סופשבוע נעים אורח/ת
עכשיו בכלוב

הנטייה לבדס"מ

הורוס​(שולט)
לפני 16 שנים • 1 במרץ 2008

הנטייה לבדס"מ

הורוס​(שולט) • 1 במרץ 2008
עלתה לי שאלה / תהייה: האם חוויתם התעללות / הטרדה /ניצול מינית בעברכם, והאם לדעתכם זה מה שהוביל אתכם לבדס"מ?
האם יש קשר בין השניים?
אשמח לשמוע את דעתכם
בלוסום​(לא בעסק)

הנטייה לבדס"מ

בלוסום​(לא בעסק) • 1 במרץ 2008
כן, חוויתי בילדותי חוויה של ניצול מיני (מרוב הגדרות PC כבר אי אפשר לדעת איך לקרוא לזה כיום) - אבל לא חושבת שזה מה שהוביל אותי לבדס"מ. מבחינתי, נקודת ההתחלה להתענינות היתה שנים לאחר מכן, דרך צפיה בסרט.
מקווה שעזרתי לך בתהיות שלך...
qqqppp

ממש

qqqppp • 1 במרץ 2008
ממש לא.
אולי חלק מהאנשים חוו, אבל אני לא רואה קשר גורף בין השניים.
הורוס​(שולט)

הבהרה

הורוס​(שולט) • 1 במרץ 2008
הנושא הנ"ל עלה במפגש חברים לא מהז'אנר, והטענה שנשמעה היא שכל אנשי הבדס"מ עברו התעללות מינית מסויימת - לכן אני תוהה.
amy​(נשלטת){מבטלעיניים}

Re: הבהרה

הורוס כתב/ה:
הנושא הנ"ל עלה במפגש חברים לא מהז'אנר, והטענה שנשמעה היא שכל אנשי הבדס"מ עברו התעללות מינית מסויימת - לכן אני תוהה.

שטויות, הטענה, ללא כוונה להעליב.

כ ל אישה עברה הטרדה מינית לפחות, גם אם לא התעללות, אבל לא כולנו בדס"מיות. אין קשר הכרחי בין השניים.

אני לא עברתי התעללות.
מקבי​(מתחלף)
מקבי​(מתחלף) • 1 במרץ 2008
אני נאנסתי בילדותי הרכה על-ידי דוש מקלחת חולה כלבת.
המלט
לפני 16 שנים • 2 במרץ 2008
המלט • 2 במרץ 2008
שמעתי על די הרבה (באופן יחסי) מקרים של נשים (דווקא) בבדסמ שחוו סוג כזה או אחר של התעללות מינית, מעבר להטרדה. המסקנה שכולם הגיעו לזה מסיבות כאלה היא כמובן לא נכונה.
זאלופון​(שולט)
לפני 16 שנים • 2 במרץ 2008
זאלופון​(שולט) • 2 במרץ 2008
פעם חשבתי שכן, שיש קשר. לא כל מי שבבדסמ חווה התעללות מינית ומשיכה לבדסמ לא נוצרת רק בגלל התעללות מינית (בכלל, הכלל הזאלופוני אומר: "כל טענה שיש בה "כל" - אפשר לפסול". את הבעיה הלוגית אני פותר בהכחשה), אבל בהחלט נראה שיש כאן יחסית הרבה נשים שחוו פגיעה מינית בעברן.

היום אני חושב שאולי הפרופורציה פה לא באמת גדולה יותר מאשר בשאר האוכלוסיה. זה רק נראה כך משום שפה מדברים על זה יותר בחופשיות.

בכל מקרה, בוודאי שלא כל אנשי הבדסמ עברו התעללות מינית.