להבה חשופה |
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
Re: האם פרסמת ביד2?
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
להבה חשופה • 29 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: ביד2 יש מקום בו ניתן לפרסם בעלי חיים - בחינם. דוק.
דוק, האם אתה, ב"תמימותך הרבה",מנסה להשוות את החתול ,המקסים ,היפה והמשגע,לבית בום לחס וחלילית למכונת כביסה או מדיח כלים? להבה חשופה.!@! |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
ממש ממש ממש - לא
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
דוקטרינה(שולט) • 29 בפבר׳ 2008
אין מה להשוות חתולה למדיח כלים. לדוגמא, מדיח כלים לא מגרגר. לדוגמא, מדיח כלים לא מתחכך בך. ואולי הדוגמא הטובה ביותר להשוואה בין חתולה לבין מדיח כלים היא העובדה שאתמול בלילה דרכתי בשעה שתיים או שלוש לפנות בוקר על החתולה (היא ישנה על השטיח מתחת המיטה שלי - אני לא אשם שהיא מדגם רוסי כחול) ולא על מדיח הכלים.
מאוד פשוט. דוק. |
|
Tish Adams |
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
Tish Adams • 29 בפבר׳ 2008
להבה, דוק צודק.
חברים שלי הצליחו למצוא בית חם לחתולה שמסרו דרך שם. ואחלה בית! בהצלחה. טיש שהחתולה הזונה שלה העירה אותה מוקדם. בטח האח השחור שלה שלח אותה. מניאקים. |
|
להבה חשופה |
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
Re: ממש ממש ממש - לא
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: אין מה להשוות חתולה למדיח כלים. לדוגמא, מדיח כלים לא מגרגר. לדוגמא, מדיח כלים לא מתחכך בך. ואולי הדוגמא הטובה ביותר להשוואה בין חתולה לבין מדיח כלים היא העובדה שאתמול בלילה דרכתי בשעה שתיים או שלוש לפנות בוקר על החתולה (היא ישנה על השטיח מתחת המיטה שלי - אני לא אשם שהיא מדגם רוסי כחול) ולא על מדיח הכלים.
מאוד פשוט. דוק. [B]דוק. חבל שהחתולה שלך אינה, יודעת להקליד:. "הסשנים שאני עוברת אצל הדוק" טיש. הכל נכתב בהומור. מאחלת לחתול לבית בום. שימצא לו, בית חם ואוהב מאוד במהרה. להבה חשופה.!@! |
|
דוקטרינה(שולט) |
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
דבר החתולה:
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
דוקטרינה(שולט) • 29 בפבר׳ 2008
אתמול הבעלים שלי זרק אותי דרך החלון (קומה שלישית עם מעלית. כלומר הועפתי בלי מעלית) אחרי שהוא קרא באתר של המשוגעים שצריך לזרוק את החתולות על מנת לבדוק כמה נשמות יש להן.
היום בלילה דוק כמעט דרך עלי. לא מבינה למה. עבורי היה אור מלא למרות שזה היה בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר. פעם הבאה שהוא הולך לעשות פיפי באמצע הלילה (ואני לא מבינה למה הוא לא עושה את זה בתוך הקערה שלי) שידליק את האור. בברכת מיאו. החתול של דוק (אני חתול אבל הוא מתעקש שאני חתולה ואין לי כבר שערות שפם למרוט בכל פעם שהוא קורא לי חתולה). |
|
להבה חשופה |
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
Re: דבר החתולה:
לפני 16 שנים •
29 בפבר׳ 2008
דוקטרינה כתב/ה: אתמול הבעלים שלי זרק אותי דרך החלון (קומה שלישית עם מעלית. כלומר הועפתי בלי מעלית) אחרי שהוא קרא באתר של המשוגעים שצריך לזרוק את החתולות על מנת לבדוק כמה נשמות יש להן.
היום בלילה דוק כמעט דרך עלי. לא מבינה למה. עבורי היה אור מלא למרות שזה היה בשעה שתיים וחצי לפנות בוקר. פעם הבאה שהוא הולך לעשות פיפי באמצע הלילה (ואני לא מבינה למה הוא לא עושה את זה בתוך הקערה שלי) שידליק את האור. בברכת מיאו. החתול של דוק (אני חתול אבל הוא מתעקש שאני חתולה ואין לי כבר שערות שפם למרוט בכל פעם שהוא קורא לי חתולה). דוק. אהבתי מאוד את תאור הסשן מפיו של החתול האמיץ שלך,שלא השתמש במילת בטחון כלל. LOL כולי תקווה, שטיגי, החתול המשסן שלי לא יחליט ,שוב, לזנק כהרגלו משכבר הימים,מקומה שלישית ללא מעלית. או לחילופין ,יחליט שבא לו שוב "לשרלל" ולגרום לאנשי ביתי " חרדת נטישה" בברכה, כל חתולי הכלוב התאחדו לכתיבת סשנים. ומציאת בית חם ואוהב לחתול, לבית בטי בום. להבה חשופה!@! |
|