זמר(נשלט) |
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
המשך תיאור הסשן עצמו
לפני 16 שנים •
24 בנוב׳ 2007
זמר(נשלט) • 24 בנוב׳ 2007
אני ממשיך לדווח על הסשן הכרות הראשון עם אדוני רם המעלה :
כמו שכבר כתבתי ציווה עלי אדוני שהמלפפון (ולא בקוטר קטן מדי יהיה בחור הטחת שלי מבערך שלוש שעות לפני הפגישה וברגע שניפגש עלי לפסק את ישבני ולהראות לו את המלפפון הנעוץ ולכן בזמן המדובר עשיתי חוקן כדי להגיע נקי למפגש עם אדוני ונעצתי את המלפפון שהיה בכותר של חמישה ס"מ בקרוב כפי הנראה בגלל הזמן הרב המלפפון ננעץ כולו וניבלע בתחת מעבר לשרירים הטבעתים של הרקטום כך שבעצם לא ראו דבר האדון כוון אותי בטל לשטח מבודד בין עצים לשם נסענו בשני מכוניות כאשר אני מכוון על ידו בטל כאשר הגענו ציווה עלי לכבות את הרכב ואת האורות לצאת החוצה ולהתפשט לאור מכוניתו כאשר הוא יושב בפנים דבר מאוד מביך ומפחיד כי אינך יכול לדעת מי עומד מולך וזה מאוד מפחיד ומביך האדון ראה אותי ערום ואמר לי שאני שמן וניראה נורא לאחר מכן דרש האדון לראות את המלפפון שהיה תקוע בחור התחת שלי ואני נאלצתי ללחוץ כמו שלוחצים לחרבן עד שהמלפפון יצא ולמבוכתי הרבה בגלל הלחץ והזמן שהוא היה במעיי יצא המלפפון שהוא מרוח כולו בחרא דבר שהכעיס מאוד את אדוני והוא דחף לי את המלפפון לפה כדי שאני אנקה אותו ( האדון ציווה עלי לא להסתכל עליו כך שלאורך כל הסשן ) ואני הבנתי שיש לי עסק עם אדון קשה וקשוח כזה שכבוד גדול להיות שייך לו אבל גם הפחד שלי מההמשך גדל מאוד האדון אימן אותי במציצה של המלפפון הוא דחף אותו עמוק לגרוני ואני נאבקתי ברפלקס ההקאה וצורך לנשום בחוץ טפטף גשם והיה קר ורטוב ואני היתי מצד מתוח וחרמן ומצד שני מפוחד מאוד הרי המשימה הגדולה עוד לפני האדון השכיב אותי על העלים הרטובים בחוץ והשתין על כל גופי כולל לתוך הפה את הנקטר הקדוש שלו אז הוא הוריד את מכנסיו וכרע מעלי שחור התחת הקדוש שלו מכוון לפי וציווה עלי ללקק לו היטב את החור העכוז ולקבל אל פי את מה שיוצא רעדתי מפחד וכמעט וברחתי משם אבל הכבוד לאדוני נתן לי את הכוח להישאר שם ולקבל לתוך פי נתח חרא מכובד (אני חייב להדגיש שאין לי שום משיכה לביזר קשה ) הטעם היה מר וקשה ועדיין פחדתי שהאדון יצווה עלי לבלוע האדון היה שבע רצון ועמד והסתקל על הפה ה"ממולא" בהנאה גלויה בהמשך הוא ציווה עלי להחזיק את הצואה הקדושה ביד ואחר כך להחזיר לפה הטעם הייה נורא אבל עמדתי במשימה כשנפרדנו אדוני הרחמן חס עלי והרשה לי לירוק את הצואה לאחר שאסיים להתלבש ועל כך אני מודה לו מאוד בסוף הסשן הרגשתי שאני לא עמדתי בכל המשימות והייתי מאוד נבוך ובתחושה שאולי האדון לא ירצה בי יותר בגלל הלכלוך על המלפפון ובגלל שאני שמן אולם כשהיגעתי למייל חיכה לי מייל מהאדון שביקר חלקים גדולים מהסשן אבל אמר גם מעט מילים טובות וגם בהזדמנות זו הורא לי לקנות בט פלאג אני אסיר תודה לאדוני שמצא לנכון גם כשפישלתי להתייחס גם לדברים החיוביים של הסשן בזה הוא מוכיח כמה הוא גדול ונעלה ואני מחכה בקוצר רוח לפגישה הבאה ........ |
|