שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מה לעשות עם שפחה סוררת?

שוטרת*
לפני 16 שנים • 3 בינו׳ 2008
שוטרת* • 3 בינו׳ 2008
עזבי אותך ליידי, הוא פירסם מה שהיא ממילא כתבה בבלוג שלה.
ולגבי החבורה הנאלחת , לשמחתי אין שום דבר שמתקרב לסליזיות שלה ולכן , לא, הוא לא מזכיר לי.

לגבי הדוגמא ההפוכה שלך - א. היא לא מנוסחת כראוי לליידי , גשי לתחנת המשטרה הקרובה לביתך לקבלת העונש המירבי icon_twisted.gif
ב. אני לא חושבת שיש מקום להדדיות ולכן היא אינה תקפה. למה אין מקום? כי יכול להיות שהייתי כותבת כזה דבר כדי להשפיל אותו , וזה לגיטימי ומדליק ביותר , מצד שני - הוא לא ממש בכיוון של להשפיל אותי כשולטת שלו , נכון?

מה שכן... לגיטימי שיהיו לנשלט תהיות ושאלות לגבי דרך כזו או אחרת, וזה בדיוק המקום להעלות אותן .ולגיטימי ששולט שלא בטוח לגבי הדרך בה הוא מוביל ירצה להתייעץ עם שולטים אחרים.

בקיצור: הכל תלוי בתוכן ההודעה. לא רואה שום דבר כזה חמור בתוכן ההודעה הנוכחית.
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 3 בינו׳ 2008
אני די מסכימה עם השוטרת

הרי זו כל הפואנטה של הפורום הזה (נראה לי..)
להתייעץ,לייעץ,לשתף וכן הלאה..

lady mod נתת דוגמא שונה לגמרי
יש הבדל בין שיתוף נושאים אישיים בנוגע לאדם X
לבין התייעצות בנוגע ל...שיחה או מעשה מסוים
כמובן שגם בחלק הזה זה לא צריך להגיע למצב אישי מדי

חוץ מזה,הסצינה הזו הרבה יותר מרתקת מכל טלנובלה רדודה וחסרת תוכן שהיא
ומאחר ואין לי עכשיו לא טלנובלה ולא אקשן
אני בעד להרבות בסצינות כאלו^_^
שלגי

Re: מהות הפקודה

שלגי • 3 בינו׳ 2008
ראובן כתב/ה:
קצין77 יקר,

אגב, אני נוטה להאמין לכך שאתה קצין ולו משום שאתה מפגין את אותו חוסר ההבנה במתן פקודות והנעת חיילים, בדיוק כפי שאירע במלחמת לבנון השנייה.

ראובן

כזכור, אסור לדבר כאן על פוליטיקה, זהירות ראובן עוד יחסמו אותך ואז ניוותר ללא הבלחותיך המועילות והמשעשעות icon_cool.gif
dragon fly

dragon fly • 3 בינו׳ 2008
שלגי כתב/ה:
ראובן כתב/ה:
קצין77 יקר,

אגב, אני נוטה להאמין לכך שאתה קצין ולו משום שאתה מפגין את אותו חוסר ההבנה במתן פקודות והנעת חיילים, בדיוק כפי שאירע במלחמת לבנון השנייה.

ראובן

כזכור, אסור לדבר כאן על פוליטיקה, זהירות ראובן עוד יחסמו אותך ואז ניוותר ללא הבלחותיך המועילות והמשעשעות icon_cool.gif

אגב אם כבר העלית תנושא הרגיש מכל באתר זה, האם רפאל חזר??????????????..
א ו ר​(מתחלפת)

אני סוררת

א ו ר​(מתחלפת) • 3 בינו׳ 2008
כשאני בודקת גבולות..בודקת שבאמת יצליחו לשלוט בי,לעמיד לי גבולות..
היא מחפשת גבולות תעניק לה כאלו והיא תפסיק למרוד..תראה לה שלא כדי לה להמשיך להיות סוררת...

וכמו שכמה פה אמרו..הן היו עוזבות אדון כמוך כי אין באמת שליטה כאשר אתה לא מקפיד על עשיית הדברים שאתה מבקש..
Lakshmi​(נשלטת)
Lakshmi​(נשלטת) • 3 בינו׳ 2008
אני גם נאלצת להסכים עם זו שמעליי
שאי אפשר לרשום את השם שלה כי זה פרסום לא חוקי D:
Brave Dwarf
Brave Dwarf • 3 בינו׳ 2008
שוטרת* כתב/ה:
עזבי אותך ליידי, הוא פירסם מה שהיא ממילא כתבה בבלוג שלה.

תמיד הסתייגתי ואסתייג מציטוטים שהובאו מבלוגים ללא אישורו של הכותב. גם אם הבלוג פומבי עדיין הוא מהווה מעין יומן ולולא היה קיים הבדל בינו לבין פרסום בפורום, חברי הפורום לא היו מנהלים בלוג אלא מוצאים לעצמם פורום מתאים מבין שלל הפורומים שכלובי פתח וכותבים את אשר על לבם - שם. להעתיק חלק מבלוג ולפרסמו בפורום שווה ערך ל"להוציא דברים מהקשרם" כי להבדיל מכתיבה בפורום שהיא מנותקת מעבר/הווה/עתיד ומחייבת את הכותב למקסימום הסבר, אחרת לא יובן, בעל הבלוג יוצא מנקודת הנחה שהקורא הקבוע קרא מכבר את הפוסטים הקודמים ואם אינו קבוע אלא חדש, אם ירצה יקרא. במקרה ומעוניינים לשמוע דעה בנושא זה או אחר מחכמי הפורום ב"מסגרת דיון פתוח" ניתן לתאר מצב היפותטי, דהיינו: להעלות השערה שמבוססת על תופעה המפורטת בבלוג ספציפי וכך לא לחטוא לכותב, ובהנחה שהנתונים אינם מובאים במלואם, אז גם לא לקוראים או למביעי הדעה.

