ערגה |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
off topic מקסים, לא התאפקתי...
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
ערגה • 29 בדצמ׳ 2007
כמעט שבועיים יש שיר שמחייך אותי בכל פעם שאני שומעת אותו.
אז הנה קישור לטיוב למי שמעוניין.... http://www.youtube.com/watch?v=89GB7z_Ogt0 תהנו לפחות כמוני. שבת שלום . |
|
צ'יטה(שולט) |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
צ'יטה(שולט) • 29 בדצמ׳ 2007
מקסים תודה
|
|
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
Re: off topic מקסים, לא התאפקתי...
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
מאלפת בשוט ומבט(שולטת) • 29 בדצמ׳ 2007
ערגה כתב/ה: כמעט שבועיים יש שיר שמחייך אותי בכל פעם שאני שומעת אותו.
אז הנה קישור לטיוב למי שמעוניין.... http://www.youtube.com/watch?v=89GB7z_Ogt0 תהנו לפחות כמוני. שבת שלום . שיר מקסים נשים סקסיות נהנתי, תודה Q |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
נולי • 29 בדצמ׳ 2007
Walks in to the room
Feels like a big balloon I said, 'Hey girl you are beautiful' Diet coke and a pizza please Diet coke I'm on my knees Screaming 'Big girl you are beautiful' You take your skinny girl Feel like I'm gonna die 'Cause a real woman Needs a real man here's why You take your girl And multiply her by four Now a whole lotta woman Needs a whole lot more Get yourself to the Butterfly Lounge Find yourself a big lady Big boy come on around And they'll be calling you baby No need to fantasize Since I was in my braces A watering hole With the girls around And curves in all the right places Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Walks in to the room Feels like a big balloon I said, 'Hey girl you are beautiful' Diet coke and a pizza please Diet coke I'm on my knees Screaming 'Big girl you are beautiful' You take your girl And multiply her by four Now a whole lotta woman Needs a whole lot more Get yourself to the Butterfly Lounge Find yourself a big lady Big boy come on around And they'll be calling you baby No need to fantasize Since I was in my braces A watering hole With the girls around And curves in all the right places Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Get yourself to the Butterfly Lounge Find yourself a big lady Big boy come on around And they'll be calling you baby No need to fantasize Since I was in my braces A watering hole With the girls around And curves in all the right places Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Oh you are beautiful Get yourself to the Butterfly Lounge Find yourself a big lady Big boy come on around And they'll be calling you baby No need to fantasize Since I was in my braces A watering the hole With the girls around And curves in all the right places Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful Big girl you are beautiful [ Lyrics found at www.mp3lyrics.org/ak ] |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
נולי • 29 בדצמ׳ 2007
>> Complimentary "Big Girl (You are Beautiful)" Ringtone <<
http://www.mp3lyrics.org/ak רק למה הוא משתמש ברזות האלו בקליפ? איפה הנשים הגדולות באמת? חוץמזה בהחלט שיר מקסים. |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
צודקת.
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
ערגה • 29 בדצמ׳ 2007
נולי כתב/ה: >> Complimentary "Big Girl (You are Beautiful)" Ringtone <<
http://www.mp3lyrics.org/ak רק למה הוא משתמש ברזות האלו בקליפ? איפה הנשים הגדולות באמת? חוץמזה בהחלט שיר מקסים. את המילים ציטטתי בבלוג שלי, כאן לא רציתי להגזים אבל תודה שאת באת ושמת אותן . איפה הגדולות באמת? לדעתי הבמאי פחד..... אם היו מחפשים כאן נשים לקליפ הזה אני הייתי מתנדבת. מעניין אם היו לוקחים }{ |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
נולי • 29 בדצמ׳ 2007
יש שם כמה יותר נדיבות מימדים , רוקדות לקראת הסוף, אבל לא בנבחרת המעודדות שלו. סתם ניצבות.
מתגעגעת! N |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
יהיה קל יותר לקבל בדס"מ
לפני 16 שנים •
29 בדצמ׳ 2007
ערגה • 29 בדצמ׳ 2007
נולי כתב/ה: יש שם כמה יותר נדיבות מימדים , רוקדות לקראת הסוף, אבל לא בנבחרת המעודדות שלו. סתם ניצבות.
מתגעגעת! N מאשר לשים את הניצבות הללו בשורה הראשונה... תהליכי קבלה חברתית הם תהליכים שלוקחים המון זמן, שינוי קשה מאוד להחדרה.... יש לך מושג כמה מאמרים מסתובבים בעולם המקצועי לגבי העובדה שרוב הגברים אכן מעדיפים את הנשים שלהם "אמא אדמה" וכמה יהיו מוכנים להודות בכך בפומבי? טוב אבל זה דיון ישן שאולי כבר מוצה כאן.... גמנימתגעגעת. אז בואי למפגש הקרוב? }{ |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בינו׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 4 בינו׳ 2008
שיר יפה , תודה
|
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
Re: צודקת.
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
calipso(נשלטת) • 6 בינו׳ 2008
ערגה כתבה:
איפה הגדולות באמת? לדעתי הבמאי פחד..... אם היו מחפשים כאן נשים לקליפ הזה אני הייתי מתנדבת. מעניין אם היו לוקחים ערגה מקסימה - הנשים הגדולות באמת , גדולות מהחיים . הן לא צריכות פרסום במדיה מטופשת זו או אחרת . אבל אם את מתעקשת את יכולה להתנדב .. אני |
|