אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
אדון שי(שולט) • 13 בפבר׳ 2008
אהההה ... אז כל הפרסומים בפורום שעסקו בהפניות ישירות לבלוג של גלישר . גם הם לא במקום ?
או שזה יותר תלוי במי עושה מאשר במה עושה . ולגבי השאלה למה הרשיתי לעצמי לפרסם הודעות אישיות היא מאוד פשוטה . כאשר מצד אחד לא מכבדים את זכויותיי ומצד שני מכפישים את שמי . אני לא מוצא שום סיבה לנהוג בכללים מסויימים בזהירות מירבית . מה גם שההודעות שפרסמתי הם רק הודעות סתמיות שבאו להוכיח שלי אין שום רצון בקרבה לאיימי . ולא נועדו להביך את הצד הכותב . ולא חשפו אינפורמציה שהיא אישית . איימי פשוט השתמשה בשליחים על מנת להעביר מסר . בידיוק כפי שהיא עשתה בשירשור הנוכחי . |
|
שלגי |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
שלגי • 13 בפבר׳ 2008
הבלוג של גילשר פורסם כאן קבל עם וכלוב בשני פוסטים נפרדים,
למיטב זכרוני זו לא הפעם הראשונה שמפורסם קישור לבלוג בפוסטים בפורומים. הדיון הזה מבחינתי אינו לגופו של אדם (או ניק למעשה) ולכן לטעמי לחיבה או לחוסר החיבה שאתם חשים כלפי מי מהנוכחים אין כל רלוונטיות לדיון. (ההומור שבעניין הוא ששי גרש אותי בעבר מבלוגו וטען שאני חרפה לעולם הבידיאסאם, אבל מה הקשר לדיון העקרוני?) שאלתי שאלה, באמת שציפיתי לתשובה עניינית שתאיר את עיניי, אולי היא עוד תגיע. |
|
רודפת מרדף לא ידוע |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
רודפת מרדף לא ידוע • 13 בפבר׳ 2008
עד כמה שידוע לי בפורומים מותר להפנות לבלוגים כי בפורומים אין חסימה של כותבים וכל אחד יכול להגיב.
מה היה בפוסט שנמחק? |
|
שמידט |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
שמידט • 13 בפבר׳ 2008
אדון שי כתב/ה: אהההה ... אז כל הפרסומים בפורום שעסקו בהפניות ישירות לבלוג של גלישר . גם הם לא במקום ?
או שזה יותר תלוי במי עושה מאשר במה עושה . ולגבי השאלה למה הרשיתי לעצמי לפרסם הודעות אישיות היא מאוד פשוטה . כאשר מצד אחד לא מכבדים את זכויותיי ומצד שני מכפישים את שמי . אני לא מוצא שום סיבה לנהוג בכללים מסויימים בזהירות מירבית . מה גם שההודעות שפרסמתי הם רק הודעות סתמיות שבאו להוכיח שלי אין שום רצון בקרבה לאיימי . ולא נועדו להביך את הצד הכותב . ולא חשפו אינפורמציה שהיא אישית . איימי פשוט השתמשה בשליחים על מנת להעביר מסר . בידיוק כפי שהיא עשתה בשירשור הנוכחי . טוב, תרגיע ותנשום עמוק. זו לא איזו קונפירציה לערער לך את הבטחון המעורער שלך במילא. מדוע אתה צריך להוכיח, משהו שלא היית צריך להוכיח במילא- לא נראה לי שמישהו חשד בך שאתה מנהל איזה מגעיים סודיים עם איימי או מתחנף אליה בפרטי. זה אולי קיים אצלך בראש. ועל הכובע. מי לא כיבד את זכויותך? אני במקום כלובי כבר מזמן הייתי שמה לך כאפה. רק במסגרת הזכויות שלך אין לך זכות לחשוב בשביל סאבית מה היא צריכה לעשות עם מה שהיא מפרסמת בבלוג שלה. יצאת מדעתך? מה זה הדבר הזה? לגבי השליחים- בוא תרגע, אבל הפעם באמת. החיים שלי, ובטח לא של איימי הם לא מסתובבים סביבך. אני בכלל לא ראיתי את השרשור. לא ידעתי מה מדובר, וששלגי כתבה חשבתי בכלל שמדובר בבלוג שלך, ומה שהבנתי זה ממה שקראתי בהסבר שלך. אוקי? וזה היה מספיק להבין כמה אתה לוקח ברצינות את התפקיד שקפצת לתוכו- קרי האלוהים של הכלוב. אני לא כל היום בכלוב, אני לא ממלאת את הפורום בזיוני שכל כמוך, ולא צריך להיות פרופסור גדול בשביל להעיף מבט אחד במלל שלך ולהבין מה מסתתר מאחורי החירטוטים שלך. אז תבלע בפעם המיליון את הרוק ותתמודד כמו גבר עם העובדה שמחקו לך ולא כמו תינוק בכיין. |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
בשירשור המדובר ( שפורסם רק בפורום ולא בבלוג שלי כפי שרבים טועים לחשוב ) היו הפניות לבלוג של איימי .
