IvoryDom |
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
Re: במבילה
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 13 בדצמ׳ 2007
במבילה כתב/ה: לפעמים קשה להפסיק לאונן על מה שאסור....
את רוצה לשתף את שאר הכיתה על מה את מאוננת ? |
|
רודפת מרדף לא ידוע |
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
שעשע אותי
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
רודפת מרדף לא ידוע • 13 בדצמ׳ 2007
קראתי עכשיו כשהתפרסם הפוסט האחרון והיה לי ברור כמו שתים ושתים שהבלוג הוא פנטזיה ולכן התאורים שעשעו אותי. בטיפולים פסיכולוגיים יש ניצול של כוח בגלל מאפיינים פסיכולוגים, שקיימים אצל רוב בני האדם, ולכן הזהירות בקשר להשפעה לא הוגנת היא מוצדקת.
פרופ' אלי זומר טיפל בהרבה מקרים של ניצול יחסי מרות. הניסיון הוא שגם נשים חזקות הרגישו מנוצלות ונאנסות כשהפעילו יחסי מרות. נדמה לי שבניגוד למה שכתבת מותר למטפל להיות בקשר עם מטופלת, אבל במגבלות. הוא חייב להעביר אותה מיד למטפל אחר ולהתחיל בתקופת צינון של הקשר. אם אחרי תקופת הצינון ואחרי שהמטופלת התחילה בטיפול אצל מטפל אחר, היא רוצה להתחיל בקשר רומנטי נדמה לי שהיא יכולה. דום בשכר שמקבל כסף על שירותי מין בתשלום מצד הנשלטת הוא אחלה סטארט אפ, אבל הוא לא חייב להיות הפסיכולוג האמיתי שלה. אם בא לה לשחק ברופא חולה או בפסיכולג מטופלת כדאי לה לסכם מראש שהוא לא פסיכולוג והיא לא מטופלת. חוץ מזה לפי דעתי כל המגיבים יכולים להרגע. לפי מאות פרסומים של פסיכולוגים שנתפסו בניצול, הבלוג לא יכול להיות אמיתי. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
Re: לבודי
לפני 16 שנים •
13 בדצמ׳ 2007
Here And There(נשלטת) • 13 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: מסכימה עם בודי בעניין, גם אם האישה היא לא שבר כלי, בד"כ ביחסי מטפל/מטופל נוצר תלות כלשהיא של המטופל במטפל, וכשאני אומרת תלות, אני לאו דווקא מדברת על תלות חולנית שמבוססת על אובססיה, אלא תלות של יחסים לא שיוויונים שבו אחד נתפס כ"מושיע" (נתפס ברמות שונות אצל כל אחד, ככל שהאדם פחות מאוזן כך תגדל יתר התלות שלו כלפי המטפל) ואחד כ"נושע".
בגלל שהמטפל נתפס ככה בעיניי המטופל חשוב לו מאוד לרצות את המטפל, את זה שכ"כ מבין ועוזר לו, גם אם זה בא על חשבון הבריאות הנפשית שלו. אם המטפל מסכים לזה, הוא מנצל את היכולות הזו שלו להשפיע על האדם, ומנצל את הצורך של המטופל למה שהוא בעצם מהווה עבורו, אוזן קשבת, מייעץ, מקום שהוא יכול לפרוק את המטענים שלו, ולקבל חמלה וסמפטיה, או במילים אחרות, מקום נעים ומוגן. בעיניי זה ניצול גרידא. ונניח אחרי פגישה של שעה טיפול החליטו הזוג להזדיין במרץ הרי קצת קשה לומר שהוא מנצל את מעמדו או תלות ריגשית בינהם החיים קצת מעבר לשחור לבן מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שבודיגארד אמר ישר אחרי ושאיתו הסכמת? בכל אופן, זה עדיין אסור כי ברגע שהיא נכנס למשרד היחסים שלהם מוגדרים כלא שיויונים, יחסים בהם היא המטופלת, זו שזקוקה לעזרה והוא זה שמספק לה את זה. במקרה כזה, כמו שבודי אמר, נוצר תלות מסויימת, שאצל כל אחד זה ברמה שונה, שברגע שיש שימוש בתלות הזו לצרכים אישיים זה נחשב לניצול. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 16 בדצמ׳ 2007
fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: מסכימה עם בודי בעניין, גם אם האישה היא לא שבר כלי, בד"כ ביחסי מטפל/מטופל נוצר תלות כלשהיא של המטופל במטפל, וכשאני אומרת תלות, אני לאו דווקא מדברת על תלות חולנית שמבוססת על אובססיה, אלא תלות של יחסים לא שיוויונים שבו אחד נתפס כ"מושיע" (נתפס ברמות שונות אצל כל אחד, ככל שהאדם פחות מאוזן כך תגדל יתר התלות שלו כלפי המטפל) ואחד כ"נושע".
