נוריתE |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: אז תמשכי לה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
נוריתE • 6 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה: היודע איך כתב/ה: נראה שמגיע לה...
נראה לי שהיודע איך הוא הפגוש החדש של הכלוב. הוא חכם, הוא מנייק, והוא פרובקטור. עיזבי פגוש,אני מריחה עוזרד.(בלי ה-חכם) |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: אז תמשכי לה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
Buttercup כתב/ה: amy כתב/ה: היודע איך כתב/ה: נראה שמגיע לה...
נראה לי שהיודע איך הוא הפגוש החדש של הכלוב. הוא חכם, הוא מנייק, והוא פרובקטור. עיזבי פגוש,אני מריחה עוזרד.(בלי ה-חכם) עוזרד? לא נראה לי... בואי נגיד שאני אתאכזב מאוד לגלות שזה עוזרד. יש לי עוד ניחוש- מר X המסתורי. |
|
ראובן |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
החתירה למבע צלול
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
ראובן • 6 בפבר׳ 2008
למרות הלשונות המלעיזות, והלינק המרשיע של 'נתי', כדאי לשים לב לבסיס האמירה: דברים שנאמרים כהווייתם אכן נוגעים ללב, מייצרים הינע רגשי, גם אם אינם הולמים את ה'בון-טון'.
יתרה מזאת, גם אם אדם אינו תמיד מצליח להגיע למבע צלול, ואפילו 'מזגזג' בדעותיו לעתים, הרי עצם החתירה שלו/ה למבע צלול היא החשובה - במיוחד כאשר רוב הנוכחים פה מפגינים לרוב שמרנות מדהימה, הן בעולם הוירטואלי והן פנים-אל-פנים, כמו גם נהייה אחרי איזשהו עדר לא ברור - וכל זאת בעולם השליטה - אשר חרת על דגלו קצת יותר חופש וכנות מאשר רוב משלבי החברה המערבית. אה כן, סליחה על המשפט המורכב. צר לי שהפרעתי לפופקורן להיגרס, ראובן |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: החתירה למבע צלול
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 6 בפבר׳ 2008
ראובן כתב/ה: אה כן, סליחה על המשפט המורכב.
צר לי שהפרעתי לפופקורן להיגרס, ראובן זה בסדר, לא הפרעת |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: החתירה למבע צלול
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2008
ראובן כתב/ה: למרות הלשונות המלעיזות, והלינק המרשיע של 'נתי', כדאי לשים לב לבסיס האמירה: דברים שנאמרים כהווייתם אכן נוגעים ללב, מייצרים הינע רגשי, גם אם אינם הולמים את ה'בון-טון'.
יתרה מזאת, גם אם אדם אינו תמיד מצליח להגיע למבע צלול, ואפילו 'מזגזג' בדעותיו לעתים, הרי עצם החתירה שלו/ה למבע צלול היא החשובה - במיוחד כאשר רוב הנוכחים פה מפגינים לרוב שמרנות מדהימה, הן בעולם הוירטואלי והן פנים-אל-פנים, כמו גם נהייה אחרי איזשהו עדר לא ברור - וכל זאת בעולם השליטה - אשר חרת על דגלו קצת יותר חופש וכנות מאשר רוב משלבי החברה המערבית. אה כן, סליחה על המשפט המורכב. צר לי שהפרעתי לפופקורן להיגרס, ראובן ראובן, המשפט כמשפט נכון ואין לי שום ויכוח כזה או אחר, רק שלא מתאים לזאת שכתבה אותו, הלינק לא מראה שינוי בדעה כזו או אחרת אלא היכולת להגיד משהו לא לעמוד מאחוריו ולא להוציא את כולם טיפשים מול החכמה. מקווה שהבנת במידה ולא אשמח להסביר שוב, מרשעת אני לא, פשוט לא אוהבת אנשים שלוקחים על עצמם את התפקיד הקורבן כל הזמן, ופוגעים באנשים כדי לקדם את עצמם אז אולי באמת הכותבת צריכה פעם אחת לעמוד מול הדברים שעשתה ולקחת אחריות להם, כי זה משהו שהיא לא מסוגלת כנראה ועכשיו כולם יכולים לחזור לפופקורן |
