לילה טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

נא להתעורר בנות !

huan
לפני 16 שנים • 8 בדצמ׳ 2007
huan • 8 בדצמ׳ 2007
איימי, את שפויה? איך יכולת לסרב לפר הרבעה כזה? גבר משכמו ומעלה?
צודק אדון שי, באמת היינו צריכים להוקיע אותך על התנהגות כזאת!
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
huan כתב/ה:
איימי, את שפויה? איך יכולת לסרב לפר הרבעה כזה? גבר משכמו ומעלה?
צודק אדון שי, באמת היינו צריכים להוקיע אותך על התנהגות כזאת!

אני לא נוטה להתייחס ליצורים עם זין קטן, והכוונה לזין קטן היא בראש ובראשונה- האישיות.

מה ש "אדון" שי מפגין כאן הוא לא יותר מהתנהגות ערסית של ילד קטן שלא יכול לסבול שאמרו לו "לא", אז הוא חייב לצאת בריון. אז "אדון" שי הנכבד, אתה לא מפחיד אותי. אתה יודע למה? בוא אני אגלה לך- אני ללינצ'ים כבר רגילה. עברתי כבר כמה, אז ניסיון עלוב זה לא מרשים אותי במיוחד.

מה שכן, "גבר"- יצאת קטן. מאוד קטן.
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 8 בדצמ׳ 2007
כרגיל התגובות שלכם לא ענייניות לנושא .
ובאשר לתגובות הענייניות :
jake : האם מתיחת גבולות בסשן כמוה כהסלמה ?
ואני מניח שאתה לא נוהג לשוחח עם הנשלטות שלך "שכן לא תמיד ישנה הבנה ברורה וחד משמעית ולרוב הנשלטת נתונה למרותו של השולט " אכן גישה אחראית שמעוררת את תחושת הבטחון .
אבל jake אתה לפחות הגבת לנושא הדיון . ועל כך אני מודה לך .
וכעת אבהיר איך נושא הפורום הזה התגלגל עד לכאן .
הפרסום הזה התפרסם אצלי בבלוג מסיבה מאוד פשוטה . מחסור עז בשימוש בכללי דיון בפורום .
והשירשור עד כה רק מצדיק אותי . התגובה שלי מופיעה בדף ה 4 של השירשור . תגובות ענייניות למה שפורסם 1.
ולגבייך איימי ... אני לא צריך להכפיש אותך . את עושה עבודה מעולה לבד .
מיותר לציין שאת פנית אליי . את ביקשת שנעבור מייד לטלפון . אני דרשתי קודם לשוחח בצ'אט .ואת גם תיארת את כל הדברים אצלך בבלוג ואפילו קיבלת ביקורת מ פייה {O} על הדברים שאת כתבת על עצמך בבלוג שלך ! (ועכשיו משום מה טרחת למחוק ....)
ומיותר לציין שמעולם לא שלחתי לך הודעה אישית או כל הודעה אחרת . אבל בידיוק כך את גורמת לכל האנשים לראות את פרצופך המכוער . המכפיש ללא שחר וללא שום קשר לנאמר .
את טרחת לפנות לכלובי בטוענה שהפרסום הזה פוגע בך ?
את היחידה שפוגעת בעצמך , בהתנהלות שלך .
ואשמח מאוד אם את תוכלי להסביר לי איך מה שפרסמתי אמור לסגור איתך חשבון ?
הריי אפילו אני בפרסום המקורי כתבתי שלא לכך התכוונת . ובאתי בתלונות לאלה שלא דרשו הסברים או הבהרות שלוקח כאן 4 דפים לפחות להסביר .
ועכשיו לגביכם שאר מגיבי הפורום .
אם הכל זה סערה בכוס תה אז איך הגעתם לדף 4 בשירשור ?
אם דבריה של איימי לא דרשו הסברים או הבהרות אז על מה כל הרעש ?
ואם נניח היה נכתב נושא בפורום על אונס בשירותים של מועדונים והיתה בחורה מגיבה "בהחלט קרה. טבעי לחלוטין, ואחת הסכנות בהליכה למועדונים . מפחיד..."
גם הייתם מגיבים כך ?
הייתם אומרים שביחסים בין גבר ואישה לא תמיד קיימת הבנה ברורה וחד משמעית ?
מי שמסוגל להאמין שמה שרשמתי בפרסום המקורי הוא" חיסול חשבונות " שיאמין . ושלא יתן לעובדות ולאמת לבלבל אותו .
מי שחושב שאני עשיתי את זה עבור צומי שימצא נשלטת אחת שאני פניתי אליה בהצעה כל שהיא .
ומי שמסוגל לשניה אחת לקרוא את מה שכתבתי ולהבין פעם אחת ולתמיד .שזה לא טבעי ובטח לא לחלוטין שתהיה הסלמה בשליטה . זה אפילו לא רצוי ויש להמנע מכך . ניתן לבדוק גבולות אבל בצורה מבוקרת . אין צורך להגיע למצב שבו האדון פוגע בנשלטת עד כדי להעמיד אותה במצב של לעצור את הסשן !