ולכן איני רואה במעשה כזה אלא פגיעה מכוונת בכותב הבלוג, ממנו נחתכה פיסת האמת המובאת, ומכיוון שכך, מעשה המצביע אך ורק עם עניותו של החותך ולעולם לא על עניותו של הנחתך.

קצין77 כתב/ה:
" ...פגעתי בך [...]
עכשיו אתה פגוע, בצדק
שונא אותי כועס עליי פוגע בי לא מוכן לדבר...

קצין 77, אתה באמת נתת לה להבין שאתה פגוע ושונא אותה וגם פגעת בה והכרזת "ברוגז" ושביתת רעב רק כי לא הצטלמה או לא נחה? צ'מע בנאדם, אין לך ממה להיפגע ועל מה לשנוא? תראה כמה ילדים מורעבים יש בסומליה, ומה עם חור באוזון?
(אני כבר רואה אדון עם רולים בשיער ומסכה ירוקה על הפרצוף, ארוז בחלוקו הדהוי והמוכתם בכתמי מרק עוף, מתנדנד על שרפרף עקום, חש פגוע ושונא... בחושך. )
נוריתE
לפני 16 שנים • 4 בינו׳ 2008

עכשיו, באמת ברצינות

נוריתE • 4 בינו׳ 2008
אדון וחבר. כתב/ה:

זה היה יותר טוב
אבל באמת חושב שזה לא המקום להיכנס לזה כך.
בכל מקרה לגופו של עניין חושב שכל שולט
צריך גם להתחשב בכך שלנשלט\ת שלו יש חיים
והם לא בדיוק אמורים להיעצר-במיוחד אם אנחנו לטובתם..וחושב
למה חושב בטוח!! שבכל רגע אנחנו צריכים להיות לטובתם

Av

א. נכון
ב. כל עוד לא הגדרת את זה 24/7 שליטה טוטאלית,בהסכמתה כמובן,
וטוטאלית אומר שהיא לא זזה לאף מקום כולל חברות הורים עבודה,(או, מה שתחליטו מראש)
ללא הסכמה מראש ממך וזה כרוך(על פי הסכמה מראש) בעונשים מתאימים,
אז, אל לך להתלונן.
אבל..קח בחשבון? שטוטלית היא דו סיטרית ואין בה רק זכויות לך אלא גם לה,
רוצה טוטאלי ,קח אחריות..

ישנה נטיה לאחרונה,לשכוח שאנחנו חיים במציאות של היום
ועל פי הציטוט שלך מהבלוג שלה, ניכר עליה שהיא מצטערת ומיתחרטת וממתינה לסליחה,
על מה? על זה שביום יפה היא יצאה עם חברות לטייל כמו כל בחורה נורמאלית?
קח לעצמך מנת מציאות?
כל השפחות כולל זאתי שלך,הן בני אדם חופשיים שניכנסו מרצונם למערכת של סוג של משחק תפקידים,עם כללים ברורים שמה שקורה בין ארבע קירות, נישאר שמה,
אלא אם כן מגדירים חוקים חדשים.(וגם על חוקים חדשים, צריך לחשוב טוב טוב)
natti​(נשלטת)
לפני 16 שנים • 4 בינו׳ 2008

natti​(נשלטת) • 4 בינו׳ 2008
אגב, קצין שכמותך, ישנן הוראות שאי אפשר לתת מרחוק. אם הבנתי נכון מהדיווח שלך, כל הדיאלוג בינך ובינה התנהל מרחוק. נסה להיזכר במורשת הקרב של מפקדים גדולים ממך ופשוט רד לשטח. צא מאחורי מסך הפלזמה, גש לתת את הוראותיך באופן ישיר, בגובה העיניים תוך שאתה דואג לביצוען. בעברית פשוטה, אני מנסה לומר שעליך 'להלוות' לשפחתך כוח רצון וכריזמה, ולתת לה חיבוק, על מנת שתוכל לעמוד במטלות שלך.

ראובן[/quote]

ראובן כתב ונכון- אם אתה רוצה שהשפחה שלך תעשה גם דברים שלא מוכרים לה חדשים, דברים שגורמים לה למבוכה - והם לא חלק מן השגרה, תראה קרבה, לא לשלוח לה הוראות במייל או פה, מה גם שלפעמים אתה צריך לשאול את עצמך האם מה שדרשת ממנה לעשות הוא טוב עבורה או לא? האם היא מסוגלת לבצע אותו, ואם לא מדוע האם במה שדרשת ממנה יש משהו שהוא חוצה גבול מבחינתה, כל השאלות האלה והבדיקות האלה רק מתוך קירבה.
מצחיקה אותי השליטה מרחוק...הכל וירטואלי???