|
רק מזל |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
Re: כוחה של מילה
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
רק מזל • 6 בפבר׳ 2008
calipso כתב/ה: IN ORDER TO SAY WHAT YOU MEAN YOU HAVE TO MEAN WHAT YOU SAY
אולי על מנת להבין ולהגיע לכך צריך בגרות נפשית , אולי אינטליגנציה גבוהה . אך למרות הפתגם החכם הזה , יש נטייה לסלף משמעותן של מילים , לעוות , ולהוציא מההקשר . מעטים הם האנשים השומרים על ציוויון דעתם ועל האינדיבידואל ולא הולכים עם העדר במטרה לרצות ולמצוא חן בעיני אדם זה או אחר . מעטים הם האנשים האמיתיים אני לא מבין בכלל בשביל מה הפוסט הזה? כאילו מה? זה לא ברור שכולם סתם זייני מוח, פה ובכל מקום אחר? שסתם אנשים אוהבים לדבר כדי להרגיש חכמים או שמקשיבים להם? שילכו עם הקבוצה כי ככה יוכלו להגדיר את עצמם? יאללה פתחי ספר מבוא לפסיכולוגיה א', תראי שאת צודקת, תראי שיש גם סיבות ותתמודדי... אין צורך להכביד עלינו עם משפטים כמו "מעטים האנשים בלה בלה..." למרות שסביר להניח שרובנו נסכים איתך, לאף אחד מאיתנו אין מושג מה הסיבה ואם מישהו פגע בך, עשה לך משהו, או שיש לך איזה סיפור מעניין שגרם לך להגיע למסקנה הלעוסות האלה את מוזמנת לספר... זה עדיף מסתם קלישאות ריקות (ועוד באנגלית) וסתם ככה שתדעי מנסיון - אף אחד לא אוהב בכיינים אז אם את מרגישה עצובה כי לא היו איתך כנים או שסתם בא לך תשומת לב, עדיף שתדברי עם חברים או עם מי שעשה לך את זה... ולא עם אנשים עלומים שלא שמים קצוץ על הרגשות שלך ויכולים להגיב בגסות וחוסר רגישות. |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
dragon fly • 6 בפבר׳ 2008
View From Nihil כתב/ה: calipso כתב/ה: IN ORDER TO SAY WHAT YOU MEAN YOU HAVE TO MEAN WHAT YOU SAY
אולי על מנת להבין ולהגיע לכך צריך בגרות נפשית , אולי אינטליגנציה גבוהה . אך למרות הפתגם החכם הזה , יש נטייה לסלף משמעותן של מילים , לעוות , ולהוציא מההקשר . מעטים הם האנשים השומרים על ציוויון דעתם ועל האינדיבידואל ולא הולכים עם העדר במטרה לרצות ולמצוא חן בעיני אדם זה או אחר . מעטים הם האנשים האמיתיים אני לא מבין בכלל בשביל מה הפוסט הזה? כאילו מה? זה לא ברור שכולם סתם זייני מוח, פה ובכל מקום אחר? שסתם אנשים אוהבים לדבר כדי להרגיש חכמים או שמקשיבים להם? שילכו עם הקבוצה כי ככה יוכלו להגדיר את עצמם? יאללה פתחי ספר מבוא לפסיכולוגיה א', תראי שאת צודקת, תראי שיש גם סיבות ותתמודדי... אין צורך להכביד עלינו עם משפטים כמו "מעטים האנשים בלה בלה..." למרות שסביר להניח שרובנו נסכים איתך, לאף אחד מאיתנו אין מושג מה הסיבה ואם מישהו פגע בך, עשה לך משהו, או שיש לך איזה סיפור מעניין שגרם לך להגיע למסקנה הלעוסות האלה את מוזמנת לספר... זה עדיף מסתם קלישאות ריקות (ועוד באנגלית) וסתם ככה שתדעי מנסיון - אף אחד לא אוהב בכיינים אז אם את מרגישה עצובה כי לא היו איתך כנים או שסתם בא לך תשומת לב, עדיף שתדברי עם חברים או עם מי שעשה לך את זה... ולא עם אנשים עלומים שלא שמים קצוץ על הרגשות שלך ויכולים להגיב בגסות וחוסר רגישות. |
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
calipso(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2008
מדהים אותי היכולת שלך והרצון שלך לחפשת צומי בכל מקום אפשרי, אנשים מבינים את מה שכותבים כפי שהם נכתבו.
