שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

No LiMiT Fetish Club - יום שני 17/12/2007

אורלי​(שולטת)
לפני 16 שנים • 16 בדצמ׳ 2007

No LiMiT Fetish Club - יום שני 17/12/2007

אורלי​(שולטת) • 16 בדצמ׳ 2007

No LiMiT
יום שני
17/12/2007

המועדון פתוח החל מהשעה: 22:00
ערב הכרויות באוירה נינוחה וכייפית
בר, מוזיקה, מתקנים וציוד ברחבי המועדון ובחדר הפליי רום
הדרס קוד חופשי
הכניסה חופשית לבעלי כרטיס חבר
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 16 בדצמ׳ 2007
אני תמיד שמחה לבוא לנו לימיט- אם בשני ואם בשישי, אבל הייתי שמחה לראות קצת יותר פעילות בדס"מית גם בשני- לא רק לשבת סביב הבר ולדבר כמו זקנים... icon_twisted.gif

חבר'ה- תעשו סשנים... תראו קצת אקשן...
מאסטרון​(שולט)
לפני 16 שנים • 17 בדצמ׳ 2007
מאסטרון​(שולט) • 17 בדצמ׳ 2007
[quote="Wild Rose"]אני תמיד שמחה לבוא לנו לימיט- אם בשני ואם בשישי, אבל הייתי שמחה לראות קצת יותר פעילות בדס"מית גם בשני- לא רק לשבת סביב הבר ולדבר כמו זקנים... icon_twisted.gif

חחחחח אהבתי]
קליבר​(שולט)

רק פעם אחת ..

קליבר​(שולט) • 17 בדצמ׳ 2007
Wild Rose כתב/ה:
אני תמיד שמחה לבוא לנו לימיט- אם בשני ואם בשישי, אבל הייתי שמחה לראות קצת יותר פעילות בדס"מית גם בשני- לא רק לשבת סביב הבר ולדבר כמו זקנים... icon_twisted.gif

תני דוגמא עצמית , ותעשי סשן ( לעצמך ) בפומבי ...
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif
SaTyR​(מתחלף)

Re: רק פעם אחת ..

SaTyR​(מתחלף) • 17 בדצמ׳ 2007
קליבר כתב/ה:
Wild Rose כתב/ה:

תני דוגמא עצמית , ותעשי סשן ( לעצמך ) בפומבי ...
icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif icon_twisted.gif

למה ישר לעצמך... תעשי כמוני... אני פשוט עומד קרוב לבר (או לבמה... תלוי) ומשהו כבר קורה.. פתאום באים כל מיני אנשים ו... נו את בטח כבר יודעת את ההמשך icon_wink.gif

אני מקווה שגם אני אוכל להגיע... אחחח תקוות תקוות icon_rolleyes.gif