amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
גילגול שלו
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
אולי הוא גילגול אחר שלו
אני יודעת, חשתי כך פעם אי- שם. שנים עברו מאז שמעתי בקול את מה ששמעתי מאז שנכנעתי מאז שכעסתי. מביטה במראה אני נראית כמו אישה מוכה בוכה וכועסת רוצה לרוץ אליו ורוצה לברוח. הוא כנראה גילגול שלו, ישר זיהיתי. הרוע טבוע ויש בו גם טוב. אני יודעת שהטוב ביותר כנראה יהיה לעשות אחורה פנה להגיף את התריס בעדו כל עוד אפשר. אך אני גם יודעת שנפשי מתה ורק בדברי איתו, ניעורתי לחיים ומתי גם יחד. |
|
שיר כאב(שולטת){סוליקר} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
שיר כאב(שולטת){סוליקר} • 6 בפבר׳ 2008
יפה מאד. רגשות סותרים?
|
|
שרפית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
שרפית(שולטת) • 6 בפבר׳ 2008
אם תפגשי אותו תרצי ללכת אליו כי את יודעת שכאשר תכילי את הרע תוציאי ממנו את הטוב.
אצל חלק מהשולטים שאני מכירה יש גם רע, אבל הוא מתועל בצורה נכונה. אני לא מוצאת פסול גם ברע. הטוב והרע הם חלק ממהות האדם בהרכבים כאלה או אחרים. נערך לאחרונה על-ידי * בתאריך רביעי פבר' 06, 2008 3:45 pm, סך-הכל נערך 2 פעמים |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
שיר כאב כתב/ה: יפה מאד. רגשות סותרים?
בקול של פואד: "עם כל הצער שבדבר" |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
שרפית כתב/ה: אם תפגשי אותו תרצי ללכת אליו כי את יודעת שכאשר תכילי את הרע תוציאי ממנו את הטוב.
אני כ ב ר רוצה ללכת אליו, ואני לא חושבת שזה כדי להוציא ממנו את הטוב, או להכיל איזשהו רע שלו. לפחות לא במכוון. אני רוצה ללכת, כנראה, כי הוא מגנט למתכות מהסוג שלי |
|
שרפית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
שרפית(שולטת) • 6 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה: שרפית כתב/ה: אם תפגשי אותו תרצי ללכת אליו כי את יודעת שכאשר תכילי את הרע תוציאי ממנו את הטוב.
אני כ ב ר רוצה ללכת אליו, ואני לא חושבת שזה כדי להוציא ממנו את הטוב, או להכיל איזשהו רע שלו. לפחות לא במכוון. אני רוצה ללכת, כנראה, כי הוא מגנט למתכות מהסוג שלי לכי ושמרי על בינתך וחוכמתך. אם תשמרי עליה תצליחו ביחד. בהצלחה. |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
שרפית כתב/ה: amy כתב/ה: שרפית כתב/ה: אם תפגשי אותו תרצי ללכת אליו כי את יודעת שכאשר תכילי את הרע תוציאי ממנו את הטוב.
אני כ ב ר רוצה ללכת אליו, ואני לא חושבת שזה כדי להוציא ממנו את הטוב, או להכיל איזשהו רע שלו. לפחות לא במכוון. אני רוצה ללכת, כנראה, כי הוא מגנט למתכות מהסוג שלי לכי ושמרי על בינתך וחוכמתך. אם תשמרי עליה תצליחו ביחד. בהצלחה. תודה מתוקה. לא שהוזמנתי... |
|
היודע איך |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
איך קראו
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
היודע איך • 6 בפבר׳ 2008
לזה שאין לנקוב בשמו בהארי פוטר?
מה זה איימי? התאהבת בלורד וולדמורט? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: איך קראו
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
היודע איך כתב/ה: לזה שאין לנקוב בשמו בהארי פוטר?
מה זה איימי? התאהבת בלורד וולדמורט? לא, מותק. אני משוייכת, בכל נימי ליבי, לדומפיקציה |
|