קטיפה קטלנית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
קטיפה קטלנית(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2007
אני הבנתי את התסריט הבא: יש לה אדון והיא לוחצת עליו למלא עבורה "פנטזית זונה". הם יבחרו ביחד גבר שהיא רוצה והגבר שנבחר כאילו יעביר לאדון שלה סכום סמלי עבור ה"קניה".
הקשר בין זנות אמיתית לפנטזית זנות היא כמו הקשר בין מכירת שפחות במסיבה לשוק עבדים. |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: המלך הוא עירום
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
llulu(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2007
כובש יצרה כתב/ה: כמו בסיפור של בגדי המלך החדשים גם כאן כנראה שאין לאף אחד את האומץ לעצור לרגע ולהכריז בקולי קולות שכל הפוסט הזה הזוי לחלוטין וכל קשר בינו ובין בדסמ מקרי לחלוטין.
מה יש לנו כאן? מישהי שיש לה פנטזיה להיות זונה, היא רוצה מסיבות שלה בסרסור שיספק לה את ההגנה והלקוחות ומסיבות שלה היא מעדיפה לקרוא לאותו סרסור בשם אדון (מצידי שתקרא לו כרצונה). אני רק לא יודע אם הפוסט הזה נועד לקידום מכירות או לקבל הכשר מצידה להיות זונה וזה גם לא כל כך משנה. נכון שלכל אחד ואחת יש את הזכות לעשות בגוף שלו כרצונו. נכון שמותר לה לבחור להיות זונה. מותר לה אפילו לקחת לעצמה סרסור. רק ממתי זה קשור לבדסמ? אז יש לה פנטזיה להיות זונה ואין לי שום בעיה עם זה, רק מה כל זה קשור לבדסמ? חסרים אנשים שיש להם פנטזיה להיות פדופילים או נקרופילים או השד יודע מה? אז גם זה קשור לבדסמ? נכון שיש כאן גברים שבניק שלהם יש רמז לתמורה כספית למי "שתסכים" להיות השפחה שלהם, האם גם להם הייתם מגיבים כל כך בהתחשבות או רק כשמדובר באשה? מבחינתי כאשר מעורב כסף או שווה כסף בתמורה ליחסיים זה מפסיק להיות בדסמ 2 דברים לא מדויקים כאן וזה בגלל : 1\ יש אנשים שחושבים מהר מי דיי לכן מגעים למסקנות בדרך כלל לא נכונות... א\ כי הם חושבים שהם רואים את המציאות עירומה, "וקורים לדברים בשמם" ...כי 2| ברגע שנכנס כסף בסיפור, נכנסים מוסגים תעונים של מכר ורק מכר. הכסף הוא לא מלוחלך תמיד...לדעתי, הוא גם יכול להביא למשחק הרבה אמוציוצ מענינות אין אני צריכה להתגונן ועל אף אחד. רק מנגד אלה שחושבים שיש דברים מלוחלחים בבד"ס ואלה שלא. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
גבולית
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 8 בדצמ׳ 2007
גבולית כתב/ה: נכתבה בהתאם לתגובות פותחת השרשור, כל אחד יכול להביע את דעתו, כפי שזכור לי.
כפי שאתה החלטת להביע את דעתך שההערתי מיותרת. אכן גם הערה הזאת מיותרת ראוי להביע דעה לגופו של נושא ולא לגופו של אדם ובטח לא לפנטזיות שלך על צרכי אדם כזה או אחר. |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
חחחחחח מצחיק
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
היודע איך • 8 בדצמ׳ 2007
מצחיק שאת נפגעת מהתגובות כאן.
