Afroditi |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
פשוט מאוד
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
Afroditi • 5 בינו׳ 2008
לזיין בתחת.
|
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
יותר פשוט
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
גון קונור מקלאוד(נשלט) • 5 בינו׳ 2008
ירדן* כתב/ה: לזיין בתחת.
רקטואליזציה - המציאות של זיון הרקטום |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
זה חדש לי....
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ערגה • 5 בינו׳ 2008
אנה-קרעני-נא כתב/ה: וכמובן
איך אפשר בלי - "לפנגר" ... ? לפלנגר או שלא הבנתי משהו? |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
Re: זה חדש לי....
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ערגה כתב/ה: אנה-קרעני-נא כתב/ה: וכמובן
איך אפשר בלי - "לפנגר" ... ? לפלנגר או שלא הבנתי משהו? מילשון -להישתמש בפלוגר. |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
טוב עכשיו אני בטוחה שמקומי כאן
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ערגה • 5 בינו׳ 2008
לא מתחברת,
לא עם לפנגר, לא עם לסשן, בטוח לא עם ריקטול הסאבית... אין לי שום דבר נגד הפעילויות עצמן, נהפוך הוא אפילו ... הדינמיקה של השפה היא שקשה לי. מעדיפה בעברית, או באנגלית, ומצידי שיהיה גם באיטלקית, אבל העיוותים הלו, כך הם מרגישים לי, מרגישים עיוות רע ולא נעים לאוזן. סורי . |
|
זיקית |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
פינגור
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
זיקית • 5 בינו׳ 2008
זו מילה לא רעה, אבל מה רע בלאצבע ?
אמש איצבעתי את השיפחה, ולאחר מכן חבטתי באחוריה בעקרבים לאחר שעיכסה נמרצות, והטרידה את מנוחת השכנים כשעתיים לערך לאחר חצות היום. בברכת אבשלוםקור עליכם חברים וחברות. ז. יקית, מליצית מתמיד. |
|
גון קונור מקלאוד(נשלט) |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
עשי את מה שנוח לך
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ערגה כתב/ה: לא מתחברת,
לא עם לפנגר, לא עם לסשן, בטוח לא עם ריקטול הסאבית... אין לי שום דבר נגד הפעילויות עצמן, נהפוך הוא אפילו ... הדינמיקה של השפה היא שקשה לי. מעדיפה בעברית, או באנגלית, ומצידי שיהיה גם באיטלקית, אבל העיוותים הלו, כך הם מרגישים לי, מרגישים עיוות רע ולא נעים לאוזן. סורי . הרי בבסיסו של עינין זה לא המילים שקובעות כמו המעשים עצמם כשמדובר בסשן בין 2 אנשים בוגרים מימלא ניקבעים קויים בסיסיים גבולות מילת ביטחון הבנה ממצד הנישלט שבזמן הסשן עךיו לעשות נידרש מימנו אלא אים נוגדים אצלו דברים מסוימים עקרונות אישים כשיש היתנגשות בין עיקרון או גבול להוראה/ ציווי אין דיחוי ההוראה- פקודה לא תופסת אנחנו כאןלשם הנאה ולא היתעלות בחסרי ישע הכוח שנימסר בזמן הזסשן לשולטה אינו בר ניצול. ישנה טרימינולוגיה - מסויימת וכמובן שגם שפה משותף שימוש באותם מונחים מוכרים ויתר בין השולטים/טות לנישלטים/וט אה כן- אין דבר כזה: אין לי גבולות אנחנו בני אדם שעשויים מעור ועצמות פגיעים ושבירים. |
|
אנה-קרעני-נא |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
אנה-קרעני-נא • 5 בינו׳ 2008
WIZARD נטול נישלטת כתב/ה: ערגה כתב/ה: אנה-קרעני-נא כתב/ה: וכמובן
איך אפשר בלי - "לפנגר" ... ? לפלנגר או שלא הבנתי משהו? מילשון -להישתמש בפלוגר. ממש לא לפנגר מלשון "finger" השפחה המסורה כרעה על ארבע ופשקה את עצמה לפניו , והמאסטר המסוקס הושיט את ידו ופינגר אותה עד שהיא גמרה בקול תרועה רמה |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ערגה • 5 בינו׳ 2008
אנה-קרעני-נא כתב/ה: השפחה המסורה כרעה על ארבע ופשקה את עצמה לפניו , והמאסטר המסוקס הושיט את ידו ופינגר אותה עד שהיא גמרה בקול תרועה רמה תודה יקירתי שהשכלת אותי הערב. את הקולות, תרועה איתנה יותר או פחות אני דווקא מכירה, את הפועל העברי הטהור והחדש לא הכרתי .... |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ולך WIZARD
לפני 16 שנים •
5 בינו׳ 2008
ערגה • 5 בינו׳ 2008
דבריך בסיסיים.
הם נכונים ואני מקווה שכל שולט/ת ונשלט/ת מבינים כי חייבים להיות גבולות וכו... |
|