עדי זילברברג |
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
סינגל/קליפ חדש שלי!: בתמציתיות מקיפה (עולם טוב יותר)
לפני 16 שנים •
26 בדצמ׳ 2007
עדי זילברברג • 26 בדצמ׳ 2007
היום שחררתי לאוויר העולם את השיר החדש שלי שנקרא "בתמציתיות מקיפה (עולם טוב יותר)".
פירטתי בבלוג: http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=121138&blog_id=11379 תקציר: מדובר בשיר חדש שאני מקווה שיהפוך ללהיט לאו דווקא מסיבות אישיות, אלא משום שהוא נושא מסרים חשובים בעיניי. אתם מוזמנים להתרשם כאן: http://virtualadi.com , וכמובן - לתמוך ולהעביר את זה הלאה. שלכם עדי |
|
Whip(שולט) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
Whip(שולט) • 6 בינו׳ 2008
אחלה שיר!
בהצלחה שיהיה לך! W |
|
עדי זילברברג |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
עדי זילברברג • 1 בפבר׳ 2008
תודה וויפ, ותודה גם לכל מי שהגיב בשאר המקומות, בבלוג, באתר, בפרטי וכו', ושעוד לא אמרתי לו תודה משום מה, ותודה מראש לצורך העניין גם למי שעוד יגיב.
(נ.ב - מקווה גם לקפוץ לביקור יותר מעמיק אצל מי שעוד לא הספקתי בקרוב) אגב - עדכון מצב ההצלחה אומר שהשיר כבר מופץ בכל חור באינטרנט, ומושמע גם ברדיו דימונה, אשל הנשיא, נס ציונה, ביט - וכנראה עוד כמה. עוד לא הספקתי להצליח לברר בכולם. בעיקר מעניין מה קורה עם זה ברשתות הפופלריות של גל"צ וקול ישראל. מבטיח לעדכן |
|
עדי זילברברג |
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
על סף הפוליטיקה
לפני 16 שנים •
3 בפבר׳ 2008
עדי זילברברג • 3 בפבר׳ 2008
יש בארץ הרבה תחנות רדיו קטנות ונישתיות. באופן כללי השתדלתי לשלוח לכולן, אבל את אלו שיש להן גוון מובהק, כמו למשל מזרחי או דתי, שלא מתאים לי, סיננתי מראש. למרות זאת - פה ושם פספסתי.
למשל, רדיו מכללת ליפשיץ אז כשניסיתי לעשות פולואפ במייל קיבלתי את התשובה שהם האזינו לשיר שלי, אבל במסגרת שייכותם לרדיו החינוכי של קול ישראל הם לא יכולים לשדר תכנים לא חינוכיים. בירור קצר העלה שמכללת ליפשיץ היא מוסד בעל אוריינטציה דתית מובהקת, אם כי חשוב לציין שלא בילדים עסקינן. ואני שואל - השיר שלי לא חינוכי (וכן - גם שלחתי לגברת תשובה שמביעה את תהיה זו)? אני קורא לעשות עולם טוב יותר. בכל הנושאים, גם השנויים במחלוקת, אני קורא לסובלנות. הייתי מקבל טיעון שהתכנים לא מתאימים לרוח המקום. אבל לכנות אותם לא חינוכיים זה מאוד מוגזם בעיניי. מה אתם אומרים - להגיש בג"ץ? (תזכורת למילות השיר: בתמציתיות מקיפה בואו נעשה לנו עולם טוב יותר לצמצם ת'עוולות והאווילויות אני חותר נשנה את דרכי התנהלותנו אנשים בכדי שחיינו יהיו צודקים ומוסריים/חיוביים נטפח אחריות כבוד ואיכות בקרבינו זה ייתכן אני מאמין אנו יכולים את הדת נגדר במקומה כדבר שבו מוצאים נחמה היופי והכיף שבאמונה ומנהגים בלא מיסיונריות וכפייה על אחרים הדת גרמה למספיק מלחמות את מרחב השפעתה צריך לשנות ההיגיון הוא לעיתים חמקמק קר ואכזר אך חיה ותן לחיות זהו העיקר מלחמות הן באופן אבסולוטי רע בואו נבחר במקום מסלול של פשרה מעבר לכך שההרג איום הן מאוד מעיבות על חיי היומיום וכדי להיות צודקים ומוסריים צריך להיכנס לנעלי אחרים לראות את העוול שבתוקפנותנו ולפצות ולהשלים עם שרמסו רגלינו רבות ממערכותינו זקוקות למהפכה למשל צבא חינוך בריאות משטרה ותחבורה בחינוך כיתות קטנות ומורים איכותיים בבריאות יותר שוויון ויותר רופאים תחבורה ציבורית שתקל על זיהום אוויר תפנה לנו זמן ותפחית תאונות להיקף סביר אבסורדי אך הצבא והמשטרה צריכים להיות פחות אלימים צריכים להתייעל להחליף מטרות לשנות נשקם ולהיות אנושיים לאנשים מגיע לחיות עם תכלית לפי בחירתם לא להשתעבד למוסכמות מלאכותיות של סתם חופש מיני תועלת בעבודה ואפילו סמים