סיגריה(אחרת) |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
לסוף כל ערב...
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
סיגריה(אחרת) • 31 בינו׳ 2008
זה בשביל כל הבנות שנדהמות כל פעם מחדש, שהוא נגע בהיא, זאת של ההוא, שהלך עם ההיא...
נו אתם כבר מכירים את הסיפור הידוע, והפוסטים הקבועים... היכנסי כבר לאוטו וניסע מאיר אריאל מילים: מאיר אריאל לחן: מאיר אריאל הכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה הכנסי כבר לאוטו וניסע דמעות וטיפות את והשמיים איזה יופי נו... הכנסי כבר לאוטו וניסע בואי נצא מהסרט הזה תפסיקי לבכות נדבר בדרך אני לא מכיר מילה או משפט שסוגרים ענין הרבה מלים צריך הרבה משפטים יותר מהדמעות האלה אפילו יותר מכל הטיפות האלה נו... נו... הכנסי כבר לאוטו וניסע עומדת בגשם בוכה גאה בלי קול מה את כל כך צודקת מה את באמת כל כך חושבת שאת הצדק היחידי עלי אדמות עלי אדמות הנה תסתכלי גם עלי רגע תראי איזה חתיכת צדק לא מי יודע מה אולי רק עפר לרגלייך אבל גם כן חתיכת צדק של עפר לרגלייך אז תפסיקי לבכות את הבכי היפה הזה הכנסי כבר לאוטו וניסע אמרתי שאני מצטער אמרתי שלא אחזור על זה נכון שאמרתי את זה מליון פעם ועוד אומר את זה מליון פעם ואת תפסיקי לבכות ולבזבז טיפות מלח כל כך יקרות הם מורידים את מפלס המלח במלח וצריך את הדמעות שלך לפת שחרית אז די, נו אז תפסיקי כבר לבכות הכנסי כבר לאוטו וניסע כן, הכנסי כבר לאוטו וניסע |
|
פפריקה |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
פפריקה • 31 בינו׳ 2008
ובל נשכח את גדולת הזמרות של כל הזמנים, אנה פבלובה הישראלית :
שייקט שייקט בייבי ביצוע: תקווה פסקל לחן: עממי פרחי. שתיים עשרה בלילה דקה לחצות מצאתי את עצמי מסתובבת בחוצות ניגש אליי ברנש אמר לי בלי חשש הי בובה תעלי לקפה שאלתי נס קפה אמר שחור אמרתי יו יו יו יש לך עסק יו יו יו יש לך עסק עם חתולה שחורה ומיוחמת חתולה שחורה אותך שורטת חתולה שחורה ומיוחמת חתולה שחורה אותך מורטת יבוא כלכל ינסח הבהב תבוא פרה תעשה מו מו יבוא כריש יכרש רש רש רש ישאג אריה אה אה אה שייקט שייקט בייבי שייקט שייקט בייב חתולה .... חתולה.... חמוד אתה רוצה לעלות אליי הביתה? אני אקרע לך ת'צורה יא זבל |
|
ריפרף |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
דברים מסוכנים
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
ריפרף • 31 בינו׳ 2008
קטסטרופה כתב/ה: ערב עירוני ביצוע: יוסי בנאי מילים: נתן אלתרמן לחן: יוני רכטר כעת אני מאוד אחד ומסתכל מאוד בשקט איך הלבנה חולצת שד מקיר הבית שמנגד נחמדי. קטה קטה תמיד אמרתי שעמוק בתוכך צנופה נפשו של משורר עמוק עמוק גם אני רוצה לשחק : דברים מסוכנים ביצוע: אביתר בנאי מילים: מירון איזקסון לחן: אביתר בנאי בבית גדלים דברים מסוכנים די בנקיון שאינו דייקן וכבר יש כאן מחלה הרבה אפשרויות גרות כל כך קרוב בבית גדלים אפילו רשעים ומה יעשה במוח רע בבית לא מרשים לשנות העייפות לא מניחה לשינה הכעס לא מרשה להירגע כל הדברים דורשים להישאר דברים מסוכנים די בנקיון שאינו דייקן וכבר יש כאן מחלה הרבה אפשרויות גרות כל כך קרוב בבית גדלים אפילו רשעים ומה יעשה במוח רע בבית לא מרשים לשנות העייפות לא מניחה לשינה הכעס לא מרשה להירגע הטירוף אינו מטיל רפואה מה יעשה במוח רע... רע כל הדברים דורשים להישאר |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
יאלה, עוד אחד לפני שנתחיל במשחקי חברה.
לפני 16 שנים •
31 בינו׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 31 בינו׳ 2008
תרנגולת ותרנגול
מילים ולחן: עממי לא בבוקר לא בערב לא אתמול ולא שלשום טיילה הגברת תרנגולת עם אדון התרנגול ראתה התרנגולת שני גרגרי סולת חיש קפץ התרנגול לי הזכות לאכול קירקרה התרנגולת שרוולים הפשילה התנפלה על הכרבולת והקטטה התחילה בינתיים מן המים התגנבה צפרדע אן נעלמו הגרגריים? איש אינו יודע |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
יאלה חבר'ה, משחקי חברה.
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 1 בפבר׳ 2008
כולם במעגל ו.... ב י ח ד.
עוגה עוגה מילים: אהרון אשמן לחן: עממי עוגה, עוגה, עוגה במעגל נחוגה נסתובבה כל היום עד אשר נמצא מקום לשבת, לקום לשבת, לקום לשבת ולקום. |
|
קטסטרופה{Adonai} |
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
זהו חבר'ה, הולכים הביתה.
לפני 16 שנים •
1 בפבר׳ 2008
קטסטרופה{Adonai} • 1 בפבר׳ 2008
עוד מסיבה איכותית מוצלחת, שרנו שירים, שיחקנו משחקי חברה אבל אין ברירה, אני חייב לחזור לאשתי, היא חייבת לחזור לאמא, וכולכם צריכים לחזור הביתה.
כבר חצות. לסיום, הבה נעמוד כולנו, כל העשרה איש, נעמוד דום וכולם ביחד: התקווה ביצוע: האיכותיים מילים: נפתלי הרץ אימבר לחן: עממי כל עוד בלבב פנימה נפש יהודי הומייה ולפאתי מזרח קדימה עין לציון צופיה. עוד לא אבדה תקוותינו התקוה בת שנות אלפיים להיות עם חופשי בארצינו ארץ ציון וירושלים תם הטקס - תם השרשור. |
|