ולסיום
רבותיי אני לא מזלזל באינטיליגנציה של אף אחד מכם . אתם יודעים לעשות את זה טוב מאוד לבד .
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
שי- אני אכן פניתי אליך ראשונה. מהפרופיל היה נראה לי שיש סיכוי שתהיה אדון אמיתי, ולא עוד ערס. ביקשתי להתחיל בטלפון, כיוון שכך אני קולטת אנשים הרבה יותר מהר. לא רוצה לבזבז זמן על מי שאינו מתאים, בדיוק כפי שלא רציתי לבזבז זמן מיותר עליך.

אתה בהחלט פנית אלי בהודעות- הן בצ'אט והן בהודעות פרטיות, המוחות על כך ש "מיהרתי לשפוט", אז נא לא לשקר, זה די עלוב מצידך. עד כדי כך הטרדת, שאתה נמצא אצלי ברשימת ההתעלמות.

זמן קצר לאחר שנדחית, פתחת בבלוג שלך פוסט זהה למה שהעלית פה. לאחר שהסבו את תשומת ליבי לפוסט, ביקשתי ממך- בבלוג, וביקשתי מכלובי בפרטי, שתורידו את שמי וכל התייחסות אלי מהבלוג. לא היה לי כל עניין לנהל איתך דיאלוג נוסף, ועדיין אין לי. אלא שמה עושה ילד קטן? מוחק את הבלוג, והולך ופותח פוסט זהה בפורום עצמו.

מה הקטע שלך? אתה באמת חושב שאנחנו מטומטמים מספיק להאמין שמה שבאמת מטריד את "אדון" שי הוא הדאגה הנוראה לסאביות התמימות שינוצלו ויפגעו אחרי שיקראו מה שכתבתי?
או שאולי אתה מנסה להציג את עצמך כאיזה דום מאוד מתחשב ומוסרי, שסאביות יכולות לסמוך עליו? אני לא, אבל אולי אחרות, תמימות וחדשות יותר...

ומותק, זה שאתה טוען שאתה לא פונה לסאביות בהודעות פרטיות, עדיין לא אומר שאין מטרתך שיפנו אליך, ואתה יודע זאת היטב.

אתה כל כך שקוף שזה עצוב, שי...
אדון שי​(שולט)
לפני 16 שנים • 9 בדצמ׳ 2007
אדון שי​(שולט) • 9 בדצמ׳ 2007
איימי ...
באיזה שלב את תשימי לב שהפרסום לא עוסק בך ?
את הגבת כפי שהגבת לא מתוך כוונה רעה אלא מחוסר שימת לב למה שאת בעצם אומרת .
לא היה בפרסום שום "סגירת חשבונות " .
לעומת זאת כאשר את ממהרת לצאת בהצהרות על "סגירת חשבונות " עולה במוחי המשפט " חמור קופץ בראש ".
מעולם לא פניתי ולא הטרדתי אף אחת בכלוב ! וזה כולל גם אותך .
הסיבה שאני חסום אצלך היא מאוד פשוטה ...
כאשר את פירסמת בבלוג שלך את ההתנהלות שלך איתי ( שוחחת איתי בצאט כאשר את משוחחת עם כמה במקביל ) עניתי לך בתגובה שלא מדובר במשהו שקשור לאדון ונשלטת . אלא מדובר בנימוס בסיסי בין אנשים . התגובה הזו ( והאמת ) צרמה לך . עד כדי כך שמחקת את התגובה שלי . וכמו כן חסמת אותי .
איימי , נכון זה עולם וירטואלי . אבל האמת לא וירטואלית .
מספיק להסתכל על התגובות הקודמות שלך . ועל זו הנוכחית . ולהבין .
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אדון שי כתב/ה:
איימי ...
באיזה שלב את תשימי לב שהפרסום לא עוסק בך ?
את הגבת כפי שהגבת לא מתוך כוונה רעה אלא מחוסר שימת לב למה שאת בעצם אומרת .
לא היה בפרסום שום "סגירת חשבונות " .
לעומת זאת כאשר את ממהרת לצאת בהצהרות על "סגירת חשבונות " עולה במוחי המשפט " חמור קופץ בראש ".
מעולם לא פניתי ולא הטרדתי אף אחת בכלוב ! וזה כולל גם אותך .
הסיבה שאני חסום אצלך היא מאוד פשוטה ...
כאשר את פירסמת בבלוג שלך את ההתנהלות שלך איתי ( שוחחת איתי בצאט כאשר את משוחחת עם כמה במקביל ) עניתי לך בתגובה שלא מדובר במשהו שקשור לאדון ונשלטת . אלא מדובר בנימוס בסיסי בין אנשים . התגובה הזו ( והאמת ) צרמה לך . עד כדי כך שמחקת את התגובה שלי . וכמו כן חסמת אותי .
איימי , נכון זה עולם וירטואלי . אבל האמת לא וירטואלית .
מספיק להסתכל על התגובות הקודמות שלך . ועל זו הנוכחית . ולהבין .

