תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לינור אישה יפה שכמותך...
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 24 בנוב׳ 2007
תשוקה אדומה כתב/ה: אני לא מכירה אותך אבל יודעת בוודעות :
מותק , את אישה/מלכה אמיתית. כאב לי ובאמת לקרוא את מה שרשמת. אבל מוכרחה להודות שאני פשוט במצבך הראשוני ... לא יודעת אם הייתי מצליחה להתאפק מ-לא לתת לבחור עם היין איזה "מצלצלת" טובה. ( כי על יין אדום שנשפך לא בוכים, אלא מזילים דמעה וזה גם יותר מדי ! ) ולגבי "הברירת מחדל" שהעליב אותכן, זה רק מעיד על חוסר הביטחון הנמוך שבו. גם כן תולעת... אחרי הכל מתי יעליב אותכם מישהו שונה ממכם סתם ככה ?! ******* רק כשהביטחון העצמי/קצה הקודקוד שלו מגיע לסוליה של המגף שלך ואני בטוחה שהיית עם עקבים גבוהים ! ******* ואכן למען הרקורד, גם אני נגד אלימות. ( אצלי העיניים אומרות הכל והפה סוגר עניין.) אבל גם אני לא אתן לאיש לדרוך לי על הכבוד בין אם זה גבר או אישה. ( ובלי עין הרע , יש מלא מהכבוד הזה אז אני גם מחלקת אותו בין סובביי - מדהים מה שזה עושה). בנוסף , אחרון ודי כי כבר מאוחר. רק רציתי להוסיף שעם התנהגות כזאת ,לפי דברייך כמובן , אני לא הייתי חוזרת לאותו מועדון ומשדרגת למועדונים טובים יותר וכמו שציינת יש הרבה כאלה שיכבדו אותך כמי שאת באשר את. פרשי כנפים אל על ... ואל תביטי לאחור. מאישה לאישה ! |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 24 בנוב׳ 2007
LINOR כתב/ה: [quote="
[/b][/color] כנראה שלא קראת את השרשור שלי בצורה נכונה בעלי הליין אורלי וריפר אנשים מקסימים ומדהימים שכן היו לטובתי גם היום בשיחת טלפון שקיבלתי לצורך בירור ושיפור מעשים אבל האנשים שהתנהגו אליי בצורה דוחה הם אנשים מהקהילה שנקראים "אדונים" באיזה מובן כלשהו נכון תגובת ההתפרצות שלי לא הולמת אבל השתיקה את הבחורים כשהבחור ה"תגנב" שוב למסיבה משום מה השומר ה"תגנב" מאחריו ז"א שהיתה השגחה מסויימת על כניסתו החוזרת אני נורא מתנצלת אבל אלו הם התוצאות של אנשים שמדברים בצורה מזלזלת אני מדברת על רוני שטען שב10 דקות שאני נמצאת שם עם חברה שלי יצרתי בלאגן! לגבי ערבי קרוס וטראנס ג'נדר אינני משתייכת לאף אחד מהמושגים וכנראה שגם את לא בדיוק יודעת את ההבדל קרוס דרסינג וטראנס ג'נדר-זה שינוי מגדר ז"א גברים עם פטיש ללבוש נשי! טראנס סקסואל-גבר ששינה את מינו לאישה וחי כאישה סטרייטית לחלוטין כשאני רואה את עצמי משתייכת למסיבות אז אני משתייכת למסיבות סטרייטים בלבד כאישה בלבד ולא כגבר לובש![/quote] לינור, ערבי הטראנסג'נדרים והקרוסדרסרים שהבאתי כדוגמה באו להראות שהמקום עצמו פתוח לקבל את כולם, כולל אותך שכיום את אישה לכל דבר והולכת למסיבות סטרייטיות לחלוטין. אם את מספרת שאותו בחור שהורחק נכנס שוב תחת השגחה אז כנראה זה היה לאחר שיחת אזהרה ותחת פיקוח, כך שאין מה לבוא בתלונות על כך, שכן אם אותו אדם שקיבל הזדמנות לשפר דרכיו היה ממשיך בהתנהגותו הנלוזה הוא היה מורחק בשנית והפעם לצמיתות. תגובתו של רוני היתה ריאלית למהומה האלימה שהתרחשה, ואין בה להצדיק את יחסם המזלזל של ה"אדונים" שנהגו בכך בחוסר כבוד, אך לצאת כאן בשרשור כנגד המועדון והנהלתו בגלל אותם אנשים בודדים זה לא הדבר הנכון לעשותו לעניות דעתי. ה- NO LIMIT הוא מהמקומות הבודדים בארץ בהם מקבלים בפתיחות כל מגזר מיני "חריג", החל בסווינגרס וכלה בבדס"מים ופטישיסטים, ויש שם מקום לכולם ויחס שיויוני ומכובד לאדם באשר הוא אדם ללא אפליה זו או אחרת. הליין של אורלי וריפר הוא ליין מסיבות וערבי פאב מהמשובחים שנכחתי בהם בחיי, וכאחת שמטעם עבודתה נמצאת הרבה במקומות בילוי, אני חייבת לציין כי רוב האוכלוסיה שמגיעה למסיבות ולמפגשים אלה היא איכותית הרבה יותר מאוכלוסיות בליינים אחרות שנתקלתי בהן במהלך עבודתי במועדונים. לשפוט מקום שלם על סמך מיעוט שנהגו בצורה ילדותית ובלתי הולמת זו טעות, ולצאת בהצהרה נגד המקום כולו זו טעות גדולה אף יותר. אני באמת מקווה בכל ליבי שלא תתקלי שוב ביחס מזלזל דומה משום אדם בכל מקום שהוא. |
|
תשוקה אדומה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
תשוקה אדומה(לא בעסק) • 25 בנוב׳ 2007
לינור, ערבי הטראנסג'נדרים והקרוסדרסרים שהבאתי כדוגמה באו להראות שהמקום עצמו פתוח לקבל את כולם, כולל אותך שכיום את אישה לכל דבר והולכת למסיבות סטרייטיות לחלוטין.
