אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

עוצו עצה

amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 3 בינו׳ 2008
זה תלוי בשפחה... יש שפחות שזה יהרוס להן ויפגע בקשר בינכן, ויש שרק יתחזקו מזה...
א ת מכירה אותה icon_smile.gif
Madame T​(שולטת)

Re: עוצו עצה

Madame T​(שולטת) • 3 בינו׳ 2008
מאלפת בשוט ומבט כתב/ה:
אני מתגעגעת לשפחה שלי.

לדעתכם כדאי לספר לה, או שזו תהיה טעות?

Q

למה לא לספר לה שאת מתגעגעת אליה? זה נראה לך כסימן של 'חולשה' מצידך או 'פחיתות כבוד'?
גם את וגם השפחה בראש ובראשונה בנות-אדם ולא רואה סיבה שלא לשתף אותה... היא ודאי תהיה מאושרת לשמוע זאת מפי מלכתה...
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Madame T כתב/ה:
מאלפת בשוט ומבט כתב/ה:
אני מתגעגעת לשפחה שלי.

Q

למה לא לספר לה שאת מתגעגעת אליה? זה נראה לך כסימן של 'חולשה' מצידך או 'פחיתות כבוד'?
גם את וגם השפחה בראש ובראשונה בנות-אדם ולא רואה סיבה שלא לשתף אותה... היא ודאי תהיה מאושרת לשמוע זאת מפי מלכתה...

לא בהכרח. יש שפחות שזקוקות לדיסטנס.
huan
huan • 3 בינו׳ 2008
כשתפקיד מנסה לתפוס את מקומו של אדם יש בכך משהו פגום.
הדבר הכי דפוק שאת יכולה לעשות מבחינתך וגם מבחינתה זה להפסיק לחשוב כמו אדם ולהתחיל לחשוב מה את צריכה לחשוב ולעשות כמלכה. כשאת תהפכי להיות ה"מלכה" את תאבדי את עצמך והיא תאבד את אותו אדם שהיא בחרה להיות שיפחתו.

א.ב ביחסים זו כנות ולא דיסטנס - עם זאת במידה ואותה שפחה רוצה צעצוע מלכה שעושה, מדברת וחושבת כפי שאותה שפחה רוצה (כמו למשל שמירה מתמדת על דיסטנס) זו כבר ההחלטה שלך העם לשתף עם זה פעלה או לא אך זו כבר לא תהיה מערכת יחסים אלה משחק בברביות.
זאלופון​(שולט)

זאלופון​(שולט) • 3 בינו׳ 2008
מאלפת בשוט ומבט כתב/ה:
אני מתגעגעת לשפחה שלי.

Q

מזכיר לי קצת את הסוגיות האלה של "יצאנו אתמול והיום בבוקר הוא שלח לי SMS אבל לא התקשר. מאז עברו כבר כמה שעות. להתקשר או לחכות שהוא יתקשר? זה ייראה תלותי אם אני אתקשר, נכון? אני לא רוצה שהוא יחשוב שאני לא מעוניינת, אך גם לא רוצה שהוא יחשוב שאני רוצה אותו. מצד שני, הוא כן שלח SMS, אז אולי תורי? אבל מצד שלישי, אם אני לא מספיק חשובה לו בשביל SMS וגם טלפון, איזה חיי נישואין יהיו לנו? זהו, אני זורקת את האימפוטנט הזה ושורפת לו את הבית".

במילים אחרות: כפי שאמרה גברת במצוקה, יש סאביות שצריכות דיסטנס, ויש גם דומים שצריכים את המשחק הזה, ואם זה המשחק והוא עושה לשתיכן טוב ובא לך לשמור עליו ואת חוששת שביטוי לגעגועים מצדך יהרוס אותו - אל תגידי כלום. לעומת זאת, אם הקשר לא מבוסס על משחק תפקידים אלא אמיתי יותר, לדעתי המשחקים האלה רק הורסים.
ג'ולי​(לא בעסק)
ג'ולי​(לא בעסק) • 3 בינו׳ 2008
את בסיידר, את...

מי אמרה שהרעיונות של נשים עסיסיים...

לא. אל תגידי לה, חבל שישבר הדיסטאנס...

(רק תדאגי שהשרשור הזה ישאר כמה ימים בראש הפורום).
הגבירה שלי​(שולטת)
הגבירה שלי​(שולטת) • 3 בינו׳ 2008
huan כתב/ה:
כשתפקיד מנסה לתפוס את מקומו של אדם יש בכך משהו פגום.
הדבר הכי דפוק שאת יכולה לעשות מבחינתך וגם מבחינתה זה להפסיק לחשוב כמו אדם ולהתחיל לחשוב מה את צריכה לחשוב ולעשות כמלכה. כשאת תהפכי להיות ה"מלכה" את תאבדי את עצמך והיא תאבד את אותו אדם שהיא בחרה להיות שיפחתו.

א.ב ביחסים זו כנות ולא דיסטנס - עם זאת במידה ואותה שפחה רוצה צעצוע מלכה שעושה, מדברת וחושבת כפי שאותה שפחה רוצה (כמו למשל שמירה מתמדת על דיסטנס) זו כבר ההחלטה שלך העם לשתף עם זה פעלה או לא אך זו כבר לא תהיה מערכת יחסים אלה משחק בברביות.

מה שהוא אמר.
פעם פרח​(נשלטת)
פעם פרח​(נשלטת) • 3 בינו׳ 2008
אם תספרי לה, היא עלולה להסתובב שעות וימים עם חיוך מטופש על הפרצוף.
לחלוטין לא ראוי לשפחה.

לדעתי אם את כבר מספרת לה, אז לפחות לוודא שזה לא ייצא החוצה.
מישהו עוד עלול לקחת אותך ברצינות.
השולט אור​(שולט)
השולט אור​(שולט) • 3 בינו׳ 2008
מאלפת, חברה יקרה,
הגעגועים לשפחה שלך עלולים להיות זה יותר קטלניים משפעת העופות.
שום חיסון לא אפקטיבי כשמדובר במניעה.
יש רק פתרון אחד - להסתכל לגעגועים או במקרה זה - לשפחה שלך ישר לעיניים,
ולסשן לה ת'צורה icon_biggrin.gif