סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
המלצה על ספר מדהים "ללכת אחרי הלב"
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
סנדרה מכשפה קוסמת(שולטת) • 6 בינו׳ 2008
רגעי אושר שיש לנו בחיים בהלט שונים ומגוונים זה אחד המקרים שחוויתי בשבוע האחרון
אני תוהה כמה אנשים באמת הולכים אחרי ליבם נטו? כמה אנשים עושים רק את מה שליבם אומר? מבלי שנהייה מושפעים החברה? מהקרובים אלינו? לדעתי מאוד בודדים.... וכמה פעמים הבחירות שלנו לא היו נכונות כי לא הקשבנו לליבנו.... ולכמה מאיתנו היה באמת את האומץ להגיד עד כאן מעכשיו אני עושה רק את שהלב אומר??? מזה שבוע ימים שהספר לא נח מידיי, אהבת נשים, תבונה וכחמה שיש רק לנשים, העולם של הנשים. ספר ממולץ כל כך בחום. מעבר לסיפור האהבה הכל כך חזק בין שתי נשים שהוא הסיפור המרכזי, סיפור חייה של אמה גונס משתלב ונכנס בתוך היומן ובחייה סובבים אותה נשים שונות שמלוות את חייה.... ספר עם הרבה אופטימיות והרבה מנטרות חיוביות על החיים ממולץ בחום ספר של יונית עובד ונקרא ללכת אחרי הלב..... ציטוט: "כל חיי רציתי שאחרים ישתנו בכדי שלי יהיה יותר טוב. האשמתי את כולם בכל מה שקורה ואם לדייק - במה שלא קורה בחיי, בעוד שאני הייתי האשמה היחיד כי פחדתי ללכת אחרי הלב שלי. השהתבוננתי בחיי למדתי להכיר שהפחד מעולם לא שירת או הציל אותי, אלא להפך הוא הנכון - הוא היה הדבר היחיד שעצר אותי. היום אני מבינה שהוא לא יותר מאשר המצאה מופרכת שהייתה אך ורק בדמיוני, סוג של אשליה." אשמח לעוד המלצות וספרים בנושא אהבת נשים שבוע טוב מלא באהבה לכולן |
|