ולא להיות מערכתית פוגעניים ודורסניים יש דרכים רבות לתרום לחברה אפשר לחייב קצת ולעודד הרבה ולהלחם בשררה איפה שמציק קצת ואף מיותר להרפות ממחויבות לעולם מנוכר גם האיומים שצפויים מהטבע הם גדולים בין אם בלי קשר אלינו ובין אם עם יש מה לעשות כדי להתכונן ולמנוע כדי שפחות אסונות אדירים יוכלו בנו לפגוע הם מאיימים באופן סטטיסטי אך מוחשי ומקומם בסדר היום צריך להיות ממשי כי גם תרחישים בינוניים הם מפחידים ואפוקליפטיים נדירים הם גם מציאותיים אז אחר אסטרואידים שצריך להזיז נכון לרגל מול רעידות אדמה ושיטפונות לבנות נכון ולתרגל ובכלל להמשיך במחקר ובפיתוח וליישם כדי שהמשך חיינו יהיה יותר בטוח את התחממות הפלנטה והפגיעה האקולוגית יש לבלום עליית הימים בצורות זיהום ורעב זה לא סתם חלום ואפשרי בהחלט לבחור בהתנהלות חלופית ובלי לפגוע באיכות חיינו את האיומים להסיט ) |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: על סף הפוליטיקה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
slave for ever(נשלט) • 6 בפבר׳ 2008
עדי זילברברג כתב/ה: יש בארץ הרבה תחנות רדיו קטנות ונישתיות. באופן כללי השתדלתי לשלוח לכולן, אבל את אלו שיש להן גוון מובהק, כמו למשל מזרחי או דתי, שלא מתאים לי, סיננתי מראש. למרות זאת - פה ושם פספסתי.
למשל, רדיו מכללת ליפשיץ אז כשניסיתי לעשות פולואפ במייל קיבלתי את התשובה שהם האזינו לשיר שלי, אבל במסגרת שייכותם לרדיו החינוכי של קול ישראל הם לא יכולים לשדר תכנים לא חינוכיים. בירור קצר העלה שמכללת ליפשיץ היא מוסד בעל אוריינטציה דתית מובהקת, אם כי חשוב לציין שלא בילדים עסקינן. ואני שואל - השיר שלי לא חינוכי (וכן - גם שלחתי לגברת תשובה שמביעה את תהיה זו)? אני קורא לעשות עולם טוב יותר. בכל הנושאים, גם השנויים במחלוקת, אני קורא לסובלנות. הייתי מקבל טיעון שהתכנים לא מתאימים לרוח המקום. אבל לכנות אותם לא חינוכיים זה מאוד מוגזם בעיניי. מה אתם אומרים - להגיש בג"ץ? את הדת נגדר במקומה כדבר שבו מוצאים נחמה היופי והכיף שבאמונה ומנהגים בלא מיסיונריות וכפייה על אחרים הדת גרמה למספיק מלחמות את מרחב השפעתה צריך לשנות ההיגיון הוא לעיתים חמקמק קר ואכזר אך חיה ותן לחיות זהו העיקר ) אתה באמת חושב שרדיו דתי ישדר שיר שאלו חלק מהמילים שלו? |
|
עדי זילברברג |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
עדי זילברברג • 7 בפבר׳ 2008
סובלנות...
האמת? - לא, אני לא חושב. אבל הרגיזה אותי ההגדרה והתירוץ: אנחנו שייכים לרדיו החינוכי, והשיר שלך לא חינוכי. הייתי מקבל לא מתאים לרוח התחנה, אבל אני לא מקבל את ההנמקה |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
slave for ever(נשלט) • 7 בפבר׳ 2008
אם הם כן היו משדרים זה היה מפתיע.
יש אפשרות להוריד את השיר באתר? מהו האימייל שלך, כיוון שאני לא יכול לשלוח לך כאן באתר הודעות? בהצלחה. |
|
עדי זילברברג |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
עדי זילברברג • 7 בפבר׳ 2008
שוב - לא מפריע לי זה שהם לא שידרו, כמו מה שהם בחרו לומר לגבי זה...
יחד עם זאת, דווקא נראה לי שיש טעם לפגם בכך שהם לא שידרו על הרקע הזה... האימייל שלי הוא adisilberberg@hotmail.com / adisilberberg@gmail.com . כולם מוזמנים להעתיק. והשיר - כמובן שהוא באתר. בגירסת הקליפ ובגירסת הradio edit |
|
Diz |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
עדי
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
Diz • 7 בפבר׳ 2008
אהבתי את העבודות שלך. אמליץ במקומות הנכונים...
שיהיה בהצלחה. |
|
slave for ever(נשלט) |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
slave for ever(נשלט) • 7 בפבר׳ 2008
תודה.
(דיז, מדוע בפרופיל שלך כתוב שאת בת 13? זה בכוונה?). |
|