dragon fly |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
למיזם חדש דרוש משקיע
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
dragon fly • 13 בפבר׳ 2008
לאור האווירה באתר בזמן האחרון,והשרשורים המדהימים אחד יותר מדהים ממשנהו.
אני משתוקק לצאת לאקזיט חדש בחיי.מה זה משתוקק?להוט נלהב מוטרף ! הותיקים פה יודעים על מיזם העבר שלי הידוע לטובה,"המוצצים" עם לוגו הכלוב. טוב למי שלא שמע או ידע ,הפס הייצור הראשוני אזל אחרי שעה מהמדפים. מאז עברה שנה כמדומני ואני חושב שלאור הביקוש הרב הגיעה העת לצאת לסיבוב שני. לאור המצב הקשה של האתר ואושיות הבכי על עולמו המר והעצוב של הכלוב הגיע הזמן לעשות מעשה ולא לשבת בחיבוק ידיים. אני מחפש משקיע למיליון מוצצים עם לוגו הכלוב. התוכנית לשיווק המוצרים היא כדלקמן מתוכנן מבצע שיווק אגרסיבי ביותר.להלן דוגמאות: מבצע לסאביות תקני 10 תקבלי 2 מתנה. סאבים תקנו 100 לא תקבלו אחד יה סנגרים.גם אני אדפוק אתכם כמו המלכות פה". עבדי נקיון תעבדו יום שלם תמורת מוצץ מלוכלך אחד. דומים תקנו אלפי מוצצים על חשבון הסאביות, כמובן אתן הדומיות אין צורך שתקנו בעצמכן רק תכתבו בפרופיל שלך לצד הרצון למנוי זהב שאתן מצפות לקניית אלף מוצצים לפני שתענו על תשובה ראשונה. מתחלפים מתחלפות אתן מקופחים מסיבה אחת פשוטה חייבים לשמור את דור ההמשך וללא קיפוח מי יבכה בעתיד?צריך לשמור על הגחלת ופס הייצור ה3 של מוצצי הכלוב. כל הזכויות שמורות לכלובי על השימוש בלוגו הכלוב. בכבוד רב:זבובי מצציהו מנ"כל מוצצי ישראל בעמ. דרך אגב אני עובד על חיתולים גם לעתיד טוב יותר לחברה. למעוננינים אני מוכר מניות החברה עי דילול מניותי. בעוד 200 שנה תזכרו שטבע הבאה של ישראל התחילה בכלוב |
|
Queencie(שולטת) |
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
13 בפבר׳ 2008
Queencie(שולטת) • 13 בפבר׳ 2008
אחחח לו הייתי רוטשילד ! הצעת ייעול: לך על איכות ולא על כמות - מוצצים מובחרים לבכייני-על בלבד! מינימום 3 פוסטי התבכיינות לפני זכאות! |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
dragon fly • 14 בפבר׳ 2008
Queencie כתב/ה: אחחח לו הייתי רוטשילד ! הצעת ייעול: לך על איכות ולא על כמות - מוצצים מובחרים לבכייני-על בלבד! מינימום 3 פוסטי התבכיינות לפני זכאות! הועלה לישיבת דרקטוריון הבאה ,נבחן נשקול ונחליט |
|
כלובי |
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
כלובי • 14 בפבר׳ 2008
אולי תעשה פשוט אקזיט מהכלוב
הרבה יותר קל, בלי סיכון זה בטח ישפר את האוירה באתר ויעלה את הרמה של השרשורים בו. |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
כלובי כתב/ה: אולי תעשה פשוט אקזיט מהכלוב
הרבה יותר קל, בלי סיכון זה בטח ישפר את האוירה באתר ויעלה את הרמה של השרשורים בו. אבל אז כולם יבכו שדפקנו אותם והרווחנו על חשבונם. כמו שתמיד בוכים על ה15 שקל דמי מנוי.(תכף מישהו יצא מהפינה ויגיד שזה רק 12.5 שח לחודש במנוי שנתי מראש) יאללה בוא ננסה לעשות אקזיט מהכלוב. בתכלס יש פה כמה מוחות שיכולים להוביל לאקזיט. |
|
Mephisto(שולט) |
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
Mephisto(שולט) • 14 בפבר׳ 2008
dragon fly כתב/ה: כלובי כתב/ה: אולי תעשה פשוט אקזיט מהכלוב
הרבה יותר קל, בלי סיכון זה בטח ישפר את האוירה באתר ויעלה את הרמה של השרשורים בו. אבל אז כולם יבכו שדפקנו אותם והרווחנו על חשבונם. כמו שתמיד בוכים על ה15 שקל דמי מנוי.(תכף מישהו יצא מהפינה ויגיד שזה רק 12.5 שח לחודש במנוי שנתי מראש) יאללה בוא ננסה לעשות אקזיט מהכלוב. בתכלס יש פה כמה מוחות שיכולים להוביל לאקזיט. אתה בטח לא אחד מהם. קרא שוב את מה שהוא כתב. |
|
dragon fly |
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
14 בפבר׳ 2008
Mephisto כתב/ה: dragon fly כתב/ה: כלובי כתב/ה: אולי תעשה פשוט אקזיט מהכלוב
הרבה יותר קל, בלי סיכון זה בטח ישפר את האוירה באתר ויעלה את הרמה של השרשורים בו. אבל אז כולם יבכו שדפקנו אותם והרווחנו על חשבונם. כמו שתמיד בוכים על ה15 שקל דמי מנוי.(תכף מישהו יצא מהפינה ויגיד שזה רק 12.5 שח לחודש במנוי שנתי מראש) יאללה בוא ננסה לעשות אקזיט מהכלוב. בתכלס יש פה כמה מוחות שיכולים להוביל לאקזיט. אתה בטח לא אחד מהם. קרא שוב את מה שהוא כתב. אני בטח לא אחד מהם,אין ספק בכך (אני סתם דביל זה לא חדש) אף פעם לא טענתי שאני חכם זה בסדר (רק הפסיכיאטר המחוזי טוען ) מבחינתי אין צורך לקרוא שוב מה כלובי רשם אני הבנתי לגמרי אתה כנראה לא הבנת למה אני התכוונתי אבל זה בסדר. לא כולם מבינים |
|