KAN |
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
חיפוש אחר נשלטת
לפני 16 שנים •
29 בנוב׳ 2007
KAN • 29 בנוב׳ 2007
שלום רב לכולן,
אני אמנם לא שייך לפה אך נמצא כאן בשביל ידידה מיוחדת שרק לאחרונה החלה לגלות את רזי השליטה. מיותר לציין כמובן שהיא בקטע של נשים, ואני פונה אליכן (או לפחות לאחת מכן) שהייתה רוצה באמת ובתמים לשמש כשפחתה. תודה לכולן על תשומת הלב, גיא |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
היי גיא
לפני 16 שנים •
3 בדצמ׳ 2007
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 3 בדצמ׳ 2007
סתם ככה אם מותר לי להגיד את דעתי הפרטית
נראה לי קצת לא הגיוני איך מישהי רוצה לשלוט, אבל לא יכולה לרשום את ההודעה בעצמה? אולי רק לי זה פרדוקסלי.... בכל אופן בהצלחה |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: היי גיא
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 4 בדצמ׳ 2007
פינקי לשלטון כתב/ה: סתם ככה אם מותר לי להגיד את דעתי הפרטית
נראה לי קצת לא הגיוני איך מישהי רוצה לשלוט, אבל לא יכולה לרשום את ההודעה בעצמה? אולי רק לי זה פרדוקסלי.... בכל אופן בהצלחה שימי לב שהוא כתב "ידידה מיוחדת". כנראה שולטת שלו. יש לפעמים לשולטים/שולטות קטע שהם שולחים את הנשלטים שלהם לחפש עבורם נשלטים נוספים. או שמדובר בכאלה שמעמידים פני נשלטים כדי שלא יצטרכו להגיד "לא" מאוחר יותר. |
|
zboy{זאתי} |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
zboy{זאתי} • 4 בדצמ׳ 2007
פינקי לשלטון כתב/ה: סתם ככה אם מותר לי להגיד את דעתי הפרטית
נראה לי קצת לא הגיוני איך מישהי רוצה לשלוט, אבל לא יכולה לרשום את ההודעה בעצמה? אולי רק לי זה פרדוקסלי.... בכל אופן בהצלחה לדעתי את רק רצית להגיד היי גיא אוי מה אני עושה פה בכלל... |
|
פינקי לשלטון(מתחלפת) |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
פינקי לשלטון(מתחלפת) • 4 בדצמ׳ 2007
פרח גדולה כתב/ה: פינקי לשלטון כתב/ה: סתם ככה אם מותר לי להגיד את דעתי הפרטית
נראה לי קצת לא הגיוני איך מישהי רוצה לשלוט, אבל לא יכולה לרשום את ההודעה בעצמה? אולי רק לי זה פרדוקסלי.... בכל אופן בהצלחה שימי לב שהוא כתב "ידידה מיוחדת". כנראה שולטת שלו. יש לפעמים לשולטים/שולטות קטע שהם שולחים את הנשלטים שלהם לחפש עבורם נשלטים נוספים. או שמדובר בכאלה שמעמידים פני נשלטים כדי שלא יצטרכו להגיד "לא" מאוחר יותר. כן.. טוב... אני לעולם לא אשתף פעולה עם טמטום מסוג זה. ולמי שזה לא נראה טמטום- שתהנה |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
פעם פרח(נשלטת) • 4 בדצמ׳ 2007
פינקי לשלטון כתב/ה: כן.. טוב...
אני לעולם לא אשתף פעולה עם טמטום מסוג זה. ולמי שזה לא נראה טמטום- שתהנה מסכימה איתך לגמרי |
|
KAN |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
לכל המפקפקות
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
KAN • 4 בדצמ׳ 2007
אז לכל אלה שלא מאמינות/מפקפקות/חושבות שזה טימטום,
א. היא לא שולטת שלי - הייתי רוצה שזה יקרה, אבל מה לעשות - היא בקטע של בנות. ב. ולא, היא לא נכנסה לפה לעולם. בעקבות שיחה עימה הבנתי שהייתה רוצה לשלוט אבל היא לא בעניין עד כדי כך (לפחות לא עכשיו) בכדי שהיא תיכנס ותירשם פה. ג. ותבינו פעם אחת ולתמיד שיש גם אנשים שלא מונעים מאינטרס. אני יכול לומר שהייתי שמח לראות אותה שולטת בבת הזוג אבל זה לבטח לא יקרה. אז אם יש רציניות באמת שייפנו אליי בפרטים. משם כבר אכוון לאותה בחורה. שווה לנסות, לא? מקסימום דיברתן איתה טלפונית ותו לא. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
Re: לכל המפקפקות
לפני 16 שנים •
4 בדצמ׳ 2007
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 4 בדצמ׳ 2007
KAN כתב/ה: אז לכל אלה שלא מאמינות/מפקפקות/חושבות שזה טימטום,
א. היא לא שולטת שלי - הייתי רוצה שזה יקרה, אבל מה לעשות - היא בקטע של בנות. ב. ולא, היא לא נכנסה לפה לעולם. בעקבות שיחה עימה הבנתי שהייתה רוצה לשלוט אבל היא לא בעניין עד כדי כך (לפחות לא עכשיו) בכדי שהיא תיכנס ותירשם פה. ג. ותבינו פעם אחת ולתמיד שיש גם אנשים שלא מונעים מאינטרס. אני יכול לומר שהייתי שמח לראות אותה שולטת בבת הזוג אבל זה לבטח לא יקרה. אז אם יש רציניות באמת שייפנו אליי בפרטים. משם כבר אכוון לאותה בחורה. שווה לנסות, לא? מקסימום דיברתן איתה טלפונית ותו לא. כן, זה דוקא נשמע די שולט. לשבת על האחוריים ולשלוח מישהו שיעשה בשבילה את העבודה. |
|
Ghost of a rose(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
31 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
31 בדצמ׳ 2007
Ghost of a rose(נשלטת) • 31 בדצמ׳ 2007
[quote="פרח גדולה"]
פינקי לשלטון כתב/ה: כן.. טוב...
אני לעולם לא אשתף פעולה עם טמטום מסוג זה. ולמי שזה לא נראה טמטום- שתהנה אני הייתי משתפת פעולה עם טמטום מסוג זה. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
עיצה קטנה
לפני 16 שנים •
2 בפבר׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 2 בפבר׳ 2008
KAN כתב/ה: אז לכל אלה שלא מאמינות/מפקפקות/חושבות שזה טימטום,
א. היא לא שולטת שלי - הייתי רוצה שזה יקרה, אבל מה לעשות - היא בקטע של בנות. ב. ולא, היא לא נכנסה לפה לעולם. בעקבות שיחה עימה הבנתי שהייתה רוצה לשלוט אבל היא לא בעניין עד כדי כך (לפחות לא עכשיו) בכדי שהיא תיכנס ותירשם פה. ג. ותבינו פעם אחת ולתמיד שיש גם אנשים שלא מונעים מאינטרס. אני יכול לומר שהייתי שמח לראות אותה שולטת בבת הזוג אבל זה לבטח לא יקרה. אז אם יש רציניות באמת שייפנו אליי בפרטים. משם כבר אכוון לאותה בחורה. שווה לנסות, לא? מקסימום דיברתן איתה טלפונית ותו לא. ------------------------------------------------------------------ גיא עשה טובה לעצמך צא מהתמימות הזו!!!! אתה באמת חושב שמישהי תבוא להיות נשלטת על סמך איזו הודעה סתמית שזרקת פה על ידידה שלך? |
|