סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הזנייה קבוצתית

שלגי
לפני 16 שנים • 7 בפבר׳ 2008
שלגי • 7 בפבר׳ 2008
ראשית יש לעשות הפרדה בין הפנטזיות לבין המציאות.
בפנטזיה שלי זה מאוד קיצוני, מאוד משפיל, מאוד מרטיב.
במציאות - התנסתי בכל מיני דברים, אבל לא בזה, כך שקשה לי להשיב
לגבי הסוגייה הספציפית הזאת.

אני כן יכולה לומר שמבחינתי גם במציאות כל עוד הכל ב"כאילו" - זה לא עובד.
כשהייתי שם, הייתי גם במקומות שבאותה שניה לא עשו לי טוב, כי זה מה שהוא רצה.
אבל זאת כבר סטיה מנושא הפוסט האמור אז אסיים בזה.
vered L
vered L • 7 בפבר׳ 2008
ציטוט: זה כמו שיש השפלה מילולית "טובה" שהיא הקללות והדיבורים המלוכלכים היותר שכיחים כל ה"כלבה", "זונה", "סמרטוט"
ויש השפלה מילולית רעה שהיא בד"כ פגיעות על בסיס אישי, ניד לקחת נקודה רגישה שיש לך לגבי עצמך וללחוץ עליה ואז לדעתי זה כבר מוריד על מנת להנמיך ולא על מנת לרומם.

לא מסכימה. לפעמים ב'דריכה על היבלות' יש משהו מאוד חזק, מטלטל.
זה לא פסול (בעיני). הכל תלוי במה מתאים למי, זה הכל.
ששכ​(שולטת)
ששכ​(שולטת) • 7 בפבר׳ 2008
הפוך - הם כלי שלה
BlackHard​(שולט)

והסכנות

BlackHard​(שולט) • 7 בפבר׳ 2008
אני חושב שאלו מסוג הפנטזיות שמאוד נפוצות באופו יחסי אבל פחות ממומשות באופן מעשי.

מעבר ללוגיסטיקה והמורכבות הטכנית, כל מי שיש לו הגיון בריא יודע שיש פנטזיות שהסכנה בהם היא שהמימוש יכול להפוך לחוויה מאוד רעה.

ויש כאן כמה אנשים שבטוח יכולים לחלוק חוויות טובות או רעות בנידון. ...
קליבר​(שולט)

יווווו כמה מדברים / כותבים

קליבר​(שולט) • 7 בפבר׳ 2008
במקום לעשות ... icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif

OOPS I DID IT AG-IN

זהו

ראובן מה קרה לך ? icon_wink.gif
natti​(נשלטת)
לפני 16 שנים • 8 בפבר׳ 2008
natti​(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2008
כחולית כתב/ה:
וויפ, הסיפור של ידידה שלך והסיפור שמפורסם כרגע במגזין היו הבסיס בין השאר לפתיחת הפוסט הזה.

שימו לב שכולם פה כמעט מדברים על שני גברים ואישה- פנטזיה מקובלת. גם פנטזית אונס על ידי גבר אחד, דהיינו מין בכפייה היא פנטזיה מקובלת גם בקרב הנשים שהן לא בדסמיות.

גם אני מפנטזת על זה icon_redface.gif ואולי ארצה להתנסות בזה (אונס בכאילו ומתה לנסות עוד שני גברים), אבל אני לא יכולה אפילו לדמיין את עצמי עם עוד 5-6-10 גברים icon_eek.gif
זה הסוג שמעניין אותי לדעת, זה מה שנראה לי משפיל כל כך...

ראובן, העלת נקודה מעניינת שגם אני הרהרתי בה.
אין לי ספק שחלק גדול מהנשים הנשלטות כאן, נמצאות כאן כי באמצעות יחסי השליטה הן יכולות לעשות דברים שלבד או ביחסים רגילים אין להן האומץ לעשות את זה ובכך שמישהו פוקד עליהן ואפילו "מכריח" אותן זה מקל עליהן לאין שיעור.

