סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הזנייה קבוצתית

מיתוסית​(שולטת)
לפני 16 שנים • 7 בפבר׳ 2008
מיתוסית​(שולטת) • 7 בפבר׳ 2008
וויפ, הסיפור של ידידה שלך והסיפור שמפורסם כרגע במגזין היו הבסיס בין השאר לפתיחת הפוסט הזה.

שימו לב שכולם פה כמעט מדברים על שני גברים ואישה- פנטזיה מקובלת. גם פנטזית אונס על ידי גבר אחד, דהיינו מין בכפייה היא פנטזיה מקובלת גם בקרב הנשים שהן לא בדסמיות.

גם אני מפנטזת על זה icon_redface.gif ואולי ארצה להתנסות בזה (אונס בכאילו ומתה לנסות עוד שני גברים), אבל אני לא יכולה אפילו לדמיין את עצמי עם עוד 5-6-10 גברים icon_eek.gif
זה הסוג שמעניין אותי לדעת, זה מה שנראה לי משפיל כל כך...

ראובן, העלת נקודה מעניינת שגם אני הרהרתי בה.
אין לי ספק שחלק גדול מהנשים הנשלטות כאן, נמצאות כאן כי באמצעות יחסי השליטה הן יכולות לעשות דברים שלבד או ביחסים רגילים אין להן האומץ לעשות את זה ובכך שמישהו פוקד עליהן ואפילו "מכריח" אותן זה מקל עליהן לאין שיעור.

במקביל עולה נקודה נוספת, שאישה תרגיש "שווה", מושכת ומינית רק אם הרבה גברים יחשקו בה וישתמשו בה, רצוי בו זמנית? האם היותה "חור" היא הדרך היחידה שבה אותה אישה יכולה להרגיש קיימת?
זה נראה לי לא כל כך בריא ולא נראה לי שזה מגיע ממקום של דימוי עצמי טוב icon_rolleyes.gif

(תקנו אותי אם תחושת הבטן שלי טועה)
בכוח המוח-אשה

לא מבינה כחולית..

בכוח המוח-אשה • 7 בפבר׳ 2008
גם אונס מגרה אותך, וגם שימוש בו זמנית של שני גברים, רק שהבעיה היא כמותית? 2 כן מגרה, אבל 3 לא? או 4 או 6?

אז בעצם את אומרת שאת מבינה יפה מאוד מה מגרה בזה, לא?

ולעניין התחתית של התחתית אמר ראובן וצדק - תחתית של תחתית היא אשה לא נדרשת ולא נחשקת -
אשה נחשקת, שגברים עומדים בתור (בפועל ממש) על מנת להנות ממנה, היא פנטזיה שיכולה בהחלט להעצים. ובכלל, בגלגולי אבולוציה קודמים כל כלבה הורבעה בדרך הזו, כשזכרים רבים מריירים סביבה ומחכים לתורם, וגופה מאפשר לזרע בעל החוזק האבולוציוני הרב ביותר להגיע לממלכת הביצית. ככה נקבות נבעלות אצל חלק מבעלי החיים כדבר טבעי. מצד שני, שם עוד לא התפתח מוסר מתחסד ש"לא מבין".

ואחרון חביב -
את באמת חושבת שזה הפורום הנכון לשאול למה השפלה כלשהי מרטיבה אשה?

ולסיכום סיכומים -

עולה כאן ריח קל של התחסדות, יכול להיות שאני טועה.
כל אחד יכול להעלות כל שאלה, אבל בתהיה שלך את כבר שופטת פנטזיה, את שופטת את הנשים שאוחזות בה, ואת כמעט אומרת שאי אפשר להבין את זה.

לא אוהבת את זה ככה.
מיתוסית​(שולטת)
אני לא שופטת ולא מתחסדת, אחרת לא הייתי מעלה את זה. אני באמת מנסה להבין את המקום הזה שאני לא מתחברת אליו. אין לי פנטזיה של אונס, אלא רק של מין כוחני עם חוסר אונים, אבל בטח לא ברמה של דימוי אונס (גם חלא נראה לי שאם זה יהיה קרוב לאמיתי, אני אוכל לעמוד בזה נפשית, זה נראה לי מאוד מפחיד ומסוכן להתעסק בזה).

שני גברים שאחד מהם זה האדון שלי זה שונמה מאוד מסוג של גאנג באנג.

בדיוק כמו שלישיה ונילית שבה יש שיתוף של כל הצדדים והבחורה לוקחת חלק פיל לגאנג באנג שבו הבחורה רק יושבת או שוכבת ומכילה, מן "מזרון פלוגתי".

להבדיל: אישה שמשחקת בזונה ולקוח עם החבר/אדון שלה ולא באמת משלמים לה, לבין לעמוד בכביש או שימשכרו אותה לגבר שהיא לא מכירה ולקבל כסף באמת שזה נראה לי כבר לקחת את זה רחוק מידי, שוב בעיניי.
BrutallDom
BrutallDom • 7 בפבר׳ 2008
.