בגלל שהמטפל נתפס ככה בעיניי המטופל חשוב לו מאוד לרצות את המטפל, את זה שכ"כ מבין ועוזר לו, גם אם זה בא על חשבון הבריאות הנפשית שלו. אם המטפל מסכים לזה, הוא מנצל את היכולות הזו שלו להשפיע על האדם, ומנצל את הצורך של המטופל למה שהוא בעצם מהווה עבורו, אוזן קשבת, מייעץ, מקום שהוא יכול לפרוק את המטענים שלו, ולקבל חמלה וסמפטיה, או במילים אחרות, מקום נעים ומוגן. בעיניי זה ניצול גרידא. ונניח אחרי פגישה של שעה טיפול החליטו הזוג להזדיין במרץ הרי קצת קשה לומר שהוא מנצל את מעמדו או תלות ריגשית בינהם החיים קצת מעבר לשחור לבן מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שבודיגארד אמר ישר אחרי ושאיתו הסכמת? בכל אופן, זה עדיין אסור כי ברגע שהיא נכנס למשרד היחסים שלהם מוגדרים כלא שיויונים, יחסים בהם היא המטופלת, זו שזקוקה לעזרה והוא זה שמספק לה את זה. במקרה כזה, כמו שבודי אמר, נוצר תלות מסויימת, שאצל כל אחד זה ברמה שונה, שברגע שיש שימוש בתלות הזו לצרכים אישיים זה נחשב לניצול. אכן אין הבדל בחרתי להגיב לך מאחר ואת אישה ואני גבר מניאק. עם בודי הסליחה. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
17 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
17 בדצמ׳ 2007
Here And There(נשלטת) • 17 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: מסכימה עם בודי בעניין, גם אם האישה היא לא שבר כלי, בד"כ ביחסי מטפל/מטופל נוצר תלות כלשהיא של המטופל במטפל, וכשאני אומרת תלות, אני לאו דווקא מדברת על תלות חולנית שמבוססת על אובססיה, אלא תלות של יחסים לא שיוויונים שבו אחד נתפס כ"מושיע" (נתפס ברמות שונות אצל כל אחד, ככל שהאדם פחות מאוזן כך תגדל יתר התלות שלו כלפי המטפל) ואחד כ"נושע".