ותהיתי האם כאשר מדברים על אדם ספציפי בבלוג . עם או בלי הזכרת שמו המפורש לא מן הראוי לתת לו לפחות אפשרות תגובה ? ואם לא בבלוג אז לפחות בפורום . והנה הקישורים : http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=127901&blog_id=28274 ובקישור יותר מוקדם יש אפילו ניחוחות של הסתה כנגד אדם . וזאת כאשר הוא חסום לבלוג . http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=127901&blog_id=28274 תשפטו בעצמיכם . יש סיכוי גדול שגם השירשור הזה יימחק . ויצונזר . ואגב שלגי אני באופן אישי לא ממש עוצר את נשימתי עד שתתקבל תשובה . ואני מקווה שגם את לא . |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
נפלה טעות הקישור השני הוא :
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=127189&blog_id=28274 |
|
אדון שי(שולט) |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
ואיך שהו המסקנה שכלובי הגיע אליה זה למחוק לי את השירשור שפורסם בפורום .
עם ההפניות הללו . כאשר בבלוג יש עברות ברורות על התקנון . אסור לפרשם או להתייחס ישירות לאדם בבלוג . נכון או שאני טועה ? שמישהו יתקן אותי . |
|
שמידט |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
שמידט • 13 בפבר׳ 2008
חחחחחחחחחח " חרפה לעולם הבידיאסאם"
מה זה, והוא האורים והתומים של עולם הבדסמ??? לא, זה לא יכול להיות, זה הזוי מדי. שמוק וירטואלי שרושם בפרופיל שלו עם נסיון. מי, מה, איזה נסיון? יכול להיות שייקה- מאושיות הבדסמ, שאתה ניבלת את פיך לגבי איימי? אני שואלת כי זו הרי דרכך בקודש. יכול להיות? איזה קישורים אתה מביא? שאיימי מנהלת דיון באופן מכובד על עניין הצנזורה בכלוב? שמבקשת שיהיה מכובד ובלי טרולים? אתה מסוגל בכלל לכתוב באופן כזה? הרי רק אחרי שאתה חוטף הפוכה אתה נרגע, לא להרבה אמנם, אבל בסדר גודל של האגו שלך- זה המון. |
|
שמידט |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
שמידט • 13 בפבר׳ 2008
אדון שי כתב/ה: נפלה טעות הקישור השני הוא :
http://www.thecage.co.il/blog/userblog.php?postid=127189&blog_id=28274 אתה מתרגש שייקה, זה לא טוב, הידיים רועדות לך. אני מתחילה להיות מודאגת- הלב שלך יעמוד בזה? נו אז? היא טענה שלפי דעתה לא עושים עניין כי מדובר בזונה. למה אתה נטפל ללינקים? כדי להסיט את האש מהגועל נפש שלך? אתה הרי ניבלת את פיך. מה חשבת, לקבל ליטופים? |
|
כלובי |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
כלובי • 13 בפבר׳ 2008
שלגי - פוסטים שנפתחים למטרת התנצחות אישית נחסמים ונמחקים מכאן כחלק מהמדיניות הקבועה של האתר.
בנוסף - פרסום פרטי שיחה פרטית מבלי קבלת אישור כל המעורבים בה - זהו אאוטינג. עבירה חמורה בכלוב שמביאה להרחקה. לידיעתך "האדון שי". |
|