להיות חור לעשרה גברים שאת לא מכירה, לא תכירי, ולא רוצים להכיר אותך.
זאת ההשפלה האולטמטיבית, או אחת מההשפלות האולטמטיביות לפחות.
וזה מה שזה כחולית.
ואם זה לא עושה לך, אז זה לא עושה לך.
שאלת מה יש בזה ? יש בזה השפלה בלי סוף ולרדת מאד נמוך.

.
בכוח המוח-אשה
BrutallDom כתב/ה:
.

וזה מה שזה כחולית.

.

מה משפיל בזה בעצם?
יש שם מפגש רצונות, חיבור שמייצר הנאה לצדדים, וגברים שעומדים בתור.

אנחנו עומדים בתור להרבה מקומות, אתם לא צריכים להרגיש שזה משפיל.. : ))

ואני אומרת, לא צריך עשרה גברים,
מספיק שישה כושיים אימתניים שמחייכים בשפתיים מלאות ושיניים לבנות. כאלה עם כפות ידיים גדולות וקצב שיש רק לכושים.
שלגי
שלגי • 7 בפבר׳ 2008
בכוח המוח-אשה כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:
.

וזה מה שזה כחולית.

.

מה משפיל בזה בעצם?

מספיק שישה כושיים אימתניים שמחייכים בשפתיים מלאות ושיניים לבנות. כאלה עם כפות ידיים גדולות וקצב שיש רק לכושים.

כושים מעולם לא היו חלק מהפנטזיות שלי (וכאן המקום לבקש סליחה מכל כושי שעלול להעלב מזה).
מה שכן, אצלי הבסיס הוא ההסכמה שלי, שלא לומר ההנאה שלי תוך כדי - שרק מעצימה את כל
מה שברוטאל דיבר עליו. (וזה המקום להתנצל בפני פרויד ונשותיו הויקטוריאניות על כך שאני לא
מתאימה לתאוריה שלהם).

בעיני זאת כן השפלה וזה מרטיב, אותי.
מיתוסית​(שולטת)
השאלה אם אתן רואות בזה השפלה אמיתית או שזה כאילו-השפלה.

כלומר, האם זה מגרה בגלל שאתן לא באמת מושפלות מזה (ולכן זה לא מגרה אותי כי לי זה נראה באמת משפיל ולא כאילו- משפיל כמו לקרוא לי למשל "זונה") או דווקא בגלל שזה באמת משפיל אתכן?
BrutallDom
BrutallDom • 7 בפבר׳ 2008
.

כמו שכאילו אוכל לא משביע, ככה כאילו השפלה לא מגרה כחולית.
אם השפלה מגרה אותך, או בעצם, מפיקה ממך איזה שהיא תחושה,
סימן שהיא נוגעת בך.

אם לקרוא לך זונה לא נוגע ולא מתחבר עם שום תחושה של זונה או ההקשר של זונה בך,
זה באמת לא ישפיל אותך.
אבל אם יש בך תחושה של זונה, או אם עושים בך משהו שהפרוש שלך אליו הוא
שהמעשה זנותי, ואז קוראים לך זונה, זה יתחבר וזה ישפיל.

יש כחולית ?
זה הכל אלמנטרי.

.
מיתוסית​(שולטת)
לא נראה לי שהחלוקה היא כה דיכוטומית.
למשל אם האדון שלי יקרא לי "זונה" ויגרום לי ללכת על ארבע, זה משפיל ברמה מסויימת, אבל מגרה.א בל יש דברים שאני תופסת אותם כמשפילים מידי כמו למשל לסטור לי או להשתין עליי ואז זה כבר לא יגרה אותי ואפילו יגרום לי לתחושות ממש רעות.
אני חושבת שפה בעצם נוצרים רוב הגבולות: דברים שעושים לנו רע לא רק פיזית, אלא בעיקר נפשית.

ובכל זאת, מה שעושה רע לאדם אחד, עושה טוב לאדם אחר, ושניהם יכולים להתפס כמפשילים בעיניהם, רק בדרגות אחרות.

זה כמו שיש השפלה מילולית "טובה" שהיא הקללות והדיבורים המלוכלכים היותר שכיחים כל ה"כלבה", "זונה", "סמרטוט"
ויש השפלה מילולית רעה שהיא בד"כ פגיעות על בסיס אישי, ניד לקחת נקודה רגישה שיש לך לגבי עצמך וללחוץ עליה ואז לדעתי זה כבר מוריד על מנת להנמיך ולא על מנת לרומם.
בכוח המוח-אשה
שלגי כתב/ה:
בכוח המוח-אשה כתב/ה:
BrutallDom כתב/ה:
.

וזה מה שזה כחולית.

.

מה משפיל בזה בעצם?

כושים מעולם לא היו חלק מהפנטזיות שלי (וכאן המקום לבקש סליחה מכל כושי שעלול להעלב מזה).
מה שכן, אצלי הבסיס הוא ההסכמה שלי, שלא לומר ההנאה שלי תוך כדי - שרק מעצימה את כל
מה שברוטאל דיבר עליו. (וזה המקום להתנצל בפני פרויד ונשותיו הויקטוריאניות על כך שאני לא
מתאימה לתאוריה שלהם).

בעיני זאת כן השפלה וזה מרטיב, אותי.

פתאום את לא אוהבת כושים?