אנשים הם יצורים מתחסדים וינצלו כל הזדמנות על מנת לבדל עצמם לטובה מזולתם. את יכולה לבצע פנטזיית זונה ואת יכולה גם להיות זונה בלי פנטזיה ואין שום סיבה שתבקשי לכך אישור ממישהו. אבל, אם כבר בחרת לשתף את ה"לא מודים שהם לא שוטפים ידיים אחרי פיפי" האלה בפנטזיה/לא בטוח שפנטזיה הזו למה את לוקחת קשה את התגובות? מה חשבת? שיגידו לך איזה יופי לך? איך כולנו מקנאים בך על שיש לך כזו פנטזיה/לא פנטזיה? בגירסא הרוסית של המשפט המוכר... אם את מפחדת מהדב, אל תיכנסי ליער... וחוץ מזה... לכי על זה בלי לחשוב פעמיים... |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: חחחחחח מצחיק
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
llulu(נשלטת) • 8 בדצמ׳ 2007
היודע איך כתב/ה: מצחיק שאת נפגעת מהתגובות כאן.
אנשים הם יצורים מתחסדים וינצלו כל הזדמנות על מנת לבדל עצמם לטובה מזולתם. את יכולה לבצע פנטזיית זונה ואת יכולה גם להיות זונה בלי פנטזיה ואין שום סיבה שתבקשי לכך אישור ממישהו. אבל, אם כבר בחרת לשתף את ה"לא מודים שהם לא שוטפים ידיים אחרי פיפי" האלה בפנטזיה/לא בטוח שפנטזיה הזו למה את לוקחת קשה את התגובות? מה חשבת? שיגידו לך איזה יופי לך? איך כולנו מקנאים בך על שיש לך כזו פנטזיה/לא פנטזיה? בגירסא הרוסית של המשפט המוכר... אם את מפחדת מהדב, אל תיכנסי ליער... וחוץ מזה... לכי על זה בלי לחשוב פעמיים... wow i could not have expressed it better |
|
alona. |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
alona. • 8 בדצמ׳ 2007
מחר בנק ישראל מנפיק את המטבע החדש של 2 ש"ח.
זה המחיר שאני מוכנה לשלם עבורך . חשבי על זה...מטבע חדש ונוצץ. |
|
דולי .(שולטת) |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: טוב , תכלס
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
דולי .(שולטת) • 8 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה: dragon fly כתב/ה: קליבר כתב/ה: כמה הדום שלך רוצה עבורך ?
( כי יש פה הרבה שהגיבו שלא נראה לי שאפשר לקבל עבורן שקל ) קליבק תמיש אפשר להשתמש באגורות. אגורות עפ המודל הכלכלי של טרינידד זה מטבע יותר חזק מהשקל. יש לו ערך מסוקס! דום שגובת תשלום באגורות זה דום מסוכן? נדמה לי שהמטבע של אגורה כבר בוטל. בכל אופן, אם לא, ואם מישהי באמת רוצה לחוות השפלה מהי, שתשיג המון המון מטבעות של אגורה/ חמש אגורות. אחר כך שיקברו אותה כמעט לגמרי תחת הר המטבעות- ולצלם. לדעתי- מדליק בטירוף. חייכת אותי, הזכרת לי מקרה שקרה לפני כארבע שנים. יצרו קשר ביני ובין סאבית ילידת הארץ המתגוררת בחו"ל, מגיעה לארץ אחת לתקופה. כאשר היא מגיעה מתארחת בבית מלון או אצל קרובים, להסדיר חשבונות וכו'. הכו' משמעותו - סשנים, מה שאותה "גברת" אהבה הוא: השפלה, השפלה ושוב פעם השפלה. נאמר לי במפורש שזה רצונה וזה מה שהיא מחפשת. מובן שקיבלה זאת ובענק. הגעתי אליה עם סאב ושיסנו אותה. בסוף הערב בתור פרידה הכנסתי את היד לכיס ואת כל המטבעות שהיו בכיסי פשוט השלכתי עליה. והכרזתי : שזה התשלום המגיע לזונה כמותה . (במאמר מוסגר ...היא אהבה זאת). |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
Re: טוב , תכלס
לפני 16 שנים •
8 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 8 בדצמ׳ 2007
|
|
SIVAN(אחרת) |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
Re: מה עובר עליכם?!?!
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
SIVAN(אחרת) • 9 בדצמ׳ 2007
Master_Eran כתב/ה: מה עובר עליכם?!?! זה אתר של פנטזיות.
