ערגה |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
Re: צודקת.
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
ערגה • 6 בינו׳ 2008
calipso כתב/ה: ערגה כתבה:
איפה הגדולות באמת? לדעתי הבמאי פחד..... אם היו מחפשים כאן נשים לקליפ הזה אני הייתי מתנדבת. מעניין אם היו לוקחים ערגה מקסימה - הנשים הגדולות באמת , גדולות מהחיים . הן לא צריכות פרסום במדיה מטופשת זו או אחרת . אבל אם את מתעקשת את יכולה להתנדב .. אני סורי מיי דיר אבל איכשהו אני לא מסכימה אתך. אני לא טוענת שצריכה מדיה כדי לדעת את ערכי, ובכל זאת שמחתי מאוד כשהמורה לג'אז שמה אותי בשורה ראשונה כי רקדתי טוב וזזתי נהדר בכיתה ג' , "למרות" שאני השמנה שבחבורה. והאמת היא שאני עדיין נהנית כשיש מי שלוחש לי באוזן שאני נראית נהדר (הלוואי שיצעק במקרופון גם) או כשאני רוקדת ויש מי שמביט בהערכה. מודה, אני נהנית מזה. אסור? ורוצה להופיע בקליפ הזה בשביל המחוך, מה לא הבנת? ...... ולו היו יותר "מדיות מטופשות" אולי הנשים היו יותר חופשיות וחשות בטוב עם עצמן, גם הגדולות, ואישה במידה 42 לא הייתה חושבת שהיא זקוקה לדיאטה כל הזמן, וגם, אני אפילו מעזה לחשוב, שגברים היו פחות מתביישים ללכת עם נשים שמנות ברחוב או במקומות אחרים או חס וכרפס להודות שזה מדליק אותם.... אז אם אנחנו כבר שוב כאן, בנושא הזה, אני רוצה לשים לינק לאתר מדהים בעיני... פרוייקט מופלא של ליאונרד נימוי , ספוק דאז, שגיליתי סתם דרך ריפרוף קל בגוגל ודן קפ שעזר לי למצוא מקור של התמונה שהכי אהבתי שם: http://www.leonardnimoyphotography.com/7body.htm והכי מצחיק היה אם הייתי מקדישה את התמונות הללו לעוזרד, אבל אני מתאפקת ! |
|