מעודד התנהגות זנותית(שולט) |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
חוקיות של מלכות בתשלום
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
מעודד התנהגות זנותית(שולט) • 20 בנוב׳ 2007
מישהו/י אולי אחת מהמלכות בתשלום שמסתובבת באתר או אחד מעורכי הדין. איפה נופל מבחינת החוק שירות bdsm למבוגרים. חוקי/לא חוקי. האם דאנג'ן מסחרי בת"א יקבל את אותו יחס כמו דירת אירוח מבחינת החוק?
אודה על תשובה. |
|
מגדלנה(לא בעסק) |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
מגדלנה(לא בעסק) • 20 בנוב׳ 2007
לפי החוק בישראל שירותי מין אינם חוקיים. עכשיו יבואו אלה שיגידו שמלכות בתשלום לא מעניקות שירותי מין, אבל עפ"י החוק שירותי מין אינם מחייבים מגע אלא מספיק שיביאו את אחד מהצדדים לגירוי מיני. אנחנו יודעים שנשלטים מתגרים מזה מינית, ומשלמים על השירות, לכן מלכות בתשלום - כמו זונות וזנות בכלל, מוגדרות מחוץ לחוק.
I rest my case. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
jem's • 20 בנוב׳ 2007
מגדלנה כתב/ה: לפי החוק בישראל שירותי מין אינם חוקיים. עכשיו יבואו אלה שיגידו שמלכות בתשלום לא מעניקות שירותי מין, אבל עפ"י החוק שירותי מין אינם מחייבים מגע אלא מספיק שיביאו את אחד מהצדדים לגירוי מיני. אנחנו יודעים שנשלטים מתגרים מזה מינית, ומשלמים על השירות, לכן מלכות בתשלום - כמו זונות וזנות בכלל, מוגדרות מחוץ לחוק.
I rest my case. לצערי או שלא לצערי אין חוק בישראל האוסר מתן שירותי מין אלא ישנו חוק אשר אוסר שידול למתן שירותי מין זאת אומרת שלזונה או למלכה או לכל אישה או איש אשר עוסקים במתן שירותי מין לא יעשו כלום ולא יסגרו את הדירה , אלא אם יוכח כי היא לא גרה שם אלא רק עובדת , ומגדלנה מי יכול להגדיר מה מגרה מינית ? אם זה שאני הולך לספריה ורואה את הספרנית זה מגרה אותי מינית ואני משלם על היותי שם אני הרי לוקח ספר או משתמש בשירותי הספריה , זה אומר שגם היא נותנת שירותי מין ???? |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
jem's • 20 בנוב׳ 2007
עומריקו כתב/ה: מגדלנה כתב/ה: לפי החוק בישראל שירותי מין אינם חוקיים. עכשיו יבואו אלה שיגידו שמלכות בתשלום לא מעניקות שירותי מין, אבל עפ"י החוק שירותי מין אינם מחייבים מגע אלא מספיק שיביאו את אחד מהצדדים לגירוי מיני. אנחנו יודעים שנשלטים מתגרים מזה מינית, ומשלמים על השירות, לכן מלכות בתשלום - כמו זונות וזנות בכלל, מוגדרות מחוץ לחוק.
I rest my case. לצערי או שלא לצערי אין חוק בישראל האוסר מתן שירותי מין אלא ישנו חוק אשר אוסר שידול למתן שירותי מין זאת אומרת שלזונה או למלכה או לכל אישה או איש אשר עוסקים במתן שירותי מין לא יעשו כלום ולא יסגרו את הדירה , אלא אם יוכח כי היא לא גרה שם אלא רק עובדת , ומגדלנה מי יכול להגדיר מה מגרה מינית ? אם זה שאני הולך לספריה ורואה את הספרנית זה מגרה אותי מינית ואני משלם על היותי שם אני הרי לוקח ספר או משתמש בשירותי הספריה , זה אומר שגם היא נותנת שירותי מין ???? והנה לך האסמכתא בחוק העונשין # 199. סרסרות למעשי זנות (תיקון: תש"ס) * א. אלה דינם מאסר חמש שנים: o 1. מי שמחייתו, כולה או מקצתה, דרך קבע או בתקופה כלשהי, על רווחי אדם העוסק בזנות; o 2. מי שמקבל ביודעין מה שניתן בעד מעשה זנות של אדם או חלק ממה שניתן כאמור. * ב. עבר אדם עבירה לפי סעיף זה בבן זוגו, בילדו או בילדו החורג, או שעבר את העבירה תוך ניצול יחסי מרות, תלות, חינוך או השגחה, דינו - מאסר שבע שנים. * ג. לענין סעיף זה אין נפקא מינה - o 1. אם הדבר שקיבל העבריין היה כסף, שווה כסף, שירות או טובת הנאה אחרת; o 2. אם קיבל את הדבר