לכל מי שנמצא פה ומגיב או לא מגיב לשירשור זה, יש מלא פנטזיות סוטות מהנורמה (הונילית). זו פנטזיה ככל פנטזיה וכל זמן שאף אחד לא נפגע ממנה, זו פנטזיה לגיטימית. ולשאלתך sweetslave, לכי על זה, לכל אחת מימוש פנטזיה כזו ייגע במקום אחר, תתנסי, רק כך תדעי מה זה באמת עושה לך, איפה זה נוגע בך. תהני. בדיוק מה שהוא אמר... לכי על זה- רק את תדעי מה טוב לך. הפנטזיה שלך נשמעת מדליקה ביותר. וכמו שקליבר ציין- (כי יש פה הרבה שהגיבו שלא נראה לי שאפשר לקבל עבורן שקל!!) |
|
llulu(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
10 בדצמ׳ 2007
Re: שפחה להשכרה ערגה
לפני 16 שנים •
10 בדצמ׳ 2007
llulu(נשלטת) • 10 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: sweetslave כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: sweetslave כתב/ה: לא לאזכרה
מה לא ברור לך כאן? שפחה להשכרה במובן שלי זו להיות מושכרת לאחר עלידי הדום שלי. הוא לא מוסר אותי לאימוץ אלא לשימוש. כנגד זה, הוא מקבל כסף. לא משנה המוטיבציה כ"כ אלה התוצעה....להיות זונה לזמן מה...רק גוף לא רגשות...ובנושף לזה כאשר הכסף נכנס בסיפור, נכנסת דינמיקה אחרת באופן מיידי. זה עונה לך על השאלה ערגה ? רק לעוד שאלה קטנה למה את רוצה לעשות את זה? כלומר יש המון דברים בעולם שלא עשית וגם לא מרגישה צורך לעשות. אז למה את זה כן שאלה טובה ייבורי ושוב, אני כותבת שנדמה לי שזונה או חוויה של זנות היא חוויה של ניתוק בין הרגשות לגוף. אתה מוכר את הגוף אך רק את הגוף. החומה נמצאת שמה...בין לבין...זה המוסג של אוביקט מן עם ההשפלה המשחרית של הכסף, גורם ריגשי נושף כמובן. הנסיון הזה הוא נסיון להגיע עד "הסוף " החוויתית של החוויה...להיות אופיקט מיני, סיפוקי שאין את הצורך שלך - של הנשלט\ת נלקח בחשבון. למה הרצון הזה ? בגלל שהוא כאן, בתוכי....וקיים... ועוד. יש כן במציאות המינית\רגשית רגעים, פאזות שהצורך הרגשי נדחק לפינה (את צודקת ערגה...שום דבר נתול רגשות לגמרי) אך שוב, זה עינן של סולם עדיפויות במקרה הזה. אני חולק על דעתך אולי במהלך האקט תצליחי להגיע ריגעית לנקודת ניתוק שאחרי תגיעי למקומות שהעצב בהם נראה כמו גן שעשועים יש דברים שלא חייבים לחוות אלא אם הם פנטזיה אמיתית שלך ואל כלי להשיג ניתוק תודה ייבורי על ההערה הזו - מלאת רגישות - אכן, אני יכולה להבין את התחושה שניתוק מן הרגשות הן מקום עצוב אכן לא חייבים לחוות את הכל לכן, הפרטנרים הסובבים הם כה חשובים...וההיכרירות עצמית נחוצה עוד יותר. כל חוויה חבויה בה נקודות מפחידות אף קרוב לצוק. הענין אם אתה נמצה בקטע של הרס עצמי או של חיפוס עצמי ...או של עונג ממש. באשר לפרטנרים אפריים, בשרשור הזה ברור לי מאוד מי אני לא אבחר בתור פרטנר ומי כן. מענין שכאן, יש מן מילים שהם כמו קודים אדומים. מנפנפים אותם ופתאום מבול של גינונים קלים ומזלזלים באים במקום לענות לעינין. אפשר להתוודות ולאמר שידעתי זאות כאשר פתחתי את השרשור הזה ....לתבלן את השבת בבוקר עם טיפה פרובוקציה מוסיף לבוקר חורפי לדעתי. אך באופן כללי, שוב תודה על התשובות שלכם |
|