Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
תודה לצוות הלימיט על יום שישי האחרון.
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Tobias(אחר) • 15 בדצמ׳ 2007
תודה לצוות של הנו לימיט על ערב מהנה
פעם ראשונה אתמול במקום. חייב לומר שהמקום יפה והצוות של הנו לימיט מתאמץ לתת הרגשה טובה לכל מי שבא. כנ"ל גם לגבי השואו של הסשנים אתמול...מאוד מבדר בתור מי שמגיע משנים של דאנגן....המקום הזכיר לי קצת שילוב של המאורה עם פאב\בית קפה. אין שם את האפלוליות המרתפית של הדאנגן אבל המקום מפצה בנוחות ורבגוניות. הפליי רום מצויין לדעתי. רק דבר אחד בכל הערב עשה לי קצת לא טוב. ואני לא ממש בטוח מי יכול לטפל בנושא אבל חשוב לי לציין את זה בכל מקרה יש הרבה אנשים....ללא נסיון בתיפעול שוט או חלקי ציוד אחרים ...חלקם מהקהילה חלקם לא... שגרמו לי לא פעם ולא פעמיים לתחושה לא טובה לגביי מה שהם עושים. באם זה מישהי שיצאה עם כמה סימנים מאוד ברורים במקומות שמאוד חבל שיהיו בהם סימנים. ובאם זה כמה ונילים שהשתעשעו שם ......ומישהי שכמעט הוציאה למי שהצליפה בו עין אם לא היה לו שיער ארוך ועבה להגן עליו. גם אני שיש לי נסיון עם שוט ביד. אם אני חלוד מתקופה ארוכה של חוסר אימון הייתי לפחות מתרכז באיזורים מוגנים ובוחן את עצמי מעט לפני שהייתי עושה משהו רציני. אז לכל מי שקורא את זה זהירות ואחריות לא חייבים לבוא על חשבון ספונטניות וכיף. הם יכולים לבוא ביחד. רק קחו מעט יותר זהירות פעם הבאה....כי זה אומנם מרגיש כמו משחק כיפי וקינקי...אבל שוט וקרופ וכן הלאה הם עדיין חפצים שיכולים לעשות נזק אם משתמשים בהם לא נכון. וזהו. סך הכל היה לי מאוד כיף תודה לכל מי שהיה }{ |
|
ים_yam(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
ים_yam(לא בעסק) • 15 בדצמ׳ 2007
איזה כיף לקרוא שנהנית שם
אין על הצוות של הלימיט! מקסימים אחד אחד! |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 15 בדצמ׳ 2007
מסכימה עם טאבי בהכל. באמת היה ממש כיף, הגיעו הרבה אנשים שלא נראו במקומותינו כבר הרבה זמן... הצוות של הלימיט נפלא, וההשקעה מורגשת.
היו כמה דברים שהיה לי קשה לראות- סשן אחד במיוחד. אמנם היה DM באיזור, אך הוא לא ממש הפגין אסרטיביות. לי אישית הסשן הזה עשה רע. אולי זה עניין אישי שלי, לא יודעת... |
|
Jake(שולט) |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
טבאייס מי מאן
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Jake(שולט) • 15 בדצמ׳ 2007
מצטער שלא יצא לי לפגוש אותך אתמלו, פשוט לא נתנו לי להכנס
בפעם אחרת במקום אחר.... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Re: טבאייס מי מאן
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Jake כתב/ה: מצטער שלא יצא לי לפגוש אותך אתמלו, פשוט לא נתנו לי להכנס
בפעם אחרת במקום אחר.... לא נתנו לך להכנס??? |
|
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
אמנם לא הייתי...
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
XXXXXXX(לא בעסק){כונפה מהכל} • 15 בדצמ׳ 2007
אבל מסכים איתך לגבי צוות הנו לימיט...אנשים מקסימים!!!
לגבי תפעול ציוד...כאחד שלעולם לא עשה\עושה\יעשה סשן בפומבי...אין לי כל כך זכות לשפוט את האוחזים בשוט...אבל חייב להסכים איתך. לא מעט פעמים נתקלתי בתופעה של אנשים בסשנים שלא יודעים לתפעל ציוד...זה מסוכן..זה מגוחך....וזה מעליב...את מי?...את כל אלו שרוכשים כבוד לנושא. |
|
Jake(שולט) |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Jake(שולט) • 15 בדצמ׳ 2007
הגעתי עם חולצה סינית שחורה ומכנסיים בצבע אפור פחם ואמרו לי שזה לא "דרס קוד"
הילדה היתה לבושה כתמידת בית ספר מדהימה.... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Jake כתב/ה: הגעתי עם חולצה סינית שחורה ומכנסיים בצבע אפור פחם ואמרו לי שזה לא "דרס קוד"
הילדה היתה לבושה כתמידת בית ספר מדהימה.... אולי בגלל המכנסיים האפורות? |
|
Tobias(אחר) |
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
15 בדצמ׳ 2007
Tobias(אחר) • 15 בדצמ׳ 2007
Jake כתב/ה: הגעתי עם חולצה סינית שחורה ומכנסיים בצבע אפור פחם ואמרו לי שזה לא "דרס קוד"
הילדה היתה לבושה כתמידת בית ספר מדהימה.... נו אם הייתי יודע הייתי יוצא אליך לומר שלום. ואני גם שואל...במסיבה של חינוך ובית ספר וכו.....איך זה שאף אחד לא הגיע בתור השרת עם אוברול ומטאטא? |
|
Venus in Furs(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
16 בדצמ׳ 2007
Venus in Furs(מתחלף) • 16 בדצמ׳ 2007
באמת היה לא כזה נורא, אפילו בשביל מורעל דנג' שכמוני.
ושווה לבוא ולו רק בשביל לגמוע מעט מהעיניים של אורלי. חבל רק שהגבר שהיכה את תהום בגב עם קיין, ללא שום התגרות מצדה, אאוט אוף דה בלו, והרס לה את הערב ואת הסופ"ש באופן כללי, לא מצא לנכון להתנצל, לא שם ולא אחר כך. |
|