בגלל שהמטפל נתפס ככה בעיניי המטופל חשוב לו מאוד לרצות את המטפל, את זה שכ"כ מבין ועוזר לו, גם אם זה בא על חשבון הבריאות הנפשית שלו. אם המטפל מסכים לזה, הוא מנצל את היכולות הזו שלו להשפיע על האדם, ומנצל את הצורך של המטופל למה שהוא בעצם מהווה עבורו, אוזן קשבת, מייעץ, מקום שהוא יכול לפרוק את המטענים שלו, ולקבל חמלה וסמפטיה, או במילים אחרות, מקום נעים ומוגן. בעיניי זה ניצול גרידא. ונניח אחרי פגישה של שעה טיפול החליטו הזוג להזדיין במרץ הרי קצת קשה לומר שהוא מנצל את מעמדו או תלות ריגשית בינהם החיים קצת מעבר לשחור לבן מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שבודיגארד אמר ישר אחרי ושאיתו הסכמת? בכל אופן, זה עדיין אסור כי ברגע שהיא נכנס למשרד היחסים שלהם מוגדרים כלא שיויונים, יחסים בהם היא המטופלת, זו שזקוקה לעזרה והוא זה שמספק לה את זה. במקרה כזה, כמו שבודי אמר, נוצר תלות מסויימת, שאצל כל אחד זה ברמה שונה, שברגע שיש שימוש בתלות הזו לצרכים אישיים זה נחשב לניצול. אכן אין הבדל בחרתי להגיב לך מאחר ואת אישה ואני גבר מניאק. עם בודי הסליחה. הממ מניאק..זה כבר אתה אמרת.. אז קבל התנצלות פומבית (!!!) כנה ועמוקה. (ואולי כדובדבן, דע כי רישמית אני מרגישה מושפלת טיפה מהפאדיחה...) (נו, בכל זאת סאבית, חייבת לחפש את ההשפלה בכל מקום...) סורי. |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 19 בדצמ׳ 2007
fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: מסכימה עם בודי בעניין, גם אם האישה היא לא שבר כלי, בד"כ ביחסי מטפל/מטופל נוצר תלות כלשהיא של המטופל במטפל, וכשאני אומרת תלות, אני לאו דווקא מדברת על תלות חולנית שמבוססת על אובססיה, אלא תלות של יחסים לא שיוויונים שבו אחד נתפס כ"מושיע" (נתפס ברמות שונות אצל כל אחד, ככל שהאדם פחות מאוזן כך תגדל יתר התלות שלו כלפי המטפל) ואחד כ"נושע".
בגלל שהמטפל נתפס ככה בעיניי המטופל חשוב לו מאוד לרצות את המטפל, את זה שכ"כ מבין ועוזר לו, גם אם זה בא על חשבון הבריאות הנפשית שלו. אם המטפל מסכים לזה, הוא מנצל את היכולות הזו שלו להשפיע על האדם, ומנצל את הצורך של המטופל למה שהוא בעצם מהווה עבורו, אוזן קשבת, מייעץ, מקום שהוא יכול לפרוק את המטענים שלו, ולקבל חמלה וסמפטיה, או במילים אחרות, מקום נעים ומוגן. בעיניי זה ניצול גרידא. ונניח אחרי פגישה של שעה טיפול החליטו הזוג להזדיין במרץ הרי קצת קשה לומר שהוא מנצל את מעמדו או תלות ריגשית בינהם החיים קצת מעבר לשחור לבן מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שבודיגארד אמר ישר אחרי ושאיתו הסכמת? בכל אופן, זה עדיין אסור כי ברגע שהיא נכנס למשרד היחסים שלהם מוגדרים כלא שיויונים, יחסים בהם היא המטופלת, זו שזקוקה לעזרה והוא זה שמספק לה את זה. במקרה כזה, כמו שבודי אמר, נוצר תלות מסויימת, שאצל כל אחד זה ברמה שונה, שברגע שיש שימוש בתלות הזו לצרכים אישיים זה נחשב לניצול. אכן אין הבדל בחרתי להגיב לך מאחר ואת אישה ואני גבר מניאק. עם בודי הסליחה. הממ מניאק..זה כבר אתה אמרת.. אז קבל התנצלות פומבית (!!!) כנה ועמוקה. (ואולי כדובדבן, דע כי רישמית אני מרגישה מושפלת טיפה מהפאדיחה...) (נו, בכל זאת סאבית, חייבת לחפש את ההשפלה בכל מקום...) סורי. סאבית סאבית אני בגיל 37 עם עין עצומה בזכות דלקת עיניים ואת שמה אותיות בגודל מינימלי אני מבקש להגדיל לי. |
|
תמונה כפרית |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
תמונה כפרית • 19 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: מסכימה עם בודי בעניין, גם אם האישה היא לא שבר כלי, בד"כ ביחסי מטפל/מטופל נוצר תלות כלשהיא של המטופל במטפל, וכשאני אומרת תלות, אני לאו דווקא מדברת על תלות חולנית שמבוססת על אובססיה, אלא תלות של יחסים לא שיוויונים שבו אחד נתפס כ"מושיע" (נתפס ברמות שונות אצל כל אחד, ככל שהאדם פחות מאוזן כך תגדל יתר התלות שלו כלפי המטפל) ואחד כ"נושע".
