בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
מה לעשות, מה לעשות...
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 4 בפבר׳ 2008
אני פה כבר חודש וקצת, ומתנסה לי בכל מיני חוויות, בינתיים המיים ממשיכים להיות מסעירים ביותר. הגילויים על עצמי מתקדמים לאיטם. אבל ישנם שני דברים שאני לא מתחברת אליהם. אחד ממש לא מזיז לי שלא - וזה השפלות - זה לא הולך להשתנות אי פעם.
אבל לא על זה אני כאן לדבר. הדבר השני שאני לא מתחברת אליו הוא הכאב. פשוט לא עושה לי את זה. אני רואה עוד אנשים פה בבדסמ - אני ממש עוף מוזר, צמח זר. כולם מחוברים לכאב, כולם פה חזק בקטע - אז איפה זה שם אותי? ניסיתי כמה פעמים - ברגע שהכאב מגיע אני עושה CHECK OUT מהסיטואציה וכל החרמנות שהיתה לי נעלמת - וגם ככה קשה לי להתגרות עם בן זוג, ועוד עם שניים - גם זה הבשר ודם וגם הכאב - זה ממש יותר מדי. רוצה לפנות פה לבנות הנשלטות וגם לבנים - השולטים - אשמח לשמוע את דעתכם (בעיקר אם אתם גם לא מתחברים לכאב - כמוני) (אבל גם אם כן אז חשוב...) |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 4 בפבר׳ 2008
אני לא יודעת אני אני התחברתי לכאב בהתחלה. אולי לכאב חלש. אולי זה טעם נרכש... גם כיום אני מתחברת רק לכאב אירוטי, וכמעט מתעלפת בבדיקות דם ובסשן מריטת שעווה אצל הקוסמטיקאית
|
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 4 בפבר׳ 2008
amy כתב/ה: אני לא יודעת אני אני התחברתי לכאב בהתחלה. אולי לכאב חלש. אולי זה טעם נרכש... גם כיום אני מתחברת רק לכאב אירוטי, וכמעט מתעלפת בבדיקות דם ובסשן מריטת שעווה אצל הקוסמטיקאית
מה זה כאב אירוטי? |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
Re: מה לעשות, מה לעשות...
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
dragon fly • 4 בפבר׳ 2008
פרפרית 73 כתב/ה: אני פה כבר חודש וקצת, ומתנסה לי בכל מיני חוויות, בינתיים המיים ממשיכים להיות מסעירים ביותר. הגילויים על עצמי מתקדמים לאיטם. אבל ישנם שני דברים שאני לא מתחברת אליהם. אחד ממש לא מזיז לי שלא - וזה השפלות - זה לא הולך להשתנות אי פעם.
אבל לא על זה אני כאן לדבר. הדבר השני שאני לא מתחברת אליו הוא הכאב. פשוט לא עושה לי את זה. אני רואה עוד אנשים פה בבדסמ - אני ממש עוף מוזר, צמח זר. כולם מחוברים לכאב, כולם פה חזק בקטע - אז איפה זה שם אותי? ניסיתי כמה פעמים - ברגע שהכאב מגיע אני עושה CHECK OUT מהסיטואציה וכל החרמנות שהיתה לי נעלמת - וגם ככה קשה לי להתגרות עם בן זוג, ועוד עם שניים - גם זה הבשר ודם וגם הכאב - זה ממש יותר מדי. רוצה לפנות פה לבנות הנשלטות וגם לבנים - השולטים - אשמח לשמוע את דעתכם (בעיקר אם אתם גם לא מתחברים לכאב - כמוני) (אבל גם אם כן אז חשוב...) לפי דעתי הכל תלוי בסוג הקשר ובמי שבצד השני,ברגע שתהיי מוכנה לספוג את הכאב עבור השולט\ת תביני שהכאב לא כל כך נורא כי עי זה את גורמת סיפוק לצד השני מלבד הצד שלך. יחסי שליטה זה משהו שעובד על 2 הצדדים( לא רק סיפוקך נמצא בקשר.( אם את עושה סשנים ספונטניים וכו אז אני בטוח שלא תתחברי לכאב.. בכל אופן זה מנסיוני,אם מישהי אחרת מלבד דולי תנסה להכאיב לי היא תקבל ממני כאפה בחזרה! ובשביל דולי אני יכול לקבל 1000 כאפות או דברים אחריים שמובילים לכאב זה ההבדל לפי דעתי. אחרת בשביל מה לקבל כאב ?גם מזוכיסט שנהנה מכאב מצפה זה שזה יענג את הצד השני זאת השקפת עולמי בכל מקרה. אחרת אדם יכול להרביץ גם לעצמו לבד. |
|
פעם פרח(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
4 בפבר׳ 2008
פעם פרח(נשלטת) • 4 בפבר׳ 2008
פעם גם אני הגדרתי את הדברים כך - לא אוהבת כאב ולא השפלות