מאדם העוסק בזנות או מאדם אחר; o 3. אם קיבל אתנן בעד מעשה זנות או חליפיו של אתנן. # 200. חזקת סרסורות גבר הגר עם זונה או שהוא רגיל להילוות אליה דרך קבע או משתמש בפיקוחו או בהשפעתו עליה בדרך שיש בה כדי לסייע בידה או להכריחה לזנות, חזקה עליו שהוא חי על רווחיה, זולת אם הוכח היפוכו של דבר. # 201. הבאת אדם לידי מעשה זנות (תיקון: תש"ם, תש"ס) המביא אדם לידי מעשה זנות עם אדם אחר, דינו - מאסר חמש שנים. # 202. הבאת אדם לידי עיסוק בזנות (תיקון: תש"ס) המביא אדם לידי עיסוק בזנות, דינו - מאסר שבע שנים. # 203. נסיבות מחמירות (תיקון: תש"ס) * א. נעברה עבירה לפי סעיפים 201 או 202 תוך ניצול יחסי מרות, תלות, חינוך או השגחה, או תוך ניצול מצוקה כלכלית או נפשית של האדם שהובא לידי מעשה זנות או לידי עיסוק בזנות, דינו של עובר העבירה - מאסר עשר שנים. * ב. נעברה עבירה לפי סעיפים 201 או 202 באחת מנסיבות אלה, דינו של עובר העבירה - מאסר שש עשרה שנים: o 1. תוך שימוש בכוח, או הפעלת אמצעי לחץ אחרים, או תוך איום באחד מאלה, ואחת היא אם נעשו אלה כלפי האדם שהובא לידי מעשה זנות או לידי עיסוק בזנות, או כלפי אדם אחר; o 2. תוך ניצול מצב המונע את התנגדותו של האדם שהובא לידי מעשה זנות או לידי עיסוק בזנות, או תוך ניצול היותו חולה נפש או לקוי בשכלו; o 3. בהסכמה שהושגה במרמה, של האדם שהובא לידי מעשה זנות או לידי עיסוק בזנות. # 203א. סחר בבני אדם לעיסוק בזנות (תיקון: תש"ס, תשס"ג, תשס"ז) בוטל # 203ב. ניצול קטינים לזנות (תיקון: תש"ס, תשס"ז) * א. נעברה עבירה לפי סעיפים 199, 201, 202 או 203 בקטין שמלאו לו ארבע עשרה שנים, דינו של עובר העבירה - o 1. אם נקבע לעבירה מאסר חמש שנים - מאסר שבע שנים; o 2. אם נקבע לעבירה מאסר שבע שנים - מאסר עשר שנים; o 3. אם נקבע לעבירה מאסר עשר שנים - מאסר חמש עשרה שנים; o 4. אם נקבע לעבירה מאסר שש עשרה שנים - מאסר עשרים שנה. * ב. נעברה עבירה לפי סעיפים 199, 201, 202 או 203 בקטין שטרם מלאו לו ארבע עשרה שנים, או שמלאו לו ארבע עשרה שנים ועובר העבירה אחראי על הקטין, דינו של עובר העבירה - כפל העונש שנקבע לעבירה אך לא יותר מעשרים שנים. * ג. בסעיף זה, "אחראי על קטין" - כהגדרתו בסעיף 368א. # 203ג. דין לקוחו של קטין (תיקון: תש"ס) המקבל שירות של מעשה זנות של קטין, דינו - מאסר שלוש שנים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שלישי נוב' 20, 2007 12:54 pm, סך-הכל נערך פעם אחת |
|
נוריתE |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
נוריתE • 20 בנוב׳ 2007
החוק אוסר על פרסום מתן שרותי מין בתשלום
ועל החזקת דירות או מכונים או כל דבר שכזה. |
|
jem's |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
jem's • 20 בנוב׳ 2007
Buttercupe כתב/ה: החוק אוסר על פרסום מתן שרותי מין בתשלום
ועל החזקת דירות או מכונים או כל דבר שכזה. החוק לא אוסר על מתן שירותי מין בתשלום כל עוד זה נעשה בין כותלי ביתה של הזונה או נותנת או נותן השירות והדבר לא נעשה מתוך בית עסק , ואין אדם אשר שידל את אותו או אותה נותנת שירות לעסוק בכך בהודעה למעלה מובא החוק בלשונו |
|
צעצועית |
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
20 בנוב׳ 2007
צעצועית • 20 בנוב׳ 2007
להיות נערת ליווי,מארחת,מלכה בתשלום,מס'גיסטיות,וכל נותנות שירותי המין לסוגיהם- חוקיות מתוקף העובדה שאין חוק האוסר על קיומן.
להיות סרסור/סוחר נשים/לקוח-זו העברה שעל פיה מדבר החוק שעומריקו הביא. אסור לפרסם מודעות לשירותי מין,כי הכסף שמועבר אליהם מגיע מהתחתית השרשרת-מהנשים העובדות. חוץ מזה כבר נאמר שכל הנשים זונות-רק החכמות לוקחות כסף |
|