בגלל שהמטפל נתפס ככה בעיניי המטופל חשוב לו מאוד לרצות את המטפל, את זה שכ"כ מבין ועוזר לו, גם אם זה בא על חשבון הבריאות הנפשית שלו. אם המטפל מסכים לזה, הוא מנצל את היכולות הזו שלו להשפיע על האדם, ומנצל את הצורך של המטופל למה שהוא בעצם מהווה עבורו, אוזן קשבת, מייעץ, מקום שהוא יכול לפרוק את המטענים שלו, ולקבל חמלה וסמפטיה, או במילים אחרות, מקום נעים ומוגן. בעיניי זה ניצול גרידא. ונניח אחרי פגישה של שעה טיפול החליטו הזוג להזדיין במרץ הרי קצת קשה לומר שהוא מנצל את מעמדו או תלות ריגשית בינהם החיים קצת מעבר לשחור לבן מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שבודיגארד אמר ישר אחרי ושאיתו הסכמת? בכל אופן, זה עדיין אסור כי ברגע שהיא נכנס למשרד היחסים שלהם מוגדרים כלא שיויונים, יחסים בהם היא המטופלת, זו שזקוקה לעזרה והוא זה שמספק לה את זה. במקרה כזה, כמו שבודי אמר, נוצר תלות מסויימת, שאצל כל אחד זה ברמה שונה, שברגע שיש שימוש בתלות הזו לצרכים אישיים זה נחשב לניצול. אכן אין הבדל בחרתי להגיב לך מאחר ואת אישה ואני גבר מניאק. עם בודי הסליחה. הממ מניאק..זה כבר אתה אמרת.. אז קבל התנצלות פומבית (!!!) כנה ועמוקה. (ואולי כדובדבן, דע כי רישמית אני מרגישה מושפלת טיפה מהפאדיחה...) (נו, בכל זאת סאבית, חייבת לחפש את ההשפלה בכל מקום...) סורי. סאבית סאבית אני בגיל 37 עם עין עצומה בזכות דלקת עיניים ואת שמה אותיות בגודל מינימלי אני מבקש להגדיל לי. איייבי שאתה תהיה עצלן? מה קרה להעתק הדבק? ישר לוורד ותגדיל ב 1.90 על חשבונך LOL |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 19 בדצמ׳ 2007
תמונה כפרית כתב/ה: איייבי שאתה תהיה עצלן? מה קרה להעתק הדבק? ישר לוורד ותגדיל ב 1.90 על חשבונך LOL כפרית אני עוד עלול לחשוש שאת סאבית תוקפנית מסוכנת נורא ששולחת דומים להגדיל לעצמם. |
|
Here And There(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
Here And There(נשלטת) • 19 בדצמ׳ 2007
IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: IvoryDom כתב/ה: fairy כתב/ה: מסכימה עם בודי בעניין, גם אם האישה היא לא שבר כלי, בד"כ ביחסי מטפל/מטופל נוצר תלות כלשהיא של המטופל במטפל, וכשאני אומרת תלות, אני לאו דווקא מדברת על תלות חולנית שמבוססת על אובססיה, אלא תלות של יחסים לא שיוויונים שבו אחד נתפס כ"מושיע" (נתפס ברמות שונות אצל כל אחד, ככל שהאדם פחות מאוזן כך תגדל יתר התלות שלו כלפי המטפל) ואחד כ"נושע".
