ערב טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב סינון

כללי צניעות של קתולים -- קרא!

KyleXY​(מתחלף)
לפני 17 שנים • 23 בפבר׳ 2008

כללי צניעות של קתולים -- קרא!

KyleXY​(מתחלף) • 23 בפבר׳ 2008
שלום חברה, רציתי להגיע למפגשים בימי שני אבל בינתיים לא יצא לי חוץ מבפעם הראשונה שלי. נתניה זה רחוק, ואני עייף אחרי העבודה... אם תשמעו על מישהו שנוסע מנתניה, אנא תודיעו לי...

בכל מקרה, חשבתי שתהנו מהכתבה הזאת. נמיוחד עם אתם מכירים את החרדים פה בארץ. הכתבה באנגלית, וכוללת כללים לצניעות בבגדים. זה נשמע ממש כמו מה שהחרדים אומרים היום, פרט לזה שהקתולי הזה *קצת* יותר מיקל... מתיר שחיה מעורבת, לדוגמא.

וכמו המון חרדים היום שמבקרים חרדים אחרים ואפילו רבנים, וטוענים שהם לא "חרדים אמיתיים" בגלל עמדות הלכתיות מתירניות, הקתולי הזה אף מבקר את האפיפיור על זה שהסכים להפגש עם אשה לבושה בבגד-גוף, וקרדינל אחר שנפגש עם נשים לבושות חצאיות מיני, וטוען שאפיפיור אמיתי לא היה עושה כזה דבר, והאפיפיור הזה היה בן-זונה חרמן מידי... ראו את התמונה הקטנה... מי שימצא את התמונה הזאת בגדול, אודה לו מאד.

ובמיוחד נהניתי מהשורות הבאות. והחברה מהכלוב יכולים להעיר עליהם, אם הם נכונות או לא:

We can take great courage from the Traditional religious that one can always be modest and still comfortable. And even if one is not always comfortable, it is a small price to pay to offer it up. Remember Christ was not comfortable on the cross and neither were the martyrs.

מה דעתכם? היה לישו נוח על הצלב? ח ח ח.

אוקיי, תקראו את הכתבה. icon_lol.gif

www.dailycatholic.org/issue/05Jun/jun21ttr.htm