realLifeSlave(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
כבוד המלכה
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
realLifeSlave(נשלט) • 7 בדצמ׳ 2007
שלום גבירתי המלכה, הנך מוזמנת לפרופיל שלי - ואשמח לשמוע תגובתך. העבד |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
התבלבלת אולי...
לפני 16 שנים •
7 בדצמ׳ 2007
ערגה • 7 בדצמ׳ 2007
זה אינו פורום של חיפוש קרובים ,
כמו גם לא חיפוש מלכות.... וזה גם לא מקום של לוח מודעות. לפחות כך אני הבנתי.... חג שמח לך. |
|
dahanc(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: התבלבלת אולי...
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
dahanc(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
ערגה כתב/ה: זה אינו פורום של חיפוש קרובים ,
כמו גם לא חיפוש מלכות.... וזה גם לא מקום של לוח מודעות. לפחות כך אני הבנתי.... חג שמח לך. למה ערגה ..???? , גם זו דרך להיתקשרויות..ואפילו מקורית !!! ולך בחור עלה והצלח.. |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
ערגה • 8 בדצמ׳ 2007
אין לי שום דבר נגד מציאת בני זוג, נהפוך הוא לגמרי....
יש מקומות ספציפיים לשים מודעות חיפוש. הן אינן מאפשרות שיחה הן רק משהו אינטרסנטי מקומי שחונק וסתמי מבחינת הפורום הכללי. לפחות זו דעתי ועמכם הסליחה, אין בכוונתי לפגוע ומצד שני רוצה שתתקיים פה שיחה. אם היית בא reallifeslave ומספר קצת על עצמך, אומר משהו אמיתי על התחושות או הדרך שלך בבדס"מ, משהו שיוכל להתפתח לשיחה בפורום כי אז זה היה נפלא! נוכל כולנו להכיר אותך וגם מלכה מעניינת אולי תקרא ותסתקרן? |
|
}{מוראנה}{ |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
.........
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
}{מוראנה}{ • 8 בדצמ׳ 2007
ערגה
הוא כותב על עצמו בפרופיל ודי בפרוט יש לציין ובוקר אור לך עבד אמיתי של החיים |
|
dahanc(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
dahanc(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
ערגה כתב/ה: אין לי שום דבר נגד מציאת בני זוג, נהפוך הוא לגמרי....
יש מקומות ספציפיים לשים מודעות חיפוש. הן אינן מאפשרות שיחה הן רק משהו אינטרסנטי מקומי שחונק וסתמי מבחינת הפורום הכללי. לפחות זו דעתי ועמכם הסליחה, אין בכוונתי לפגוע ומצד שני רוצה שתתקיים פה שיחה. אם היית בא reallifeslave ומספר קצת על עצמך, אומר משהו אמיתי על התחושות או הדרך שלך בבדס"מ, משהו שיוכל להתפתח לשיחה בפורום כי אז זה היה נפלא! נוכל כולנו להכיר אותך וגם מלכה מעניינת אולי תקרא ותסתקרן? אין עלייך ערגה.. מתנסחת הכי ניפלא שאפשר... |
|