Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Black Lotus(מתחלפת){זאלופון} • 8 בדצמ׳ 2007
שיר כאב כתב/ה: ...מודה שלא הזדעדעתי בזמנו ממה שאיימי כתבה, אבל ידוע שיש רגישים ממני. יכול להיות שהוא באמת חושב ככה? אמנם לא זאלו, אבל קרובה אליו. ולתשובה לשאלה - אני בספק. כשאתה באמת מרגיש שמישהו יכול לקבל מושג מעוות על מה הם יחסי שליטה, אתה מגיב באותו השרשור, מתוך תקווה להבין למה באמת האדם שכתב את המשפט הבעייתי התכוון. אתה לא פותח על זה בלוג, מחכה שיגיבו שם ואם הוא לא הצליח במידה המצופה עושה קופי פייסט ממנו לפוסט חדש בכלוב. זה, מבחינתי, נחשב כבר לניסיון לצאת גבר על חשבון אחרים ולא דאגה כנה. היו פה לא מעט שרשורים כאלו ולא קשה לזהות אותם. |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
נמשכת{משויכת} • 8 בדצמ׳ 2007
ציטוט
זאלו, קראתי מה שכתבת. לדעתי הנימה הכללית של הפוסט תוקפנית, זה לא אישי נגד איימי. מודה שלא הזדעדעתי בזמנו ממה שאיימי כתבה, אבל ידוע שיש רגישים ממני. יכול להיות שהוא באמת חושב ככה?[/quote] אכן אנשים לא רוצים להבין שזה לא היה נגד איימי אישית וכן הוא בהחלט חושב כך שיש להוקיע תופעה שקיימת ולכן העלה את זה אך לא רוצים להבין את זה. לכן הבנתי שאין טעם שאגיב יותר כי זה לא יעזור לאנשים לפתוח את העיניים והמוח כדי להבין נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך שבת דצמ' 08, 2007 10:49 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
מקבי(מתחלף) • 8 בדצמ׳ 2007
ציטוט: וגם תגובה זו לא ממש מוקיעה את התופעה שדיבר עליה
נכון. אני גם לא רואה אותך מוקיעה תופעות אחרות - האם זה אומר שאת תומכת בהן? למה את לא מוקיעה, כאן ועכשיו, התעללות בילדים? ומה עם רצח-עם? ניצול של מעמד הפועלים במדינות העולם השלישי? די לצדקנות. תנו לעשות קצת אהבה וסתמו ת'פה. |
|
melody |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
melody • 8 בדצמ׳ 2007
ציטוט: .....סתמו ת'פה
|
|
alona. |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
alona. • 8 בדצמ׳ 2007
זה לא יומרני מצידך שייקה להפיל על איימי את הקרדיט המפוקפק הזה ?
|
|
שפיץ רציני |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Fight club
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
שפיץ רציני • 8 בדצמ׳ 2007
מקבי כתב/ה: Please disperse, nothing to see here.
זה שבעצם אין על מה לריב לא ממש מפריע לאף אחד פה. העם דורש מכות! |
|
Jake(שולט) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
חלמאות
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Jake(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
שי,
אדם עם מעט חכמה לא יתנדב להוכיח לכולי עלמא כי יש לו בעיות בהבנת הנקרא. השקעת, כתבת פוסט ארוך ומיגע, וכל שהצלחת לעשות הוא להבהיר לכל באי הפורום כי הדברים הפשוטים הנכתבים בו נשגבים מבינתך. בפוסט המדובר, נשאלה השאלה הבאה: "האם קרה לכם פעם שבקשר קבוע עם נשלטת\נשלט חלה הסלמה בסשנים עד כדי כך שנאלצתם לעצור בעצמכם?ולהחזיר את הגלגל לאחור??" וכתשובה לשאלה זו, ענתה איימי כדלקמן: "בהחלט קרה. טבעי לחלוטין, ואחת הסכנות בבדס"מ. מפחיד" ועכשיו לשיעור: תשובתה של איימי הייתה בעצם להודות שאכן היו קשרים קבועים בין שולט לנשלטת בהם הייתה הסלמה בסשנים עד למצב שבו השולט/הנשלטת נאלץ/צה לעצור בעצמו/ה, וכי המדובר באחת הסכנות שבבדס"מ (קבלת הכוח מאדם אחר או מסירת הכוח לאדם אחר) וכי זהו אחד הדברים שמפחידים אותה בבדס"מ. על מה ולמה יש למחות? מה איימי אמרה שהיה כל כך לא בסדר? דברים כאלו יכולים לקרות, מטבע הדברים אנשים בעולם הזה מנסים לעתים למתוח גבולות (במילים אחרות - הסלמה), הדבר אכן מסוכן (שכן לא תמיד ישנה הבנה ברורה וחד משמעית ולרוב הנשלטת נתונה למרותו של השולט) ועשוי להפחיד בעיקר את הצד הנשלט. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: זאולופן צודק לחלוטין.
