בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

"אני פורש"!

amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
לפני 16 שנים • 23 בינו׳ 2008

"אני פורש"!

מדי פעם בפעם קם לו כאן מישהו- לפעמים אדון, לפעמים מלכה, מדי פעם גם נשלטת... ומכריז שהוא פורש.

שתי שאלות יש לי:

1. מדוע הצורך להכריז? למה לא פשוט- לפרוש?... האם זה כדי להלחם באיזשהו צורך פנימי להשאר? וזה מתקשר גם לשאלה השניה:

2. מדוע לפרוש? האם בדס"מ באמת יכול פתאום להעלם מתוכנו, או שהוא חלק בלתי נפרד מעצמנו, טבוע בהווייתנו... אני לא מדברת כאן על אנשים שפורשים כדי לשקם את חיי הנישואין שלהם, למשל- עם בן זוגם הונילי, או אנשים שמרגישים שהם זקוקים לפסק- זמן. מדברת על אנשים שהיו שנים בתחום, ופתאום יום אחד קמים ומכריזים: "זהו. לא רוצה יותר בדס"מ בחיי", או "אני כבר לא חש שאני בדס"מי".

אגב, אתם חושבים שהרצון לפרוש קורה יותר לצד השולט או לצד הנשלט? ולמה?

(לזה שבדיוק "פרש"- הפוסט בהשראתך, אבל לא מתייחס אליך ספציפית).
זאלופון​(שולט)
זאלופון​(שולט) • 23 בינו׳ 2008
נתון שצריך לקחת בחשבון ביחס לשאלות האלה (במיוחד השניה), הוא שחלק ניכר מה"פורשים" שבים בחזרה כעבור זמן לא רב. נדמה לי שפרופורציות השיבה גבוהות במיוחד בקרב אלו שמצהירים על הפרישה בריש גלי.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}
זאלופון כתב/ה:
נתון שצריך לקחת בחשבון ביחס לשאלות האלה (במיוחד השניה), הוא שחלק ניכר מה"פורשים" שבים בחזרה כעבור זמן לא רב. נדמה לי שפרופורציות השיבה גבוהות במיוחד בקרב אלו שמצהירים על הפרישה בריש גלי.

אז למה הם מצהירים? ומאיפה נובע הצורך לברוח מפה?
הבוסית​(שולטת)

פרישה

הבוסית​(שולטת) • 23 בינו׳ 2008
אני חושבת שמדובר במשבר זמני שבמהלכו חשים אותם אנשים רצון להתנתק מפה ומבדסם. כעבור זמן מה, זעמם נעלם והם חוזרים. העניין עם ההודעה קשור לפי דעתי למשבר שדיברתי עליו - אותם אנשים חשים פגיעה ורצים לספר לחבר'ה. זה דומה לפגיעות אחרות שלא קשורות לבדסם ויש לפעמים רצון לשתף את הקהל בפגיעה כדי להקל על תחושבת המועקה שחשים כתוצאה מאותה פגיעה.
אושה{אוש}
אושה{אוש} • 23 בינו׳ 2008
amy כתב/ה:
זאלופון כתב/ה:

אז למה הם מצהירים? ומאיפה נובע הצורך לברוח מפה?

הצורך בצומי
jem's
jem's • 23 בינו׳ 2008
אישית אני חושב שזה שאדם אומר שהוא פורש הSM כוונתו היא כי הוא פורש מהביצה
ולא מהקטע עצמו
לפעמים קשה ההפרדה
אישית אני לא מאמין שמישהו שבאמת אוהב את זה ולא משנה באיזה רמה צריך את זה בחייו הונילים אם בחר בהם
וכי בפרישה הינה בהביצה בלבד
בנוסף לדעתי עצם ההודעה הינה הבנה כי הדבר מעכשיו רישמי וכי ישנו " איסור" עצמי כי אם יחסור לאחר פרישתו או לפחות או לא שמר עליה לתקופת זמן סבירה יראו אותו כחסר עמוד שידרה או משהו כזה
אז בעצם ההצהרה על הפרישה היא כמו שומר סף זמני
jem's
jem's • 23 בינו׳ 2008
אישית אני חושב שזה שאדם אומר שהוא פורש הSM כוונתו היא כי הוא פורש מהביצה
ולא מהקטע עצמו
לפעמים קשה ההפרדה
אישית אני לא מאמין שמישהו שבאמת אוהב את זה ולא משנה באיזה רמה צריך את זה בחייו הונילים אם בחר בהם
וכי בפרישה הינה בהביצה בלבד
בנוסף לדעתי עצם ההודעה הינה הבנה כי הדבר מעכשיו רישמי וכי ישנו " איסור" עצמי כי אם יחסור לאחר פרישתו או לפחות או לא שמר עליה לתקופת זמן סבירה יראו אותו כחסר עמוד שידרה או משהו כזה
אז בעצם ההצהרה על הפרישה היא כמו שומר סף זמני
IvoryDom
לפני 16 שנים • 24 בינו׳ 2008

פרשתי

IvoryDom • 24 בינו׳ 2008
האמת זה כמו שמצהירים על דיאטה

או על כל דבר אחר.

אולי זה כמו העצבני שצועק "תחזיקו אותי"
vered L
vered L • 24 בינו׳ 2008
אין צורך להכריז אבל פרישה יכולה לקרות בגלל תחושת שובע או מיאוס
או סקרנות שעברה.
אבל... אני חושבת שמשיכה לבדס"מ נשארת תמיד.
באופן אישי בדס"ם דורש ממני הרבה אנרגיות ולמרות שכרגע זה לא מתאים לי, הפנטזיות ממשיכות להיות בדס"מיות ברמה מסוימת...
ואולי מתישהו יחזור גם החשק לממש אותן שוב. icon_smile.gif
Bent

מה לגבי סתם נימוס?

Bent • 24 בינו׳ 2008
להגיד שלום,

אני הולך, לא לדאוג, אני בסדר, היה לי מקסים, תודה ולהתראות?

-----------------

תשומי גם, בטוח icon_smile.gif