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
s ronen(נשלט) • 16 בנוב׳ 2007
עכשיו חזרתי מהמועדוןף וקשה לתאר את עוצמת מוזרות הרגש ששוכן לו בליבי עכשיו.
המועדון, באמת הפך להיות סוג של טריטוריה ביתית לסקטרום כזה רחב של אנשים. הגעתי בלי קשר לסגירה. לא ידעתי על כך.. הרגע בו נודע לי הדבר, היה ממש בגדר שברון לב מבחינתי. אני חושב, שאל לנו לוותר. תמיד ניתן לערער ולערער שוב - בעלי במקם. ואנו - באי המקום- אזרחים רגילים - צריכים לעשותמעט רש ולהיאבק על זכויותינו. כך או ארחת, נרמסו כאן זכויות. . . מקווה להתפתחות חיובית - המעדון הזה כבר הוכיח שיש לו כמה וכמה נשמות |
|
Kate McCannon |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
Kate McCannon • 16 בנוב׳ 2007
SIVAN כתב/ה: לא סתם עוד עבד כתב/ה: יש אישור לקיומה של מסיבת הסיום הערב.
DJ More תתקלט, ויתארח גם DJ אביתר מה-under. יבואו לסשן ולהיפרד גם הנסיכה אדריאן ורועי בעל הנס, קפטן נימו וסולידאד, המלכה נטלי והעבד חגי. שאף אחד לא יצחק עליי אם אני אבכה הערב! חחחחחחחחח... מה לא תעשו בכדי להרוס מסיבה שווה וטובה יותר. כמו כל פעם מחדש - סוגרים את הדאנג'ן ופותחים אותו שוב פעם. הרי כל מה שאתם חוששים ממנו - מתגשם הערב... כולם יהיו אך לא אצלכם ...!!! צר לי שנסגר אך הוא בטח יפתח בקרוב. ואני הולכת למסיבה בשרון 12 .... ואיתי עוד הרבה כמה נמוך אפשר לרדת? כן. ללא ספק. מה אמרת? "כמה נמוך אפשר לרדת"? דפוקה. ואת שומעת את זה ממישהי שעזרה בהפקה של הפלייגראונד. באמת דפוקה. |
|
סיגריה(אחרת) |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
סיגריה(אחרת) • 16 בנוב׳ 2007
דמעות?!?....
אז איך היה??? |
|
תופס גלי הגובה |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
תופס גלי הגובה • 16 בנוב׳ 2007
הייתי במשמרת אתמול בלילה ולא יכולתי להגיע למסיבת הסיום.
איך היה? תודה לכל אנשי הדאנג'ן והקבועים שהנעימו לנו את הזמן. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 16 בנוב׳ 2007
סיגריה כתב/ה: דמעות?!?....
אז איך היה??? מאוד נהנתי היה סבבה לגמרי.אפילו שהפעם הלכתי לבד היה מספיק הופעות שהשכיחו לי את זה. הסשן המענין זו אחת יפה כזו קטנה בגודל נראת טוב. קשרו אותה בשלשלאות.העבירו חבל מתחת לכוס שלה שהוא חשוף ונראה ברור כמובן ללא תחתונים וואלה היא לא מרגישה כלום. היה את ההוא שאני לא זוכר את שמו מהמקום ששאל מי רוצה למשוך. אני מייד התנדבתי שיהיה קצת למי להכאיב משכתי חזק והיא לא מזיז לה. אחרי זה ניגשה אחת וירדה לה .ליקוקים בתוך הכוס שהגברים מיסביב כבר מוציאים עשן. היו מופעים אחרים יותר בישביל לעשות את הערב למיוחד. אני אמרתי בבלוג שלי וגם פה את התחושה ההזויה יש רק בדנג'ן ולא באף מועדון אחר. גם בגלל מיקומו בכיכר קדומים.גם כי האנשים שם הכי שרוטים. גם כי הדנג'ן זה לא עוד מועדון זה משהו יחודי שכנראה לא יהיה לו תחליף. |
|
עטלפית על{לאסי} |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
עדלאידנג'ן בריבוע
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
עטלפית על{לאסי} • 16 בנוב׳ 2007
לא יודעת איך היה לכם, אבל לי היה
עדלאידנג'ן כמצופה, עם כל האנשים האהובים והיקרים. הגעתי הביתה מפורקת לגמרי, כמעט בלי קול. גררתי את עצמי למיטה בכוחות אחרונים. חלמתי מלא חלומות על הדנג'ן במעט השעות שישנתי ואני שוב ערה אך מלאה באנרגיות מתפוצצות, עוד תוצר לוואי ידוע של המקום הקסום הזה. שונאת פרידות, אז אסכם בתודה ובאהבה לעוסקים במלאכה ולחובבי המקום. יהיה קשה למלא את החלל. חוץ מזה, אני אשתמש במילותיו של אישי האהוב שמבטאות היטב את תחושתי (http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=115397&blog_id=5044) נו, מה יהיה? מה עכשיו?! עע |
|
דום-34(שולט) |
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
16 בנוב׳ 2007
דום-34(שולט) • 16 בנוב׳ 2007
היה פשוט ערב פיצוץ
היה כיף לראות את המקום מפוצץ באנשי הקהילה ים שסנים ים חברים איך אמר מישהו לפני לא יקום ולא יהיה כמו הדאנגין מקווה שיהיה בקרוב מאוד פתרון עמוס תתעוררר אחי תודה ללא סתם עבד יעליייייייייי הברמניתתתתתתתתתתתתת למילייייייייי המקסימה וכמובן לרעות תתחילי לחייך החיים יפים אוהב אותכם ושבת שלום |
|