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 8 בדצמ׳ 2007
אדון וחבר. כתב/ה: ואתה שי אתה די עלוב
מחקו לך את הבלוג אז באת לפה להשחיר את איימי שוב שכל חטאה היה שאתה טיפש מכדי להבין אותה. Av לא מותק. כל חטאי הוא שהעזתי לאבד עניין באדון שי כבן זוג/ דום פונטיציאלי לאחר שיחה קצרה ביותר עימו בצ'אט. זה מאוד הרגיז אותו, כפי שהביע בפני בהודעות פרטיות זמן קצר לאחר מכן, ועכשיו הוא כנראה מנסה "לסגור חשבון". יפה לך, יקירי, "אדון" שי נ.ב: נראה שלרוב, הדומים הטורחים לציין לפני ניקם שהם "אדונים", הם דווקא הכי פחות. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: אתם לא שמים לב לעיקר
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
שיר כאב כתב/ה: נמשכת כתב/ה: אתם לא שמים לב לעיקר שאדון שי מנסה להגיד שעצם זה שאיימי הגיבה כך ואף אחד שהגיב לא ניסה להוקיע את התופעה שאדון או שולט יעשה דברים כאלה נותן לגיטימציה לתופעה ובמקום זה אתם בוחרים לתקוף אותו מאשר להגיב על עיקר דבריו.
לאן נעלמו התגובות העינייניות לנושא? נכון. ואני גם לא חושבת שהוא תקף את איימי אישית, אלא את התופעה. יקרה שלי, חבל לי מאוד שפעם נוספת, בשם אובייקטיביות כביכול- את טועה, והפעם את טועה בגדול. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Black Lotus כתב/ה: שיר כאב כתב/ה: ...מודה שלא הזדעדעתי בזמנו ממה שאיימי כתבה, אבל ידוע שיש רגישים ממני. יכול להיות שהוא באמת חושב ככה? אמנם לא זאלו, אבל קרובה אליו. ולתשובה לשאלה - אני בספק. כשאתה באמת מרגיש שמישהו יכול לקבל מושג מעוות על מה הם יחסי שליטה, אתה מגיב באותו השרשור, מתוך תקווה להבין למה באמת האדם שכתב את המשפט הבעייתי התכוון. אתה לא פותח על זה בלוג, מחכה שיגיבו שם ואם הוא לא הצליח במידה המצופה עושה קופי פייסט ממנו לפוסט חדש בכלוב. זה, מבחינתי, נחשב כבר לניסיון לצאת גבר על חשבון אחרים ולא דאגה כנה. היו פה לא מעט שרשורים כאלו ולא קשה לזהות אותם. זה כל כך פתטי וכל כך מוכר. כמה קטן אתה יוצא "אדון" שי. התעלמתי ממך לאחר אותה שיחה בצ'אט, והתעלמתי מכל ההודעות הפרטיות שלך לאחר מכן. אז מה אתה עושה עכשיו? מקפץ מולי עם שלט, כמו ילד קטן: "תסתכלי עלי, בבקשה תסתכלי עלי..." ואתה יודע מה? ככל שאתה עושה זאת יותר, אתה הופך פחות לאדון, ולא רק בעיני, בעיני כל מי שעיניה בראשה... פתטי, ילדותי, וכל כך לא מפתיע... כמה אני שמחה שסמכתי על האינטואיציות שלי וחתכתי אחרי חמש דקות שיחה. חשתי את הילדותיות שלך כבר אז. וצדקתי... תמשיך להשתכשך בביצה שלך. לתשומת ליבי אתה לא ראוי. ומי שבאמת מעניין אותו למה התכוונתי, יכול לפנות אלי בהודעה פרטית. העובדה שהגבתי בשירשור פומבי, אין פירושה שעכשיו אני צריכה להיות מושא ללינצ', או אפילו ניסיון למשוך לכזה, עלוב ככל שיהיה. |
|