צ'יטה(שולט) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
לנלה יש יומולדת, 6/1
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
צ'יטה(שולט) • 6 בינו׳ 2008
נלה יש לך יומולדת, ואני אוהב אותך. לא קושר לך בלונים, כדי לא לקבל מכות, כי את נשואה, ומה, הוא מקסים המניאק, וחזק.
לא תמיד קל לך, לא תמיד קל איתך, אבל מה שבטוח, שבשורה התחתונה, אני אוהב אותך, ולא רק אני. הצחקת אותי המון, האכלת אותי דבש, וסחוג, ולימדת אותי המון. קשרת לי קשרים, הראית לי עומקים, בכל מיני צבעים. תודה שאת חברה שלי, ואפילו אני גאה להיות חבר שלך את מה שאני אאחל לך, אומר לך בארבע עיניים, או שמונה לפחות. מזל טוב אישה אישה, אבל ממש, והרבה הנאה צרופה, עם הגבר גבר שלך, וגם בכלל. חיבוק ענקי לך, חזק חזק, מוחץ מוחץ }{ |
|
נוגע בך(שולט) |
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בינו׳ 2008
נוגע בך(שולט) • 6 בינו׳ 2008
שנתיים, אז והיום
כל כך שונה, כל כך אחרת ראיתי אותך לראשונה ידעתי, ידיעה כזו שלמה בטחון כה מוצק פשוט וכל כך מורכב עברו שנתיים הופ טרללה גדלת בעוד שנה אהובה, אישה, חברה, שותפה גדלת כל כך מדלגת אל רכבת הרים קופצת על גלגל ענק מרקדת על טרמפולינת ענק מתנדנדת בשמלה אדומה על נדנדה חיה בגן משחקים מגשימה בלונה פארק ענק רציתי לומר את כל המילים רציתי לשיר את כל השירים לכתוב לך את כל השורות לצייר בך בכל הצבעים רוצה רק לאחל לשנתך החדשה רק מילה אחת, קטנה וכל כך גדולה הגשמה! עברו שנתיים הופ טרללה גדלת בעוד שנה אהובה, אישה, חברה, שותפה גדלת כל כך אוהב אותך יותר! |
|
זאת שהייתה(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
מזל טוב אישה יפה
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
זאת שהייתה(לא בעסק) • 7 בינו׳ 2008
מזל טוב יקרה אחת
מי ייתן ויתגשמו כל משאלות ליבך הצלחה פריון בריאות והגשמה בכל תחומי החיים אוהבת אנדרו. |
|
eden1 |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
מזל טוב }{
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
eden1 • 7 בינו׳ 2008
מזל טוב אישה מדהימה
המון אושר ושנה מלאת טוב חיוכים, אהבה והגשמת חלומות. אוהבת }{ |
|
Lady Izadora(שולטת){השד} |
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
השמחה רבה
לפני 16 שנים •
7 בינו׳ 2008
Lady Izadora(שולטת){השד} • 7 בינו׳ 2008
המון מזל טוב
לך אישה סקסית ויפה אאחל את הבנאליה אושר שמחה אהבה ובריאות וכל מה שרק תרצי }{}{}{ |
|
Master_Eran(שולט) |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
מזל טוב
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
Master_Eran(שולט) • 31 בינו׳ 2008
מזל טוב אישה יפה, (אז פיספסנו בחודש... ) הרבה אהבה, אושר וכייף. מאחלים, מאסטר ערן ואלישבע |
|