סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

שאלה לגבי קשירות ביצים

אפורי​(מתחלף)
לפני 16 שנים • 16 בפבר׳ 2008

שאלה לגבי קשירות ביצים

אפורי​(מתחלף) • 16 בפבר׳ 2008
היי לכולם,

שאלה פשוטה לגבי קשירות ביצים-
האם מותר לקשור את הביצים למשקל של, נניח, 2 קילו? והאם מותר להפיל את מה שקשרתי מגבוה? אני מדבר על קשירה רק של השק של הביצים, ולא של כל הזין.
אם הניסוח לא טוב אני אשמח להסביר שוב - התשובה חשובה לי..
תודה מראש!
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}
לפני 16 שנים • 16 בפבר׳ 2008

Re: שאלה לגבי קשירות ביצים

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 16 בפבר׳ 2008
אפורי כתב/ה:
היי לכולם,

שאלה פשוטה לגבי קשירות ביצים-
האם מותר לקשור את הביצים למשקל של, נניח, 2 קילו? והאם מותר להפיל את מה שקשרתי מגבוה? אני מדבר על קשירה רק של השק של הביצים, ולא של כל הזין.
אם הניסוח לא טוב אני אשמח להסביר שוב - התשובה חשובה לי..
תודה מראש!

אני לא חושב שתמצא אי שם ברשת נוסחה או מפרט של מהו המשקל המקסימלי לתליה על הביצים או הגובה שממנו ניתן להפיל את המשקולות.

לעומת זאת תוכל למצוא לא מעט מידע על הסיכונים שכרוכים בפעילויות שתיארת - כגון קריעה של כלי דם וצינורות זרע.

אני מציע לך לחפש ברשת חומר בנושא של CBT - Cock and Ball Torture ולקרוא כל מה שצוכל למצוא. כך יהיה בידיך קצת יותר מידע על הסיכונים, אמצעי הבטיחות הנדרשים, מה מקובל ומה מהווה סיכון לגרימת נזק בלתי הפיך.

הפניות לקישורים בנושא CBT תוכל למצוא בהודעה הזו מפורם אלפוני, אי אז http://www.thecage.co.il/phpBB/viewtopic.php?t=7765
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 16 שנים • 19 בפבר׳ 2008
red-cell​(מזוכיסט) • 19 בפבר׳ 2008
אני הייתי מנסה לתלות קודם משקלים קצת יותר קלים לפני שהייתי הולך על שני קילו, לאט לאט.
הייתי נזהר מאוד מלזרוק את החבילה בבת אחת זה יכול להיות מסוכן. תנסה משקלים יותר קלים.

גם בקורס צניחה קופצים קודם ממגדל ורק אח"כ ממטוס, אותו הגיון פועל גם פה.
נשוי בצייתנית​(שולט)

קצת פיזיקה .

משקל אשר אתה מפיל אותו מגובה של 1 ס"מ בלבד יכפיל את משקלו פי 2 .
אז תעשה את החישוב שלך לבד איזה משקל אתה רוצה להפיל .
כמובן שככול שהגובה גדל ככה גם המשקל (ולא באופן ליניארי ) .
נשוי בצייתנית​(שולט)

קצת פיזיקה .

משקל אשר אתה מפיל אותו מגובה של 1 ס"מ בלבד יכפיל את משקלו פי 2 .
אז תעשה את החישוב שלך לבד איזה משקל אתה רוצה להפיל .
כמובן שככול שהגובה גדל ככה גם המשקל (ולא באופן ליניארי ) .
Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ}

לפיזיקאי החובב

Dan_Kap​(שולט){f,yt,D,תכ} • 19 בפבר׳ 2008
כמדומני שכדאי שתחזור על הנושאים הבאים אנרגיה פוטנציאלית, אנרגיה קינטית, תנע ומתקף.