שייקה, אני לא חושבת שאני חייבת למישהו דין וחשבון על הבלוג שלי, ואני בספק אם זה מעניין מישהו מכאן. אתה פשוט מנסה לכפות על כולם את כיבוס הכביסה המלוכלכת שלך בפומבי.
חסמתי אותך, כי לא הייתי מעוניינת בהמשך דיאלוג איתך, ודי מגעיל אותי להאלץ לפרט לעולם כולו מה ואיך קרה בינינו, רק בגלל שאתה לא יכול לבלוע את העלבון.

אגב, אולי היה לי קל יותר לחשוב שהפירסום לא קשור אלי, אם לא היה מתבצע זמן קצר לאחר שנדחית ונחסמת, ואם לא היית מצטט תגובה שלי ואת שמי מספר לא מועט של פעמים? icon_rolleyes.gif

כפי שכבר אמרתי לך- כמה מטומטמים אתה חושב שאנחנו???
אדון שי​(שולט)
אדון שי​(שולט) • 9 בדצמ׳ 2007
להזכירך איימי שלא היית צריכה לכבס שום כביסה מלוכלכת ברבים .
הנושא של הפרסום לא היית את מלכתחילה . אלא האחרים שלא הגיבו .
ואם לא היית פונה לכלובי לא הייתי נאלץ לפרסם את זה בפורום לעיניי כל אלא הייתי משאיר את זה בבלוג שלי . שבו החשיפה הרבה יותר נמוכה .
יש סיבה שאת לא רוצה לכבס את הכביסה ברבים . משום מה לי אין את ההתנגדות לכך .
ושכל אחד יסיק מכך את מה שיסיק .
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
אדון שי כתב/ה:
להזכירך איימי שלא היית צריכה לכבס שום כביסה מלוכלכת ברבים .
הנושא של הפרסום לא היית את מלכתחילה . אלא האחרים שלא הגיבו .
ואם לא היית פונה לכלובי לא הייתי נאלץ לפרסם את זה בפורום לעיניי כל אלא הייתי משאיר את זה בבלוג שלי . שבו החשיפה הרבה יותר נמוכה .
יש סיבה שאת לא רוצה לכבס את הכביסה ברבים . משום מה לי אין את ההתנגדות לכך .
ושכל אחד יסיק מכך את מה שיסיק .

יו, אלוהים...

שי, פניתי לכלובי כיוון שאני לא חושבת שהפוסט הזה היה אמור לעלות מלכתחילה, בשום מקום...

בפעם הבאה שאתה רוצה לשאול שאלה כללית, שלא קשורה לשום מקרה ספציפי, נסה שלא לצטט מישהי מסויימת ולפתוח על דבריה פוסט שלם, די תוקפני, אגב.

למה בעצם לא יכולת להגיב לדבריי בפוסט המקורי?
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 9 בדצמ׳ 2007
שוב צעירים חסרי מנוח לא עמדו בגבולות המרקע וגלשו לכלוב?
LOL חה חה חה...
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
Brave Dwarf כתב/ה:
שוב צעירים חסרי מנוח לא עמדו בגבולות המרקע וגלשו לכלוב?
LOL חה חה חה...
icon_biggrin.gif

האייקון שלך עושה לי כאב ראש...