ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

מציאות או דמיון?

GREEK​(נשלט)
לפני 17 שנים • 13 בנוב׳ 2007

מציאות או דמיון?

GREEK​(נשלט) • 13 בנוב׳ 2007
בוקר טוב ...... כמו שאתה יודע אתה מאושפז כאן כבר יומיים עם כאבי בטן וכאבים במתן שתן לכן אני החלטתי לשלוח אותך לבדיקה אצל רופא מומחה אורולוג.
מממ.. איזה בדיקה זאת?
זאת בדיקה שבה יעסו לך את הערמונית וינסו לגרום לך להפריש חומר שהוא לא בדיוק זרע ולא בדיוק שתן ואת החומר הזה נשלח לבדיקה
מה זאת אומרת יעסו לי את הערמונית זה כואב?
קצת, יכניסו לך אצבע לתחת ויעסו את הערמונית שנמצאת שם לא אמור לכאוב יותר מידי!
גבר או אישה?
גבר נראה לי, למה זה משנה לך?
ברור! שום גבר לא מכניס לי אצבע לתחת וזה סופי על אישה אפשר להתפשר.
עד כמה שאני יודעת אין בבית החולים הזה אורולוגית אבל עם אתה מתעקש יש רק אפשרות אחת והיא שאני ודוקטור סבטלנה ננסה לעשות זאת בעצמנו. אנחנו לא מומחות בתחום אבל נתייעץ עם המומחה כיצד לעשות את זה.
נו טוב אם צריך אז צריך (גם לא נראות רע בכלל וגם זאת יכולה להיות חוויה מעניינת)

למחרת :בוקר טוב..... מקווה שישנת טוב אנחנו נעשה כעת את הבדיקה שדיברנו עליה אתמול, מיד תכנס דוקטור סבטלנה ונתחיל בבדיקה אני אסביר לך בהמשך איך זה יתבצע.
אוקי בוא נסגור את הדלת ונתחיל.
דבר ראשון תוריד את הפיג'מה כולל תחתונים לפחות עד הברכיים אם אתה רוצה אתה יכול להוריד לגמרי, (עד הברכיים נשמע לי יותר טוב) דוקטור סבטלנה תמרח לך מיד בפי הטבעת חומר סיכה שיעזור לה להחדיר לך אצבע יותר בקלות ובלי כאב (כאב זה דבר טוב לפעמים!, לא חשוב)ובזמן שהיא תעסה לך את הערמונית אני אשגיח ואכין מבחנה מעל אבר המין שלך ללכידת הנוזל. אז בוא נתחיל התנוחה הטובה ביותר היא על ארבע אז בוא תעבור למצב הזה! (מה זה החיוך על הפנים שלהן אני תוהה)יופי אבל נראה לי שיהיה לך יותר נוח אם תוריד ראש ותניח אותו על האמות הנה כך אני אשים לך כרית . יופי מצויין! (רק היה חסר כלב טוב)
דוקטור סבטלנה סיימה למרוח לך את החומר (כאילו לא הרגשתי זה היה נעים) עכשיו תפתח קצת יותר את הרגליים. ככה? עוד קצת ברוחב המיטה (כמו זונה את מתכוונת אהה) בדיוק יופי.
אחח.. כן זאת האצבע בפנים אם כואב יותר מידי תגיד ונפסיק. (אל תפסיקי אל תפסיקי) לא זה בסדר,סביר. אוקיי אז נמשיך
זה הדבר הכי הזוי שקרה לי איי פעם אני חושב לעצמי שני רופאות מכובדות בבית חולים מכובד מעניקות לי סשן חליבת ערמונית אני כנראה חולם ולמה לעזעזל הן מחייכות כל כך את סבטלנה אני לא רואה כי היא מאחוריי אבל מרגיש שהיא נהנית, ברור. את דוקטור יוליה אני בהחלט רואה מחזיקה מבחנה ומסתכלת לי על הבולבולון תוך כדי שהוא מקבל בטחון ונעמד דום החיוך הממזרי הזה שלה שהיא מנסה להחביא לא בהצלחה גדולה אני חושב לעצמי והחלפות המבטים שאני מרגיש בינהן. מה הולך כאן זה בית חולים זה?
דוקטור יוליה! יצא כבר משהו סבטלנה שואלת .עדיין לא! טוב כנראה צריך להמשיך עוד (תמשיכי תמשיכי למה לא)
תוריד את הזין למטה שאם יצא משהו לא ישפך החוצה דחוף אותו לכיוון המבחנה (אולי את רוצה שאני יאונן כבר, אילו בקשות יא ווארדי)
אחרי 20 דקות: טוב נראה לי שזה מספיק לא כל כך הצלחנו כי לא יצא כלום אבל נראה אחרי זה מה עושים (אבל למה? 20 דקות זה לא מספיק)
למחרת בבוקר: בוקר טוב אני ודוקטור סבטלנה באנו לראות איך אתה מרגיש.
מצויין כל הכאבים עברו ואני משתין מצויין.
אהה באמת אז סתם התעללנו בך? (תבואי כל יום ) עבר לבד בסוף כנראה כמו שחשבנו סתם דלקת קטנה
אוקיי באמת כל המדדים שלך תקינים ואם הכול יהיה בסדר תלך היום הביתה (שתיהן מחייכות חיוך זדוני נראה לי זאת היתה הפעם הראשונה שלהן ואולי לא )

כמה "חומר" למחשבה יהיה לי כשאגיע הביתה .
GREEK​(נשלט)
לפני 17 שנים • 13 בנוב׳ 2007
GREEK​(נשלט) • 13 בנוב׳ 2007
המפקדת כתב/ה:
תודה אמרת ?

אופס...
T Bone
לפני 17 שנים • 17 בנוב׳ 2007
T Bone • 17 בנוב׳ 2007
זה כלול במושלם???
icon_wink.gif
GREEK​(נשלט)