flashback{ג"ו} |
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
12 בדצמ׳ 2007
flashback{ג"ו} • 12 בדצמ׳ 2007
מותק
ימבה מזל טוב. את והאור שאת מביאה איתך }{ |
|
נקודה. |
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
14 בדצמ׳ 2007
נקודה. • 14 בדצמ׳ 2007
קודם כל ריגשתם אותי.
אחר כך הצחקתם אותי. עשיתם לי לבכות ולצחוק ככה ביחד. להסמיק לחלוטין. ולחייך נורא. הצלחתם לעשות לי שמח בלב. תודה. אהההמממ, זה הולך להיות ארוך נילי יקרה, אין עלייך בכישרון מילים הגורם לסומק עז לעבור מהפנים לשורשים ולהפוך גם רגועה שכמוני לג'ינג'ית יורקת אש מובכת. מוקסמת. קליבר, תודה ,,,,,,,,,, הנה עוד מלא פסיקים שילך לך ביחד. האמפרי, עוד לא נולד האיש או אישה שיקחו לך את כל המילים. אתה תמיד מוצא את המילים. ויפה לך ככה. אתה מוזמן להתקשר למזכירה ולהשאיר איזו תשורה, אפשר תרנגולים כפרה, על כל ה"ניתוחים" בחינם. ניכר גם ניכר, ואני- אני אוהבת אותך עד מאוד. אני וכל האבטיח. טיפטיפ, פרפרים חורגים זה הכי תודה על החריגה. קוויני וביאינג, תמיד שמחה לחבק ולהתחבק. עשיתם לי פורח כאן, תודה נחמדת ומנוקדת. שושו! ... --- . - ..-. ...---.-.-..-...- ! את נהדרת, גילגלת אותי מצחוק..! הנסיך המלט, או זה שבין הלבנים. עשית לי נעים נעים מבפנים. כל הישרים נחתכו, }{ ממתקית, פרלינאית. תודה על האיחולים, ועל המתיקות המוארת. היילני, הכי פשוט שיש, תודה. נחלה וחיוניות בשבוע אחד. לא קשורה, ריגשת, הפעמת והכי חשוב ממש נגעת בבפנוכו. חיבוק עוטף שכזה. קטן גדול וכל הביניים אוהבת אותך לא פחות ומה שבטוח מנוקד. פלאשי, תודה יקירה על האור ועל החיוך. ובכלל . תודה לכולם! . |
|