אם את מספרת שאותו בחור שהורחק נכנס שוב תחת השגחה אז כנראה זה היה לאחר שיחת אזהרה ותחת פיקוח, כך שאין מה לבוא בתלונות על כך, שכן אם אותו אדם שקיבל הזדמנות לשפר דרכיו היה ממשיך בהתנהגותו הנלוזה הוא היה מורחק בשנית והפעם לצמיתות. תגובתו של רוני היתה ריאלית למהומה האלימה שהתרחשה, ואין בה להצדיק את יחסם המזלזל של ה"אדונים" שנהגו בכך בחוסר כבוד, אך לצאת כאן בשרשור כנגד המועדון והנהלתו בגלל אותם אנשים בודדים זה לא הדבר הנכון לעשותו לעניות דעתי. ה- NO LIMIT הוא מהמקומות הבודדים בארץ בהם מקבלים בפתיחות כל מגזר מיני "חריג", החל בסווינגרס וכלה בבדס"מים ופטישיסטים, ויש שם מקום לכולם ויחס שיויוני ומכובד לאדם באשר הוא אדם ללא אפליה זו או אחרת. הליין של אורלי וריפר הוא ליין מסיבות וערבי פאב מהמשובחים שנכחתי בהם בחיי, וכאחת שמטעם עבודתה נמצאת הרבה במקומות בילוי, אני חייבת לציין כי רוב האוכלוסיה שמגיעה למסיבות ולמפגשים אלה היא איכותית הרבה יותר מאוכלוסיות בליינים אחרות שנתקלתי בהן במהלך עבודתי במועדונים. לשפוט מקום שלם על סמך מיעוט שנהגו בצורה ילדותית ובלתי הולמת זו טעות, ולצאת בהצהרה נגד המקום כולו זו טעות גדולה אף יותר. אני באמת מקווה בכל ליבי שלא תתקלי שוב ביחס מזלזל דומה משום אדם בכל מקום שהוא.[/quote] זכותו של כל אדם לפתוח שירשור על מה שבא לו .... כמו על דברים טובים שחווה כך גם על דברים רעים. ממה שלינור סיפרה יש רק להפיק לקח ולא לנסות לתת לה בראש עם חצי עמוד של " למה ומה פתאום את יוצאת נגד ההנהלה..." זכותה ! בא לה ! והיא תמשיך לעשות זאת וכך כולנו ! ווואלה בזמן שאת קיבלת איפה שהוא בראש היא קיבלה זאת בצורה אחרת , פחות נעימה משלך. אז בעסה לה וזה מה שהיא מנסה להסביר לך אז פשוט תקבלי את זה וזהו !!!!! ולפני שאסיים אודיע בזאת כי אין לי שום דבר רע נגד מועדון ה NO LIMIT ואני בטוחה שהבעלים מודעים לכך.. ו"ריפר" תמיד יהיה לנינג'ה שלך מקום בלב שלי ... אגב, אני סקרנית לדעת ... לאיפה את יוצאת שהאוכלוסיה שם מבחינה " איכותית נמוכה בהרבה יותר" מה NO LIMIT ? |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
לינור
לפני 16 שנים •
25 בנוב׳ 2007
aka BODYGUARD • 25 בנוב׳ 2007
בזה הרגע הסתכנת בצו הרחקה....
וכעת ברצינות: להכנס למקום בילוי זה או אחר זו בחירה שלך. זה אומר שאת בוחרת אם נוח לך או לא שם, את בוחרת להשאר שם עד 5 בבוקר או ללכת הביתה משם. רק את. בכל מקרה התגובות שקיבלת מחברתנו המלומדת (שלא היתה במקום כלל ואני מת עליה בשל היושר המלא שלה להצהיר על כך ועוד..) מלמדות שלא עלבו בך מספיק.. ואת יותר ממוזמנת לערבי טרנס' ודומיהם יען כי למסיבות הרגילות את צפויה לכוסות יין מרחפות,קרבות בעיטות על מזרונים קופצניים ושאר פעילויות ספורטיביות ברוכות. שיהיה לך שבוע טוב לגמרי ונטול עצבים.. |
|