בגלל שהמטפל נתפס ככה בעיניי המטופל חשוב לו מאוד לרצות את המטפל, את זה שכ"כ מבין ועוזר לו, גם אם זה בא על חשבון הבריאות הנפשית שלו. אם המטפל מסכים לזה, הוא מנצל את היכולות הזו שלו להשפיע על האדם, ומנצל את הצורך של המטופל למה שהוא בעצם מהווה עבורו, אוזן קשבת, מייעץ, מקום שהוא יכול לפרוק את המטענים שלו, ולקבל חמלה וסמפטיה, או במילים אחרות, מקום נעים ומוגן. בעיניי זה ניצול גרידא. ונניח אחרי פגישה של שעה טיפול החליטו הזוג להזדיין במרץ הרי קצת קשה לומר שהוא מנצל את מעמדו או תלות ריגשית בינהם החיים קצת מעבר לשחור לבן מה ההבדל בין מה שאני אמרתי למה שבודיגארד אמר ישר אחרי ושאיתו הסכמת? בכל אופן, זה עדיין אסור כי ברגע שהיא נכנס למשרד היחסים שלהם מוגדרים כלא שיויונים, יחסים בהם היא המטופלת, זו שזקוקה לעזרה והוא זה שמספק לה את זה. במקרה כזה, כמו שבודי אמר, נוצר תלות מסויימת, שאצל כל אחד זה ברמה שונה, שברגע שיש שימוש בתלות הזו לצרכים אישיים זה נחשב לניצול. אכן אין הבדל בחרתי להגיב לך מאחר ואת אישה ואני גבר מניאק. עם בודי הסליחה. הממ מניאק..זה כבר אתה אמרת.. אז קבל התנצלות פומבית (!!!) כנה ועמוקה. (ואולי כדובדבן, דע כי רישמית אני מרגישה מושפלת טיפה מהפאדיחה...) (נו, בכל זאת סאבית, חייבת לחפש את ההשפלה בכל מקום...) סורי. סאבית סאבית אני בגיל 37 עם עין עצומה בזכות דלקת עיניים ואת שמה אותיות בגודל מינימלי אני מבקש להגדיל לי. אייבורי יקירי, בן 37 וכבר עושה לעצמך הנחות??? מה יקרה שתגיע לגיל 60? להגדיל לך? הממ, אנחנו חושפים כאן בעיות מניטוריות? ולעניינינו, לא בשביל זה בדיוק יש לכם סאביות?? (ואם לא אז זה בדיוק הזמן להתחיל לעשות אודישינים) חוץ מזה שכל המטרה של הקטנת הפונט היתה בשביל לצמצם נזקים, ועכשיו אתה רוצה שאני אנפח אותם בחזרה לגודלם המקורי??!? NO CANT DO BABE!! תחכה בסלבנות ובמתח עש שתוכל לקרוא!!!! ועד אז..... החלמה מהירה! : P |
|
IvoryDom |
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
19 בדצמ׳ 2007
IvoryDom • 19 בדצמ׳ 2007
[quote="fairy"]
IvoryDom כתב/ה: אייבורי יקירי, בן 37 וכבר עושה לעצמך הנחות??? מה יקרה שתגיע לגיל 60? להגדיל לך? הממ, אנחנו חושפים כאן בעיות מניטוריות? ולעניינינו, לא בשביל זה בדיוק יש לכם סאביות?? (ואם לא אז זה בדיוק הזמן להתחיל לעשות אודישינים) חוץ מזה שכל המטרה של הקטנת הפונט היתה בשביל לצמצם נזקים, ועכשיו אתה רוצה שאני אנפח אותם בחזרה לגודלם המקורי??!? NO CANT DO BABE!! תחכה בסלבנות ובמתח עש שתוכל לקרוא!!!! ועד אז..... החלמה מהירה! : P [/color] אני לא שומע טוב אין לי משקפיים |
|