אבל עם ההתנסויות והחוויות הגיעה גם ההבנה שמה שאני חושבת שאני רוצה או לא רוצה, זה לא תמיד כך מה שנראה נכון היום, אינו בהכרח נכון מחר ושיש אנשים שאיתם תהיי מוכנה, ואפילו תרצי לחוות בדיוק את אותם הדברים שאת לא אוהבת ולא מתחברת אליהם. כאב למשל זה משהו שהפחיד אותי במשך הרבה זמן זה לא שנמנעתי ממנו בסשנים, אבל כן הצבתי גבולות לגבי העוצמה שלו עכשיו בקשר שיש לי עם הגבירה שלי, אני במקום שבו אני יכולה לחקור סוגים שונים של כאב ואיך הם מרגישים לי. ולפעמים, אני אפילו מבקשת אותו, כי יש מצבים שבהם אני צריכה אותו. ולגבי השפלה - זה מושג כל כך סובייקטיבי מה שמרגיש לך משפיל, יכול להיות גירוי מטורף עבור מישהי אחרת. זה מהעניין זה בעצם התאמה ובדיקה. הגבולות, שאנחנו מתעסקים בהם כל כך הרבה, הם דינמיים ומשתנים. משתנים עם הזמן ומול האנשים שמולנו. ברור שיש לכולנו (שולטים ונשלטים) קווים אדונים שלא נחצה, אבל לרוב הם מעטים. השאר הם דברים שכרגע אנחנו לא רוצים לחוות. |
|
נוריתE |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
נוריתE • 5 בפבר׳ 2008
בבידיסמ
יש כל כך הרבה דברים,שכאב,זה רק דבר קטן אחד מרבים אני בטוחה שתמצאי את הנישה שלך. (את מוזמנת לעיין כאן...בתור התחלה. http://www.domdomina.co.il/BDSM_Check_List.php ) |
|
בלוסום(לא בעסק) |
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
תודה תודה..
לפני 16 שנים •
5 בפבר׳ 2008
בלוסום(לא בעסק) • 5 בפבר׳ 2008
Buttercup כתב/ה: בבידיסמ
יש כל כך הרבה דברים,שכאב,זה רק דבר קטן אחד מרבים אני בטוחה שתמצאי את הנישה שלך. (את מוזמנת לעיין כאן...בתור התחלה. http://www.domdomina.co.il/BDSM_Check_List.php ) כבר יש לי שני העתקים של הרשימה הזו....אבל בכל זאת - תודה שחשבת עלי.... |
|
לא קשורה |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לא קשורה • 8 בפבר׳ 2008
מתוך שלוש תשובות, שתיים הסבירו לך שתלמדי לאהוב את זה.
מה לא ככה?! ברור שכן, זה כמו כבד מטוגן או אבוקדו, זוכרת שפעם אמא אמרה לך שעוד תלמדי לאהוב את זה? נכון שלא האמנת לה? גם דגים או גבינות חצי קשות עם עובש, לא אהבת פעם, נכון? אז זהו שלא. את לא מתחברת לכאב? אל תחפשי בכוח את "האני האמיתי" שלך שאולי, במקרה, כן אוהב כאב. דברים אחרים עושים לך רטוב ועושים לך טוב; תגדירי לעצמך אותם ותחפשי מי שנדלק מאותם דברים או לפחות בערך מאותם דברים, ביחד איתו, תחליטי מה את מוכנה לנסות עוד. יש מספיק כאלו שהפטיש שלהם לא כולל כאב, והם עדיין אנשי בדסמ לתפארת. אין כאן, בניגוד לדעה הרווחת, רק מתכון מנצח אחד. ובכלל, למען האמת, הדעות הרווחות לגבי בדסמ, הן רובן, במקרה הטוב, סוג של אגדות אורבניות. רוצה למנות כמה מהן? # אנשים שעושים בדסמ הם בדרך כלל אינטלגנטים מן הממוצע. # אנשים שעושים בדסמ הם תוצר של ילדות בעייתית או חוויות טראומטיות אחרות. # בדסמ גורם לך לנשמתך להחשף בפני הפרטנר, הכי עירום ועריה שאפשר. # קשר בדסמי הוא הקשר הכי אמיתי שיש. # שולטים ושולטות הם אנשים חזקים ומבינים וממגנטים, בכל תחומי החיים. # להיות מסוגל לוותר על שליטה מצריך כוחות נפשיים חזקים. אל תקשרי לעסק כתרים שלא צריך, בסופו של יום זה עדיין אשה וגבר/ אשה ואשה / גבר וגבר שמחפשים להכיר, שאוהבים את הסקס שלהם או את הדינמיקה הזוגית קצת שונה, כל אחד מסיבותיו שלו ושרוצים למצוא בינהם התאמה, מינית או אחרת. |
|
natti(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
Re: מה לעשות, מה לעשות...
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
natti(נשלטת) • 8 בפבר׳ 2008
פרפרית 73 כתב/ה: אני פה כבר חודש וקצת, ומתנסה לי בכל מיני חוויות, בינתיים המיים ממשיכים להיות מסעירים ביותר. הגילויים על עצמי מתקדמים לאיטם. אבל ישנם שני דברים שאני לא מתחברת אליהם. אחד ממש לא מזיז לי שלא - וזה השפלות - זה לא הולך להשתנות אי פעם.
