בוקר טוב אורח/ת
עכשיו בכלוב

וירוס מתוחכם.

מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
לפני 16 שנים • 23 בפבר׳ 2008

וירוס מתוחכם.

אני כנראה עכשיו אצתרך לפרמט את המחשב מחדש.

יש וירוס שהתוכנות אנטי וירוס לא מזהות .או שמזהות חלק מהקבצים אני מוחק ואז יש יומיים שקט וזה חוזר.

ניסתי דרך הביוס למקום הזה סייף מוד.מי שמכיר זה הניקוי הכי יעיל כי כאשר מדליקים את המחשב
הוירוס מתגונן.
בהדלקה דרך הביוס על כפתור f8 אף תוכנה לא עובדת והוירוס לא יכול להתגונן.
הלכתי גם לקונטרול פנל וזה לא עוזר.
יש לי שיבושים פתאום אני לא מצליח לגלוש ועולות הודעות משונות.

תיהיו זהירים כי גם תוכנות אנטי וירוס חדשות לא תמיד מצליחות.
אשמח לקבל עצה ממישהו שעבר את זה.
James Bondage​(מתחלף)
לפני 16 שנים • 24 בפבר׳ 2008
James Bondage​(מתחלף) • 24 בפבר׳ 2008
אין לי מושג לגבי הוירוס הספציפי הזה, אבל מומלץ לנסות את אובונטו - לא צריך לפרמט, פשוט להשיג CD ולעשות ממנו בוט. אם מתאים לך, תעבור אליו - בלינוקס אין וירוסים (זה לא שלא יכולים להיות, אבל נכון לרגע זה אין)
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
תודה על התגובה אתה יכול בבקשה לתת לי את השם מאוית באנגלית כי אני אכנס לאתר שלהם וכנראה אקנה.
James Bondage​(מתחלף)
אין צורך לקנות. זה בחינם

ניתן להוריד ולצרוב מ- http://www.ubuntu.com/getubuntu/download

עדיף גרסה 7.10 Desktop לשימוש ביתי. יש אנשים בארץ שמחלקים CD-ים ו- DVD-ים צרובים של אובונטו בחינם - המקום הנכון לשאול הוא whatsup.org.il

רק להבהיר -- מדובר במערכת הפעלה שונה מאשר חלונות - דומה הרבה יותר ל- Mac (אם יצא לך לפגוש). לדוגמא, אין Microsoft Office - במקום זה יש Open Office שהיא תוכנה דומה מאוד, אבל לא זהה. לוקח קצת זמן להתרגל, אבל לדעתי שווה -- מקבלים בסוף מערכת יציבה עובדת היטב נטולת וירוסים ורוגלות למיניהם.
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
תודה על העזרה אני מעדיף שלא.אין לי מושג איך לפרמט הכוונה שאמרתי לפרמט שאני אלך למישהו.
דיברתי עם אנשים וארו לי שזה רוגלה לפי הבעיות שקורות לי.
אם אתה מכיר משהו טוב נגד רוגלה אשמח לדעת.
תודה.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 24 בפבר׳ 2008
לינוקס היא אחלה מערכת-הפעלה... אם אתה גיק מחשבים. לכל משתמש ממוצע וגם למעלה מכך, המערכת לא מתאימה.

לגבי ווירוסים - עדיף להימנע מהם עד כמה שאפשר, מאשר לטפל בבעיה אחרי שהיא צצה. רצוי שתהיה תכנת אנטי-ווירוס טובה שמתעדכנת תדירות, ודפדפן כמו פייר-פוקס, שלא נותן לכל העולם ואחותו להיכנס לך למחשב (בניגוד לאקספלורר). מעבר לכך, אל תפתח אי-מיילים ממקורות שאתה לא מכיר, בדוק תוכנות שאתה מוריד ותמיד גבה את הדברים שחשובים לך במחשב.

ושלא נדע צרות. icon_smile.gif
James Bondage​(מתחלף)
מקבי כתב/ה:
לינוקס היא אחלה מערכת-הפעלה... אם אתה גיק מחשבים. לכל משתמש ממוצע וגם למעלה מכך, המערכת לא מתאימה.\

אין לי כל כוונה להכנס לוויכוח, אני רק רוצה לציין שהדבר הזה היה נכון עד לפני שנתיים בערך -- ואז גיק פילנטרופ בשם Mark Shuttleworth התחיל להשקיע ממרצו וכספו (בערך 15 מיליון דולר עד עכשיו, אם אני מתבלבל) בלדאוג לכך שלינוקס יהיה שמיש לכל אחד. התוצאה, שנקראת "אובונטו" דווקא כן מתאימה לכל משתמש ובלבד שיהיה מוכן להשקיע מעט זמן בלהתרגל (ולהפטר מהרגלים נוראים שלמד לאורך עשר שנות שימוש בחלונות).

לי אין חלונות על המחשב כבר איזה 4 שנים, ובשנה וחצי האחרונות, לאף אחד שניגש למחשב שלי לא הייתה שום בעיה להשתמש בו גם בלי הסברים ארוכים (לפני כן הייתי צריך לעזור בכל הקשת עכבר).

מי שיש לו מעט יצר הרפתקנות יכול לנסות -- אין צורך לקנות, אין צורך לפרמט או להתקין - אפשר להריץ ישר מ- CD. זה רץ לאט יחסית מה- CD, אבל אפשר להתנסות בהכל. ומי שיש לו יצר הרפתקנות ואין לו זמן, עדיף לחכות עוד שלושה חודשים לניסוי הזה -- יוצאת גרסה חדשה של אובונטו משופרת משמעותית.

אלו היו 60 שניות על מערכות הפעלה נטולות וירוסים.
XXXXXXX​(לא בעסק){כונפה מהכל}

אנטיביוטיקה לא עוזרת נגד....

אנטיביוטיקה לא עוזרת נגד וירוסים......לכן מה שנשאר לך לעשות זה לקחת פטיש 5 קילו לפוצץ למחשב את הצורה ביחד עם הווירוס.

נ.ב.: הווירוס במחשב שלך הוא תוצר לוואי (כנראה מוטציה) של השטויות שאתה כותב כאן.

בהצלחה!!!
מייקל ג'קסון​(לא בעסק)
כנראה שהצלחתי למחוק .הצלחתי עם אנטי וירוס לגלות ומחקתי אך אני עדיין לא בטוח שזה הצליח נראה איך המחשב יתפקד.