מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2007
הודעת אזהרה- יו, אני מתגלגלת מצחוק
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 24 בנוב׳ 2007
קיבלתי את זה במייל ולא הפסקתי לצחוק בעיקר בגלל הסוף...
שלום, אינני יודע כמה מכם עושים קניות במתחם קוסמוס (שופרסל ביג) בטירת הכרמל, אבל אולי כדאי שתהיו מודעים לנושא הבא. אני הייתי קורבן של תרמית מתוחכמת בזמן שעשיתי קניות. זה קרה לי וזה יכול גם לקרות לכם. התרמית עובדת ככה: שתי בנות 18 חתיכות ניגשות למכונית שלך, בזמן שאתה מעמיס את הקניות לתא המטען. שתיהן מתחילות לנקות את שמשות המכונית עם סמרטוט ונוזל ניקוי, כשהשדיים שלהן כמעט פוקעות מחולצות הטריקו שקטנות עליהן בכמה מידות. לא ניתן להמנע מלנעוץ מבטים. כאשר אתה מודה להן, ומציע להן טיפ, הן אומרות "לא" ושואלות אותך אם במקום זה תוכל לתת להן טרמפ למקום אחר. אתה מסכים, והן עולות למושב האחורי. במהלך הנסיעה הן מתחילות לקיים יחסי מין זו עם זו. אחר כך, אחת מהן עוברת למושב הנוסע הקדמי ומתחילה לבצע בך מין אורלי, בזמן שהשנייה גונבת לך את הארנק. הארנק שלי נגנב ביום שלישי שעבר, ביום רביעי, פעמיים ביום חמישי, עוד פעם בשבת, אתמול, וכנראה שגם מחר. בבקשה, תזהרו. -- סער נירה ומוטי Saar Nira & Motty ********+M *******+N |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 24 בנוב׳ 2007
ציחקקתי בפעם הראשונה, כשראיתי את זה כתוב כפוסט של מישו חביב כאן. מעניין מי המנוול שהעתיק את זה מהבלוג שלו ושיחרר בתפוצת נאטו...
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
24 בנוב׳ 2007
מיתוסית(שולטת) • 24 בנוב׳ 2007
או שאותו אחד שפרסם את זה בבלוג, העתיק את זה בעצמו מהימייל בלי להודיע שהוא העתיק מהמייל
מסתבר שיש גרסה נוספת על טריק דומה ברחובות תל אביב שהופץ לפני כשנה |
|
לא סתם עוד עבד |
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2007
לפני 17 שנים •
25 בנוב׳ 2007
לא סתם עוד עבד • 25 בנוב׳ 2007
אני קיבלתי את זה במייל לפני כמה ימים, ואצלי הסיפור היה על קניון איילון בר"ג. לצערי עדיין לא הספקתי לבקר שם מאז ולבדוק אם זה נכון
אגב, כחולית, כשהעתקת לכאן את המייל שקיבלת לא השמטת את השמות והטלפונים של שני אזרחים חפים מפשע. במה הם אשמים?... |
|