קטסטרופה{Adonai} |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
גילוי דעת.
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
קטסטרופה{Adonai} • 15 בנוב׳ 2007
לא יודע אם דעת זו המילה הנכונה אבל אני חייב, פשוט חייב לגלות לכם משהו.
השכן שלי מקורב מאוד לבתו של האחראי על מחלקת הרשוי של עיריית ת"א. כלומר אני לא יודע אם הוא עשה אותה או לא, אף פעם לא התעניינתי אבל מה שכן, ביקשתי ממנו לברר אם יש רשיון למועדון ההוא ברחוב השרון שבו נערכת מסיבת ילדים במסווה של מסיבת בדסמ. הלך השכן שלי שכן הוא חובב לי מעט וחושש ממני הרבה, הלך ובירר לי ואמר לי חבוב, לשום מקום אין רשיון לקיים לא מסיבת בדסמ ולא מסיבת ילדים. אמרתי לו ראבק, אני חייב לחבל במסיבה הזו, לא יתכן שילדים יעסקו בבדסמ שכן זה נושא מאוד רציני ומאוד מסוכן לגיל הרך, וזאת מטעמי מצפון שכן ידוע שאני דואג לנוער שלנו ולא ייתכן שילדים כה רכים וחביבים ישחיתו עצמם. השכן המפוחד שלי גירד בראש כחצי שעה וביקש ממני לא להפריע לו. אני שיחקתי טאקי עם עצמי כדי להפיג את המתח. יששששששששששש פתאום שמעתי מאותו שכן חביב, יששששששששששששש, מצאתי פתרון! אמרתי נו מה, מה העלה מוחך הקודח? אמר לי תשמע, בשבילך אני מוכן כאילו להציע נשואין לבתו הכוניפה של האחראי על הרשיונות, להציע נשואין ובו זמנית לבקש מאביה בקשה שכאילו קשה לסרב לה. אני חוכך ידיי ושואל נו, אז? אני אבקש שכאילו יסגרו את הדנג'ן, כאילו בבית המשפט העליון, כאילו 5 שנים המקום עובד בלי רשיון, כאילו בוקי נאה יכתוב על זה בעיתון, כאילו ניתן להם אישור חד פעמי למסיבת פרידה וככה כולם יבואו לדנג'ן כאילו זה היה המועדון מספר אחד בארץ וכאילו בדנג'ן חששו ממסיבת ילדים ועשו להם דווקא. מה אתה אומר? אמרתי לו תשמע, אתה גאון והתחלתי להריץ את העניין. וואלה יצא לי מוצלח. כל המציל נפש אחת כאילו הציל אומה שלמה. אני משתתף בצערכם על השממון הצפוי לכם ילדים חביבים אבל לא נורא, תמיד תוכלו לשחק אמת או חובה אחד עם השניה ולהניע את הראש לצלילי מוסיקה גותית הזויה. דעו לכם, זה לא נבון לילדים לשחק במגרש של המבוגרים. זה כאילו מסוכן. תהנו. |
|
דום-34(שולט) |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
דום-34(שולט) • 15 בנוב׳ 2007
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כמה זמן לא צחקתי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תכין בקרדי לכבוד המסיבה |
|
BlackDragon(מתחלף){תפוס} |
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
15 בנוב׳ 2007
BlackDragon(מתחלף){תפוס} • 15 בנוב׳ 2007
חחחחחח
הייתי חייב להגיב! אמרתי לך פעם שאני מת על הכתיבה שלך? (חוץ מאולי כמה מההודעות היותר קיצוניות, אבל אף אחד לא מושלם) |
|
girlpower |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
אני
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
girlpower • 17 בנוב׳ 2007
חושבת שאתה צריך פינה קבועה, בחייך!!!
כישרון כזה, תכתוב במאגזין. |
|
Born_D_Bad |
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
17 בנוב׳ 2007
Born_D_Bad • 17 בנוב׳ 2007
פשוט אין! אין עליך!!!!!!
|
|
daLord |
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
והכאילו חתונה תיערך בכאילו דאנג'ן?
לפני 17 שנים •
18 בנוב׳ 2007
daLord • 18 בנוב׳ 2007
כמה חבל שבחודש הקרוב אני לא אוכל לצאת לשום מקום..
לחלוק כבוד אחרון זה באמת כבוד, אני מקווה שזה רק בכאילו. |
|