אבל לא על זה אני כאן לדבר. הדבר השני שאני לא מתחברת אליו הוא הכאב. פשוט לא עושה לי את זה. אני רואה עוד אנשים פה בבדסמ - אני ממש עוף מוזר, צמח זר. כולם מחוברים לכאב, כולם פה חזק בקטע - אז איפה זה שם אותי? ניסיתי כמה פעמים - ברגע שהכאב מגיע אני עושה CHECK OUT מהסיטואציה וכל החרמנות שהיתה לי נעלמת - וגם ככה קשה לי להתגרות עם בן זוג, ועוד עם שניים - גם זה הבשר ודם וגם הכאב - זה ממש יותר מדי. רוצה לפנות פה לבנות הנשלטות וגם לבנים - השולטים - אשמח לשמוע את דעתכם (בעיקר אם אתם גם לא מתחברים לכאב - כמוני) (אבל גם אם כן אז חשוב...) דבר ראשון ברוכה הבאה... אל תעשי לעולם הכללות נכון שכאב הוא חלק מתוך העולם הזה אבל רק חלק, לכל אחד יש את הנישה שלו את מה שאוהב ומה שעושה לו טוב. קחי לך את הזמן להכיר ללמוד להבין ולדעת מה עושה לך טוב, נכון שכולם נראים לך מנוסים אבל אל תשכחי שכולם התחילו כמעט כמוך מהתחלה... צריך לגשש לנסות לחוות החשוב הוא ביותר למצוא את הנכון איתו וממנו תצליחי ללמוד ולדעת, אל תקפצי לכל בריכה שנקראת בדרכך תבדקי אותה טוב לפני, תרגישי בטוחה ואל תפחדי לעצור כשלא מרגישה עם זה טוב, לשאלתך - כאב הוא חלק מהעולם שלי אבל לא כולו אני מעדיפה לדוגמא שליטה מנטאלית, אוהבת כאב לא יכולה להגיד שלא ובטוחה שיש כאלה שאפילו יצחקו עלי ויגידו שהכאב שאני אוהבת הוא לא כאב בכלל. כך שאין פה מכונת מדידה שניתן לבחון איתה באיזו רמה את נמצאת והכי הכי הכי חשוב שבסוף היום את תהי שמחה מאושרת ומסופקת ושלא ספרו לך אחרת ושוב קחי את הדברים לאט לאט תחווי קצת מכל דבר ותראי מה עושה לך טוב בהצלחה יקירה ומאחלת לך שתמצאי את המקום שלך בעולם הזה אם רוצה. |
|
היילני |
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
8 בפבר׳ 2008
היילני • 8 בפבר׳ 2008
לא קשורה כתב/ה: מתוך שלוש תשובות, שתיים הסבירו לך שתלמדי לאהוב את זה.
מה לא ככה?! ברור שכן, זה כמו כבד מטוגן או אבוקדו, זוכרת שפעם אמא אמרה לך שעוד תלמדי לאהוב את זה? נכון שלא האמנת לה? גם דגים או גבינות חצי קשות עם עובש, לא אהבת פעם, נכון? אז זהו שלא. את לא מתחברת לכאב? אל תחפשי בכוח את "האני האמיתי" שלך שאולי, במקרה, כן אוהב כאב. דברים אחרים עושים לך רטוב ועושים לך טוב; תגדירי לעצמך אותם ותחפשי מי שנדלק מאותם דברים או לפחות בערך מאותם דברים, ביחד איתו, תחליטי מה את מוכנה לנסות עוד. יש מספיק כאלו שהפטיש שלהם לא כולל כאב, והם עדיין אנשי בדסמ לתפארת. אין כאן, בניגוד לדעה הרווחת, רק מתכון מנצח אחד. ובכלל, למען האמת, הדעות הרווחות לגבי בדסמ, הן רובן, במקרה הטוב, סוג של אגדות אורבניות. רוצה למנות כמה מהן? # אנשים שעושים בדסמ הם בדרך כלל אינטלגנטים מן הממוצע. # אנשים שעושים בדסמ הם תוצר של ילדות בעייתית או חוויות טראומטיות אחרות. # בדסמ גורם לך לנשמתך להחשף בפני הפרטנר, הכי עירום ועריה שאפשר. # קשר בדסמי הוא הקשר הכי אמיתי שיש. # שולטים ושולטות הם אנשים חזקים ומבינים וממגנטים, בכל תחומי החיים. # להיות מסוגל לוותר על שליטה מצריך כוחות נפשיים חזקים. אל תקשרי לעסק כתרים שלא צריך, בסופו של יום זה עדיין אשה וגבר/ אשה ואשה / גבר וגבר שמחפשים להכיר, שאוהבים את הסקס שלהם או את הדינמיקה הזוגית קצת שונה, כל אחד מסיבותיו שלו ושרוצים למצוא בינהם התאמה, מינית או אחרת. מה שהיא אמרה. |
|