amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
עור וריכוכו
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 19 בינו׳ 2008
עד כמה ניתן לרכך שוטי עור? כלומר- האם ניתן להפוך עור קשה לשוט עם מגע "פלאפי" (נדמה לי שפלאפי עשוי מזמש). האם יש דרכים נוספות לרכך שוטי עור נוקשים מלבד בהצלפות הו כה כואבות?
|
|
Bent |
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
יש המון סוגים של משחות שומניות שנועדו לרכך עור
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
Bent • 19 בינו׳ 2008
במידה ואת מתייחסת לשוט רג זנבות או להלן פלוגר, לריכוך של העור יהיה השפעה מוגבלת למדי על מידת הכאב שהשוט מעניק, הריכוך יתן בעיקר למניף את השוט, יכולת בחירה, לכמה כוח הוא רוצה להעביר במכה (ואת זה צריך לדעת לנצל).
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=whip+leather+conditioner&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta= תהני |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
תאמיני לי...
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
היודע איך • 19 בינו׳ 2008
הייתי מרכך לך את העור טוב טוב...
אבל... זה לא מגיע לך... |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
Re: יש המון סוגים של משחות שומניות שנועדו לרכך עור
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 19 בינו׳ 2008
bent_wordsmith כתב/ה: במידה ואת מתייחסת לשוט רג זנבות או להלן פלוגר, לריכוך של העור יהיה השפעה מוגבלת למדי על מידת הכאב שהשוט מעניק, הריכוך יתן בעיקר למניף את השוט, יכולת בחירה, לכמה כוח הוא רוצה להעביר במכה (ואת זה צריך לדעת לנצל).
http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=whip+leather+conditioner&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9&meta= תהני תודה לך |
|
פסיכו לוג(שולט) |
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
פסיכו לוג(שולט) • 19 בינו׳ 2008
זה יעבוד גם עם הספה שלי?
|
|
{dOmCruise{A |
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
ריכוך עור
לפני 16 שנים •
19 בינו׳ 2008
{dOmCruise{A • 19 בינו׳ 2008
השאלה החשובה היא האם מדובר בעור שהתייבש עקב הזנחה ועכשיו הוא במרקם של דיקט או עור גמיש אבל קשה מדי לטעמך.
אם מדובר בעור שהתייבש עקב הזנחה, צריך להתחיל בתפילה, ולאחר מכן למרוח אותו בשמן לעור, בחו"ל משתמשים ב-LARD שזה שומן חזיר, בארץ אפשר או לקנות חומרים לעור כמו סנועור, אבל אני מעדיף חומרים טבעיים, למשל שמן תינוקות, קרם ידיים טוב. מה שטוב לעור שלך טוב גם לעור הזה, שבסך הכל הוא עור מהחי שאין לו שימון טבעי יותר. אגב, כל אביזר עור מומלץ לשמן מדי פעם, ובדיוק באותה שיטה, למרוח בשמן תינוקות או קרם ידיים, (גם קרם גוף או תכשיר יעודי), להניח לכמה דקות, לנגב עודפים עם מטלית רכה. לריכוך עור שטופל כהלכה, רק שאת מחפשת מרקם רך יותר, ניתן לבצע מה שנקרא בתרגום חופשי - לשבור את העור, שוב, לשמן את העור כמו שמוסבר למעלה, ובגמר התהליך, קחי זנב אחד, והעבירי אותו על קצה של שולחן עץ, כאשר שני צדי הזנב בזוית של כמעט 90 מעלות, ומשכי את הזנב לצד אחד בהחלקה לכל אורכו ואז בחזרה. לחזור על הפעולה 10 םעמים בכל צד של כל זנב, וכמובן לכל הזנבות של העור. הפעולה מרככת את העור, מגמישה אותו, ואם מדובר בעור איכותי לא יגרם נזק אם פינת השולחן אינה מושחזת כסכין. ביצעתי פעולה שכזו מספר רב של פעמים בייצור אביזרים, והיא בטוחה לחלוטין עם עור איכותי. התוצאה תהיה שוט עם זנבות רכים יותר, שקל יותר לשלוט בהם, וגם עוצמת המכה תהיה קלה יותר, אבל היא לא תהפוך את השוט לפלאפי, (וכן, פלאפי זה אכן מזמש- פלאפי זה השם שנתתי בזמנו לשוטי הזמש שלי ) בהצלחה |
|