שבת שלום אורח/ת
עכשיו בכלוב

מחטים

kael
לפני 16 שנים • 22 בינו׳ 2008

מחטים

kael • 22 בינו׳ 2008
מישהו יכול לתת לי שמות וכ'ו בשביל שאוכל לדעת מה לקנות?
ומצטער על ההצפה של הפורום icon_sad.gif
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 23 בינו׳ 2008
שמות? אני מניחה שאנחנו מדברים על מחטים שיתקעו בתחת היפה שלך וכו'? פשוט תיגש לבית מרקחת ותבקש מחטים. רובם לא שואלים שאלות. אתה יכול לבקש מהם שיראו לך את הגדלים שיש להם. חלקן קצרות יותר, חלקן ארוכות יותר, ויש גם הבדלים בעובי. לפטמות, לזין ולשק האשכים, אני ממליצה להשתמש במחטים הדקות והארוכות. לתחת- בעבות ובקצרות.
הבוסית​(שולטת)

אהמ..

הבוסית​(שולטת) • 23 בינו׳ 2008
ואני ממליצה שלא להשתמש כלל במחטים, במיוחד לא לתחת אם אתה לא עושה את זה עם מישהו שמוסמך לזה. עוברים לך עצבים חשובים בישבן שמעצצבים את הרגל ואזורים אחרים בגוף ופגיעה בהם יכולה להיות בלתי הפיכה.

אם אתה בכל זאת נורא רוצה לנסות מחטים, אז קח את המחטים הקצרות ביותר שתמצא וכדאי שגם תבדוק באטלס גוף האדם את מיקום העצבים וכלי הדם העיקריים.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
הבוסית, אני לא אומרת שהבחור צריך לשמש כשפן ניסיונות עבור מישהו שבחיים לא עשה מחטים, אבל גם לא צריך הכשרה רפואית מיוחדת, לדעתי. אני עברתי מחטים עם אנשים שכל שהיה להם היה ניסיון (ואף הוא מועט למדי), ולא קרה לי כלום. לא צריך להגזים בהיסטריה.
נילי ונילי
נילי ונילי • 23 בינו׳ 2008
יש אנשים שטוענים שהמחטים הצרות יותר בקוטר הן שכואבות יותר, אבל איש איש ותחושת הכאב הסובייקטיבית שלו. אני השתמשתי במחטים של 21 גֶייג' (פקק עם ראש כחול) שהיו בסדר גמור.

המחיר הוא משהו כמו 30 ש"ח לקופסא של 100 מחטים ורוקח אחראי יקפיד לשאול אותך שאלות לגבי הסיבה לרכישה.

המלצות לירושלמי:
אל תטרח להכנס לבית מרקחת 'אורה', הרוקחת שם קשוחה ושואלת מלא מלא מלא שאלות והם ממילא לא מחזיקים מחטים בסטוק- צריך להזמין שלושה ימים מראש.
כנ"ל בסופר פארם.
אני קניתי מבית המרקחת שב'ניו פארם' במגדל הפעמון ואחרי תחקור קצר ("המחטים לא בשבילי, הן בשביל הסבא הקשיש שלי, על ערש דיאליזה"), מכרו לי אותן בלי בעיות מיוחדות.

בהצלחה.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
בתל אביב, בבית המרקחת שליד כיכר דיזנגוף, לא שואלים שום שאלות. זה רק הירושלמים השמרנים האלה icon_twisted.gif

אה, ואם ישאלו אותך משהו- תגיד שזה למטרות סאדו. זה מה שאני אומרת תמיד בטמבור, כשאני קונה ציוד icon_biggrin.gif

(למה החבלים? מה את רוצה לקשור? אההה... בן אדם).
הבוסית​(שולטת)

ובכן

הבוסית​(שולטת) • 23 בינו׳ 2008
אני לא תמוכת בציות עיוור לחוקי ה-SCC שלא ברור לי מי קבע אותם ומה הכשרתו הרפואית לכך. יחד עם זאת, איני רואה סיבה להשתמש במכשור קיצוני ללא הכשרה מתאימה לכך.

אני חושבת שעיון בספרות הרלוונטית רק יעצים את החוויה ולא יגרע ממנה.
kael

חיפשתי בכמה מקומות

kael • 23 בינו׳ 2008
איימי האמת שחיפשתי בתל אביב ובבית מרקחת בדיזינגוף הם בכלל לא מחזיקים וזה מצחיק שהעלת אותו כי לא ראיתי את ההודעה שלך עד עכשיו.
אין בשום מקום כלום icon_sad.gif יובש לחלוטין.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Re: חיפשתי בכמה מקומות

kael כתב/ה:
איימי האמת שחיפשתי בתל אביב ובבית מרקחת בדיזינגוף הם בכלל לא מחזיקים וזה מצחיק שהעלת אותו כי לא ראיתי את ההודעה שלך עד עכשיו.
אין בשום מקום כלום icon_sad.gif יובש לחלוטין.

אני יכולה לקחת אותך לבית מרקחת בו אני קניתי. הם דווקא כן מחזיקים בדרך כלל.