בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

"פצצות לגבות",זה הביטוי ללימיט הלילה.

עדן בלי צנזורה​(שולטת)
לפני 16 שנים • 23 בפבר׳ 2008

"פצצות לגבות",זה הביטוי ללימיט הלילה.

ואו עכשיו חזרנו הביתה,מה לעשות הצפונים תמיד סובלים,אבל בכיף,הפעם נהנו ברמה,מהמוזיקה,מהסוכריות על מקל(רעיון גדול)מביא מחשבות לכל הנשלטות,ששששששש אל תספרו שאמרתי דבר שכזה.מהאוירה של הסובבים,ומהכלבלב שעינג אותי,פצצות לגבות אמרתי??
דוגי היה לי העונג לעשות איתך בוק של צילומים,אורלי מתה על החיבוקים שלך,טלה מזל טוב על הקילור החדש,תהני מאמי,במקומך גם אני הייתי נהנת.(קריצה)
תודה לדי ג'י שעשה לנו טוב על הנשמה,והתחשב גם בנו,זה אומר שכל דבר אפשרי,גם בלי מוזיקת חתונות.חברים פשוט היה גדול......
אך עכשיו אתם מבינים למה תמיד אני אומרת שהתגעגעתי? תודה חברים יקרים,לכל אלא שפיזיזו איתי על הרחבה,לנסיבתתית שהחליטה להתגרות בי וקיבלה את שלה.למשרת האישי שלי,ולחרתי המדהימה חיה ללא הפסקה,שלעולם לא תפסיקי לאהוב,נישגבת חולה עליך מתוקה אחת.

רק אהבה תביא אהבה
אז רוצו ושלחו גם את שלכם
עם כל אהבתי הצפונית אליכם,נשיקותי..
המלכה עדן
Tultul
לפני 16 שנים • 23 בפבר׳ 2008

מסכימה לגמרי :)

Tultul • 23 בפבר׳ 2008
אתמול לפני שהגעתי ללימיט הייתי בטוחה שזאת תהיה הפעם הראשונה והאחרונה. אם להיות כנה,
הסכמתי ללכת ללימיט רק בשביל לרצות את בן זוגי הדרקון השחור. בכל מקרה, הופתעתי לטובה מאוירת
המקום ובעיקר מהאנשים שהיו בו, חלקם לפחות icon_smile.gif ...
בסופו של ערב החלטתי שזאת הפעם הראשונה ובהחלט לא האחרונה שכף רגלי תדרוך במקום
אז צפו לראות אותי עוד הרבה פעמים בנו-לימיט דבוקה לבן זוגי כפי שהייתי אתמול icon_smile.gif
נסיבתית
לפני 16 שנים • 24 בפבר׳ 2008

מרגמות לפיטמות חחח

נסיבתית • 24 בפבר׳ 2008
בשישי בלימיט היה הכי כיף שיכול להיות.

אחלה מוסיקה, אחלה אנשים, אחלה סשנים.

אהבתי כל שנייה שהייתי שם, אוהבת את המועדון הזה וגם את ה- D.J.

אוהבת אתכן חברות יקרות מאוד שלי.

מאדאם T , עדן בלי צנזורה, QUEENCIE, חיה בסרט, נשגבת יקרה ,מתוקה ,מקסימה ,אוהבת אותך.

תודה לאורלי ולמארגנים.

לימיט מקום חם ואוהב.

מחכה כבר למומולדת שלך אורלי.... יאמי עוגה.