Adon4U |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
איך לא סיפרו לי...
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
Adon4U • 9 בדצמ׳ 2007
לא ידעתי על קיומו של הפורום.....
כנראה בורות שלי וחוסר תשומת לב... שמח שקיים פורום לגיל הזהב... חג שמח לכולם |
|
zipi62 |
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
גם לך
לפני 16 שנים •
9 בדצמ׳ 2007
zipi62 • 9 בדצמ׳ 2007
שלום לך
לא אומר לך מוטב מאוחר מאשר כלל לא חג אורים שמח zipi58 |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
10 בדצמ׳ 2007
היינו פה כל הזמן :-)
לפני 16 שנים •
10 בדצמ׳ 2007
ערגה • 10 בדצמ׳ 2007
גם אני לא מצליחה לשוטט במליוני הפורומים בעשרות האתרים...
בוחרת אחד או שניים ודבקה בהם. חג שמח וברוכים הבאים. |
|
*מנגינה*{התווים שלו} |
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
???
לפני 16 שנים •
22 בינו׳ 2008
*מנגינה*{התווים שלו} • 22 בינו׳ 2008
מישהו אמר גיל הזהב?
הכניסה לבית האבות בפינה בצד שמאל כאן המקום למוח הצעיר |
|
נולי |
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
נולי • 23 בינו׳ 2008
מנגינה: לאנשים איכותים כמונו זה גיל פלטינה!
|
|
dahanc(שולט) |
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
נכון ש...
לפני 16 שנים •
23 בינו׳ 2008
dahanc(שולט) • 23 בינו׳ 2008
זה נכון שהמוח צעיר,מנגינה כי אחרת...וכן נולי לחלקנו הפלטינה עוזרת ....
...והבחור לוקח אותנו לגיל הזהב שמה לעשות הזמן לא עוצר מלכת...וכן ערגה עדיף תמיד לצמצם טריטוריות , כי רק כך אפשר להיתרכז בעיקר... אבל עם נחבר את כול האלמנטים הללו נקבל טונה של ניסיון ,חשיבה בוגרת ופורום של אנשים שתמיד יחשבו לפני ,ותמיד יפעילו ניסיון ושיקול דעת אחרי וכולם יסכימו שזה יתרון שלא יסולא מפז... ולעינין עצמו :..טוב שהגעת ,עכשיו נותר לך רק לשתף ולהישתתף..בהצלחה ! |
|
ערגה |
לפני 16 שנים •
24 בינו׳ 2008
Re: נכון ש...
לפני 16 שנים •
24 בינו׳ 2008
ערגה • 24 בינו׳ 2008
dahanc כתב/ה: זה נכון שהמוח צעיר,מנגינה כי אחרת...וכן נולי לחלקנו הפלטינה עוזרת ....
...והבחור לוקח אותנו לגיל הזהב שמה לעשות הזמן לא עוצר מלכת...וכן ערגה עדיף תמיד לצמצם טריטוריות , כי רק כך אפשר להיתרכז בעיקר... אבל עם נחבר את כול האלמנטים הללו נקבל טונה של ניסיון ,חשיבה בוגרת ופורום של אנשים שתמיד יחשבו לפני ,ותמיד יפעילו ניסיון ושיקול דעת אחרי וכולם יסכימו שזה יתרון שלא יסולא מפז... ולעינין עצמו :..טוב שהגעת ,עכשיו נותר לך רק לשתף ולהישתתף..בהצלחה ! dahanc הלוואי וה"תמיד" הזה היה נכון אפילו בקצת... אכן יש פה הרבה יותר ניסיון ואכן תהיה פה יותר זהירות ואולי גם יותר התחשבות, ובטוח יותר מנומס באויר (למרות שכבר ראינו שלגמרי לא תמיד), ובעיני גם נחמד וראש טוב. אבל תמיד זו לא אמירה מציאותית בעיני, צר לי .... |
|
dahanc(שולט) |
לפני 16 שנים •
24 בינו׳ 2008
Re: נכון ש...
לפני 16 שנים •
24 בינו׳ 2008
dahanc(שולט) • 24 בינו׳ 2008
ערגה כתב/ה: dahanc כתב/ה: זה נכון שהמוח צעיר,מנגינה כי אחרת...וכן נולי לחלקנו הפלטינה עוזרת ....
...והבחור לוקח אותנו לגיל הזהב שמה לעשות הזמן לא עוצר מלכת...וכן ערגה עדיף תמיד לצמצם טריטוריות , כי רק כך אפשר להיתרכז בעיקר... אבל עם נחבר את כול האלמנטים הללו נקבל טונה של ניסיון ,חשיבה בוגרת ופורום של אנשים שתמיד יחשבו לפני ,ותמיד יפעילו ניסיון ושיקול דעת אחרי וכולם יסכימו שזה יתרון שלא יסולא מפז... ולעינין עצמו :..טוב שהגעת ,עכשיו נותר לך רק לשתף ולהישתתף..בהצלחה ! dahanc הלוואי וה"תמיד" הזה היה נכון אפילו בקצת... [color=red]אכן יש פה הרבה יותר ניסיון ואכן תהיה פה יותר זהירות ואולי גם יותר התחשבות, ובטוח יותר מנומס באויר (למרות שכבר ראינו שלגמרי לא תמיד), ובעיני גם נחמד וראש טוב. אבל תמיד זו לא אמירה מציאותית בעיני, צר לי .... אכן צר לי לשמוע תגובה כזו...עשבים שוטים יש בכול חלקה טובה !!! |
|