calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
כוחה של מילה
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
calipso(נשלטת) • 5 בפבר׳ 2008
IN ORDER TO SAY WHAT YOU MEAN YOU HAVE TO MEAN WHAT YOU SAY
אולי על מנת להבין ולהגיע לכך צריך בגרות נפשית , אולי אינטליגנציה גבוהה . אך למרות הפתגם החכם הזה , יש נטייה לסלף משמעותן של מילים , לעוות , ולהוציא מההקשר . מעטים הם האנשים השומרים על ציוויון דעתם ועל האינדיבידואל ולא הולכים עם העדר במטרה לרצות ולמצוא חן בעיני אדם זה או אחר . מעטים הם האנשים האמיתיים |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: כוחה של מילה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
נמשכת{משויכת} • 6 בפבר׳ 2008
calipso כתב/ה: IN ORDER TO SAY WHAT YOU MEAN YOU HAVE TO MEAN WHAT YOU SAY
אולי על מנת להבין ולהגיע לכך צריך בגרות נפשית , אולי אינטליגנציה גבוהה . אך למרות הפתגם החכם הזה , יש נטייה לסלף משמעותן של מילים , לעוות , ולהוציא מההקשר . מעטים הם האנשים השומרים על ציוויון דעתם ועל האינדיבידואל ולא הולכים עם העדר במטרה לרצות ולמצוא חן בעיני אדם זה או אחר . מעטים הם האנשים האמיתיים צודקת מאוד בדברייך וחבל שזה כך |
|
Josephin(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Josephin(לא בעסק) • 6 בפבר׳ 2008
אני מסכימה איתך, לכן צריך לדעת לבחור בקפידה את אלה שאנחנו נותנים להם להתקרב אלינו .
|
|
bambit(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
bambit(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2008
כדי להיות כזה , צריך אדם להיות שלם עם עצמו ואישיותו .
דבר שלרובנו אין. בלי זה, לא תעזור כל האינטליגציה בעולם. (והדוגמא הקלאסית לזה - ביבי ) |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: כוחה של מילה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2008
calipso כתב/ה: IN ORDER TO SAY WHAT YOU MEAN YOU HAVE TO MEAN WHAT YOU SAY
אולי על מנת להבין ולהגיע לכך צריך בגרות נפשית , אולי אינטליגנציה גבוהה . אך למרות הפתגם החכם הזה , יש נטייה לסלף משמעותן של מילים , לעוות , ולהוציא מההקשר . מעטים הם האנשים השומרים על ציוויון דעתם ועל האינדיבידואל ולא הולכים עם העדר במטרה לרצות ולמצוא חן בעיני אדם זה או אחר . מעטים הם האנשים האמיתיים מדהים אותי היכולת שלך והרצון שלך לחפשת צומי בכל מקום אפשרי, אנשים מבינים את מה שכותבים כפי שהם נכתבו. יפים האנשים שהם אינדיבידואל - לכן אנשים כאלה יגידו את אשר חושבים לא ישנו את דעתם כל שניה וחצי לפי משב הרוח, אלו גם אנשים שיעמדו מאחורי המילים שלהם לא יפחדו מתגובות ובטח לא מדעות אחרות. לכן לך יקירתי אני מציעה שתקחי אחריות פעם אחת על מה שאת אומרת ותעמדי מאוחרי המילים שאת כותבת.(עכשיו זה לא שמועה עכשיו זה כתוב שחור על גבי לבן) לא תמיד כולם אשמים- לא מבינים- ואת הצדיקה כי אצלך- תמיד זה "אכלו לי שתו לי..." כדי שיהיה לך קל יותר להבין בבקשה תקראי - http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=22026&postdays=0&postorder=asc&start=50 יום טוב |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
מביא פופקורן
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
היודע איך • 6 בפבר׳ 2008
אם אתן מוכנות קצת למשוך בשערות אני אשמח.
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: מביא פופקורן
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
היודע איך כתב/ה: אם אתן מוכנות קצת למשוך בשערות אני אשמח.
בבקשה, שירות עד ללקוח |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: מביא פופקורן
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2008
היודע איך כתב/ה: אם אתן מוכנות קצת למשוך בשערות אני אשמח.
sorry - היום עשיתי פן... |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
אז תמשכי לה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
היודע איך • 6 בפבר׳ 2008
נראה שמגיע לה...
|
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: אז תמשכי לה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
היודע איך כתב/ה: נראה שמגיע לה...
נראה לי שהיודע איך הוא הפגוש החדש של הכלוב. הוא חכם, הוא מנייק, והוא פרובקטור. |
|