amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
29 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 בינו׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 29 בינו׳ 2008
morgause כתב/ה: fucking fuck
אמוץ, לדעתי מורגאוס מבקשת שתקדיש גם לה משהו. לא יפה לתת צומי רק לשירני! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 30 בינו׳ 2008
שירני יש לי שיר שכתבתי בעבר ואני מקדיש לך אותו :
מלאך: את מלאך בעולם מרובה רשעים שושנה בשדה דרדרים היפה מבין כל הנשים והטובה מבין כל המלאכים כמו אלה שמזמרת קנון בשירה ורינה מלאת אור נשגבת למרום כציפור דרור תפוח עסיסי ואדום כדבש זהוב ומתוק שמשאיר שובל של אהבה שעוקד כל אחד |
|
לא ספציפית |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
לא ספציפית • 30 בינו׳ 2008
תגיד אמוצי , שירני זה כמו מירני ....?
|
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
dragon fly • 30 בינו׳ 2008
emilya כתב/ה: תגיד אמוצי , שירני זה כמו מירני ....?
גם אני רציתי לשאול זאת. |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 30 בינו׳ 2008
שירני! כמו המים שחוצבים ושוחקים את הסלעים
כך את חודרת ללב ולנפש. את כמו פרח שפורח בכל ימות השנה שמחייך חיוך רחב מרנין כל אדם בצפייה מלאת תשוקה בשלווה שאופפת את כל המרחב מתעטפת בשלל צבעים בהירים וכהים חמים וקרים בזכות שלל כשרונות אינסופיים שירני יש רק אחת רק אחת. שירני יש רק אחת רק אחת. שירני יש רק אחת רק אחת. שירני יש רק אחת רק אחת. |
|
kael |
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
אמממ
לפני 16 שנים •
30 בינו׳ 2008
kael • 30 בינו׳ 2008
כן, אההה... מה קורה פה?
fuckong fuck בהחלט מתאים |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 31 בינו׳ 2008
מה שאמרתי לך בצ'אט הכללי היום שירני אני גם אומר לך פה.
יש לך טעם מדהים בבשמים ובלבוש.אתה מתלבשת שהלבוש מדגיש הגוף המדהים שלך. הבשמים האלה מאיפה את משיגה אותם? ריחם כה נעים שפשוט אפשר להתמכר. אני חושב שאת אחת הנשים הכי אינטילגנטיות שהכרתי בחיי. לגבי המראה מפיל אין מה לעשות תשלימי עם זה שירני . אני מצטער להשתמש במילה "כוסית" שאני יודע שזו לא מילה אהובה עלייך. מה שכן בצ'אט הכללי אמרתי ואומר פה את כוסית על .אין מה לעשות . בנוסף המבטים שלך רק מחזקים את זה ועוד את כזו חכמה שזה בכלל מדהים. למרות כל זה את צנועה מתייחסת באופן שווה לאנשים . ואפילו שאיזה אחד מקלל אותך בצ'אט ללא סיבה את לא נגררת אחריו. את יודעת שאת ברמה גבוהה ואת לא מנסה להוכיח או להראות. הבעיה שאדם בשם אמוץ לא יכול להשאר אדיש. אני מצטער שאני צועק את זה פה .זה יושב לי הלב . אני חייב לצעוק את זה . אני יודע שאת לא ממש אוהבת את הפומביות הזו ואת הפוסט הזה. הבעיה שאני מוכרח להגיד את זה כי אני כל כך אמיתי שאני לא מסוגל להתעלם מהאמת ולשבת בשקט פשוט לא יכול. שירני אני אוהב אותך !! |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2008
|
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2008
ועכשיו גיטרה יותר וירטואוזית.
http://www.youtube.com/watch?v=IDKbacs5CU4 http://www.youtube.com/watch?v=igJVOt3UuHI http://www.youtube.com/watch?v=80nethXkIJY http://www.youtube.com/watch?v=b6FYW1rhxEI |
|
מייקל ג'קסון(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
7 בפבר׳ 2008
מייקל ג'קסון(לא בעסק) • 7 בפבר׳ 2008
אני בוחר לקרוא לך הנסיכה שירני
אני מבין שקשה לך עם הפומביות הזו .אני חושב שמוכרחים להגיד לך את זה. בחורה שהיא כל כך יפה וכל כך חכמה וכל כך אינטיליגנטית כל כך מתוקה . למרות כל זה לא מתנשאת מעל אף אדם. אמיתית כנה.את בעלת אופי עצמאי .אני יודע שאת קצת לא מרגישה נוח עם השירשור. אותי מרגיז שאנשים קטנים מנסים להציק לך . אני יודע שזה לא מזיז לך .זה מעצבן לראות אנשים פחדנים מאחורי מקלדת שמעיזים להתגרות בנסיכה שירני.הרי את מושלמת ואין מה לעשות בזה .כן אני קורא לך מושלמת כי יש לך כמות של תכונות טובות שאין לאף אבל לאף אחת. אני עוד פעם אשתמש במילה שאת לא אוהבת במובן החיובי של הדבר את פאקינג כוסית ולא יעזור. שירני שאת נותנת מבט לגבר את יכולה לנער אותו . שגברים רואים אותך הם פתאום בשוק.המראה שלך זה מראה בריא .הכוונה שאת בנוסף ליופייך המשובח מקרינה עוצמה והמון אינטילגנציה. עזבי שכל אחד שנכנס איתך שיחה פנים אל פנים הוא עלול להתאהב בך בתוך דקות. אני מצטער לומר את זה פה.אני יודע אני מכביד עלייך שירני עם כל הפוסט הזה . אני פשוט לא יכול לשתוק .לא הכרתי בחיים אשה שיש בה בעצם הכל! הכל!. אני מקווה שהשרשור לא מרגיז אותך . את מותק ואת ראויה למעמד הזה .את הכי טובה . שירני את כמו הר געש חם ועוצמתי . כמו שמש שיכולה להאיר עולמות שלמים. את יכולה לתת אושר סביבך את בעצם יוצרת אותו. את מאושרת ולכן את נחמדה לאחרים .כי טוב לך בחיים.כנראה שזה מרגיז כל מיני אומללים שלפעמים האומללים האלה מתגרים בך. נכון את מתוקה והכל אבל בטח לא פרירית את יודעת לענות ואני מדבר בשיחה פנים אל פנים. את מעמידה במקום ללא שום בעיה אדם שמתנהג לא נכון. את מלאת ביטחון עצמי ביטחון אמיתי.את לא מעמידה פנים . שירני אני חושב שאת לא רואה מימטר אף אחד ביכולות שלך. ושוב אני מתנצל על כל המשקל שאני מכביד עליך עם הפוסט הזה. |
|