ג'ולי(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
ג'ולי(לא בעסק) • 3 בינו׳ 2008
כמה טוב שאני תמיד צודקת!!!
|
|
קליבר(שולט) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
ולדעתי
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
קליבר(שולט) • 3 בינו׳ 2008
פרח גדולה כתב/ה: אם תספרי לה, היא עלולה להסתובב שעות וימים עם חיוך מטופש על הפרצוף.
לחלוטין לא ראוי לשפחה. לדעתי אם את כבר מספרת לה, אז לפחות לוודא שזה לא ייצא החוצה. מישהו עוד עלול לקחת אותך ברצינות. השפחה שלה כל הזמן מסתובבת עם חיוך מטופש על הפרצוף ,ולכן , רצוי שהיא תשתה דלי עם 1/3 מי מלח 1/3 מי לימון ו1/3 מי פלפל חריף , כך השחיוך המטופש ימחק לה אחת ולתמיד מהפנים . כמו כן התקשרי אליה ומיסרי לה לתחוב פלאג אנאלי גדול , כשחומר הסיכה הוא משחת ben-gay ירוקה ... תגידי לי מה זה השטויות האלה . |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 3 בינו׳ 2008
ג'ולי כתב/ה: את בסיידר, את...
מי אמרה שהרעיונות של נשים עסיסיים... לא. אל תגידי לה, חבל שישבר הדיסטאנס... (רק תדאגי שהשרשור הזה ישאר כמה ימים בראש הפורום). התלבטתי מתי לגלות לקוראי הפורום הזה שלא רק שהשפחה שלי למדה לקרוא בעצמה אלא היא גם אוהבת לקרוא את מה שאני כותבת... ותודה לכל מי שהציע לי שאספר או לא, במיוחד לאחר שהשלט כבר היה תלוי בראש חוצות. ופרח, אקח את עצתך להזהר, שכאשר אני מספרת לה עד כמה אני מתגעגעת -שזה יהיה בחדרי חדרים, אולי בין עונש עסיסי אחד לשני. משועשעת Q |
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
Re: ולדעתי
לפני 16 שנים •
3 בינו׳ 2008
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 3 בינו׳ 2008
קליבר כתב/ה: השפחה שלה כל הזמן מסתובבת עם חיוך מטופש על הפרצוף ,...... . תגידי לי מה זה השטויות האלה . קליבר, השטויות האלה הן סוג של משחק מקדים, ככה היא תגיע עם שפתיים כואבות (מחיוך טיפשי) ושפתיים רטובות (מציפיה לעונש) (אוף, למה צריך להסביר כאן כל דבר) Q |
|
נסיבתית |
לפני 16 שנים •
17 בינו׳ 2008
השליטה צודקת
לפני 16 שנים •
17 בינו׳ 2008
נסיבתית • 17 בינו׳ 2008
ובטח הכלבה של מאלפת בשוט מתה לקבל את זה ממנה.
|
|