[ גירסת הטלנובלה לעצלנים - המשקל, נשאר בדיוק אותו משקל. מה ששונה הוא המהירות שמתפתחת כפונקציה של גובה הנפילה. מהירות זו, כפול המסה היא התנע. עם העצירה של המסה, נוצר מתקף, שאם ידוע לנו פרק הזמן שבו נעצרה המסה, ניתן לתרגם לכוח הפועל על הביצים של הנסיין ]

ולנסיין שלנו - לאט, לאט אבל בטוח, תוך למידה מראש של סיכונים, הבנה של המשמעויות שלהם לטווח ארוך ושל אמצעי הבטיחות הנדרשים - כל אלו הם סגולה לאריכות ימים בבדסמ ולמינימום ביקורים בחדרי מיון. icon_twisted.gif
Queencie​(שולטת)
Queencie​(שולטת) • 19 בפבר׳ 2008
גירסת הפיזיקה של ניוטון:

בכדור הארץ, תאוצת הנפילה החופשית (g) שווה בקירוב ל־9.81 מטר לשנייה בריבוע.
המסה היא המשקל של הגוף, והכח נמדד ביחידות ניוטון...
כך שמשקל של 1 ק"ג יפעיל בנפילה חופשית כח של כ-10 ניוטון.
אפורי​(מתחלף)
לפני 16 שנים • 20 בפבר׳ 2008
אפורי​(מתחלף) • 20 בפבר׳ 2008
תודה לכם.
אני יודע את כל זה, גם אני למדתי פיסיקה.
אני יכול להעלות את המשקל, ואני יכול להפיל דברים - מבחינת כאב זה בסדר לי. השאלה היא, שלה אני מחפש תשובה, היא מה יכול להיות הנזק.
בנוסף אני אשאל, האם זה משנה איך אני קושר? אני נוהג לקשור רק מסביב לשק האשכים, ולא סביב כל החבילה. זה משנה? מה מסוכן יותר/פחות, אם בכלל?
red-cell​(מזוכיסט)
לפני 16 שנים • 23 בפבר׳ 2008
red-cell​(מזוכיסט) • 23 בפבר׳ 2008
מצאתי ממש במקרה שרשור באותו נושא (כמעט) במקום אחר.

התשובה הראשונה היא , כמובן, שזה מאוד אינדבידואלי וכל אחד יכול לעמוד במשקלים אחרים. קראתי על כאלו שעמדו במשקלים של 10 קילו ואפילו יותר.

אבל צריך לזכור לא לתלות משקל כזה על הפעם הראשונה וזה דורש אימון. רבים בשרשור חזרו על המוטיב של להתחיל ממשקל נמוך ולעלות במשך הזמן, לאט לאט !!!!. כל משקל להשאיר במשך זמן מסויים (שעה?) יש כאלו שהמטרה שלהם היתה להאריך את שק האשכים וחלקם בילו עם המשקל על הביצים שלהם במשך שעה ויותר. כל אלו שרצו להאריך את שק האשכים עשו זאת 3-4 פעמים בשבוע ובילו עם המשקלים (כשהם מעלים את המשקל במשך הזמן וגם במשך אותה שעה) שעה ויותר כל פעם. ממש כמו בחדר כושר, והאמת שזה לא רחוק מזה.

צריך לזכור שאם המטרה שלך לא להאריך את שק האשכים אז תלית משקלים כבדים היא לא דבר רצוי כי זו תהיה תוצאת הלוואי של זה. מישהו דווח על הארכה של 10 ס"מ בשק האשכים (יענו הביצים שלך יגיעו עד לחצי הדרך לברכיים) צריך לחשוב גם על זה.

צריך לשים לב לצבע ולטמפרטורה של האזור לאורך כל שלב התהליך אם אתה לא רוצה להגיע למצב של נמק, בעיקר אם אתה תולה משקל למשך זמן.

חשוב גם לשים לב טוב לקשירה. מישהו כתב על כך שביצה אחת "התפלקה לו החוצה" וכל המשקל היה תלוי על ביצה אחת מה שגרם לו סבל בל יתואר.

אחד דיווח על ביקור לא צפוי בבית חולים.

כל זה מדבר רק על תליה בלבד. כמוסיפים על זה את השלכת המשקל יש לנהוג בזהירות כפולה ומכופלת ולחשב את המשקלים בהתאם. אני לא הייתי ממליץ לזרוק משקל של שני קילו כי אז זה לא שני קילו זה הרבה הרבה יותר (ראה נוסחאות לעיל).

לגבי הקשירה עם הזיין, לכאורה זה נראה יותר בטוח וחלוקת המשקל שונה לחלוטין, אני עדיין לא בטוח לגבי המשקלים. גם אין לי ממש תשובות לגבי הבטיחות של העניין הזה, עדיין לא מצאתי מידע.