יפים האנשים שהם אינדיבידואל - לכן אנשים כאלה יגידו את אשר חושבים לא ישנו את דעתם כל שניה וחצי לפי משב הרוח, אלו גם אנשים שיעמדו מאחורי המילים שלהם לא יפחדו מתגובות ובטח לא מדעות אחרות. לכן לך יקירתי אני מציעה שתקחי אחריות פעם אחת על מה שאת אומרת ותעמדי מאוחרי המילים שאת כותבת.(עכשיו זה לא שמועה עכשיו זה כתוב שחור על גבי לבן) לא תמיד כולם אשמים- לא מבינים- ואת הצדיקה כי אצלך- תמיד זה "אכלו לי שתו לי..." כדי שיהיה לך קל יותר להבין בבקשה תקראי - http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=22026&postdays=0&postorder=asc&start=50 יום טוב[/quote] ----------- על אף שלכל מילה במילון העברי פירוש, זה הטבע האנושי להוסיף מילים ופרשנויות שלא להם התכוון הכותב . מאחורי המילים שאמרתי או כתבתי אני עומדת . אך איני יכולה לעמוד מאחורי מילים שלא אני אמרתי . או פירושים של אחרים . בנוגע לשמועות - , כרגע את המפיצה היחידה של דברי שווא ולעז , שאינם הולמים !! כנראה שמי שרוצה צומי זו את . לא שיניתי את דעתי על פי מצב הרוח , וגם לא סתרתי . לגבי הפורום שציינת - אני חושבת שיש כאן מקום לקורס בהבנת הנקרא. אני , הוספתי את ההיבט המנטלי שלדעתי יש לו משקל מאוד כבד. -- תגובתך מעל גבי פורום זה או בכל מקום אחר אינה הולמת ואינה לענין , הירידה לפסים אישיים קטנונית ואין בכוונתי להגיב ולדון בכך יותר . |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 6 בפבר׳ 2008
-----------
על אף שלכל מילה במילון העברי פירוש, זה הטבע האנושי להוסיף מילים ופרשנויות שלא להם התכוון הכותב . מאחורי המילים שאמרתי או כתבתי אני עומדת . אך איני יכולה לעמוד מאחורי מילים שלא אני אמרתי . או פירושים של אחרים . בנוגע לשמועות - , כרגע את המפיצה היחידה של דברי שווא ולעז , שאינם הולמים !! כנראה שמי שרוצה צומי זו את . לא שיניתי את דעתי על פי מצב הרוח , וגם לא סתרתי . לגבי הפורום שציינת - אני חושבת שיש כאן מקום לקורס בהבנת הנקרא. אני , הוספתי את ההיבט המנטלי שלדעתי יש לו משקל מאוד כבד. -- תגובתך מעל גבי פורום זה או בכל מקום אחר אינה הולמת ואינה לענין , הירידה לפסים אישיים קטנונית ואין בכוונתי להגיב ולדון בכך יותר .[/quote] הו.... התעוררת???? הוכחת את עצמך שוב! (הייתי מציעה לך להכנס שוב לפורום על האוננות ולקרוא אולי הפעם תביני) |
|
מקבי(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
6 בפבר׳ 2008
מקבי(מתחלף) • 6 בפבר׳ 2008
ציטוט: אני לא מבין בכלל בשביל מה הפוסט הזה?
Self-gratification. זה כמו אוננות. בעצם, זה בדיוק זה. |
|