במקביל עולה נקודה נוספת, שאישה תרגיש "שווה", מושכת ומינית רק אם הרבה גברים יחשקו בה וישתמשו בה, רצוי בו זמנית? האם היותה "חור" היא הדרך היחידה שבה אותה אישה יכולה להרגיש קיימת?
זה נראה לי לא כל כך בריא ולא נראה לי שזה מגיע ממקום של דימוי עצמי טוב icon_rolleyes.gif

(תקנו אותי אם תחושת הבטן שלי טועה)

להיות במקום "הנמוך הזה" כפי שקראת לו, צריך לדעתי המון אומץ וחוזק נפשי אבל ממש לא ממקום של דימוי עצמי נמוך
כמובן שאני מדברת על מה שנעשה בהסכמה מלאה של 2 הצדדים, חלק מכללי המשחק הוא הפקודה ההשפלה שמגרה יותר ויותר.
החשיבה שלך מזכירה לי אישה בעולם הונילי פה לפחות לדעתי אני מרגישה הכי שווה שאני הכי כלי שלו והוא הכי מרוצה ממני וזה לא מנמיך אותי כלל נהפוכו הולכת גאה גאה ושוב גאה.
והקונפליקט שאת נמצאת בו כרגע הוא בין הרצון להחזיק את עצמך כאישה לכל דבר בחוץ לעומת מה שמתחולל בפנים, עם הזמן שתשלימי עם מי שאת אז תביני למה התכוונו פה אחרים או לחילופין ותביני שזה לא עולמך כלל (קונפילקט לגיטימי בהתחלה לפעמים גם באמצע).
בהצלחה
icon_surprised.gif
מיתוסית​(שולטת)
מיתוסית​(שולטת) • 8 בפבר׳ 2008
אממ, יש משהו במה שאת אומרת, אבל לדעתי זה כבר תלוי באישה, בדיוק כמו שיש נשים ששוכבות עם גברים רבים כי בעיניהן זה שחרור והן חזקות ועצמאיות ויש נשים שרק ככה הן מרגישות מושכות ושוות וצריכות את הסקס כדי להרגיש משהו.
או לחליפין, יש כאלה שאומרים שכדי להישלט אתה צריך שיהיה לך כוח- כדי שתוכל לתת אותו ולא כל אדם יכול לתת את השליטה עליו באמת ומצד שני לא חסרים אנשים שהם באמת סמרטוטיים שבאים כדי להיות נשלטים icon_rolleyes.gif
natti​(נשלטת)
כחולית כתב/ה:
אממ, יש משהו במה שאת אומרת, אבל לדעתי זה כבר תלוי באישה, בדיוק כמו שיש נשים ששוכבות עם גברים רבים כי בעיניהן זה שחרור והן חזקות ועצמאיות ויש נשים שרק ככה הן מרגישות מושכות ושוות וצריכות את הסקס כדי להרגיש משהו.
או לחליפין, יש כאלה שאומרים שכדי להישלט אתה צריך שיהיה לך כוח- כדי שתוכל לתת אותו ולא כל אדם יכול לתת את השליטה עליו באמת ומצד שני לא חסרים אנשים שהם באמת סמרטוטיים שבאים כדי להיות נשלטים icon_rolleyes.gif

נשלטת/שפחה אמיתית מגיעה ממקום של עוצמה היכולת וחוזק.
לוותר על האני שלה בשביל האדון שלה היא לא ממקום של נחיתות,
להיות שולט כל אחד יכול (אם יהיה טוב או לא זה סיפור אחר) להיות נשלטת זה משהו במהות והפנימיות שלה.
מרחמת על השפחות שבאו ממקום של "סמרטוטיות" או כאילוץ ואם זה לא באמת הן כי אז אין שלמות בינן לבין עצמן. חוסר השלמות הזאת יוצרת את התסכול את החרדות את כל התסבוכות הנפשיות....
אני מרגישה מושכת ושווה וכן צריכה סקס (והרבה)- הרי זה טעם החיים לא? חלק מהצורך הבסיסי שלנו לא?! רק שעוצמות הסקס הן גבוהות יותר הסקס לא בנאלי.
rimmer
rimmer • 8 בפבר׳ 2008
אין על גאנג באנג, יאמי יאמי.
natti​(נשלטת)
rimmer כתב/ה:
אין על גאנג באנג, יאמי יאמי.

אמת אמת!!! icon_redface.gif icon_redface.gif icon_redface.gif