חיה ללא הפסקה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
מה נהיה?
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
חיה ללא הפסקה(שולטת) • 2 במרץ 2008
[B]זה באופנה לא להגיב לתוכן...
נראה שכולם פה מחפשים את "השרשור" שיוכלו להוציא בו את האגרסיות שלהם. טעיתם בכתובת שק איגרוף נמצא במקום אחר!!!!!!!!!!!!!! יקירתי, החלמה מהירה....אהבת אותך... אני בטוחה שהיה פצצה בלימיט (כמו תמיד) [B] |
|
Reaper |
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
Re: בוקר מבינה שהיה אקשן בלימיט
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
Reaper • 2 במרץ 2008
עדן בלי צנזורה כתב/ה: חום 39 תקף אותי וזרק אותי למיטה,
I am sorry to hear you were not feeling well..(I can send you some chicken soup with kanedalach) While you where at home with a temperature the club was on fire.. Shlomi kaufman had us danceing untill 5:30 like maniacs the sessions where great And I got to celebrate my best freinds birthday so all in all I had A great night |
|
daLord |
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
פצצות היה הזמן עובר לא הרגשתי
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
daLord • 2 במרץ 2008
הרבה אנשים קאופמן מרקיד עם מוזיקה מעולה.
מבחנות שתיה, אפילו שמפיין לכבוד היומולדת של אורלי (מז"ט) אנשים יפים אנשות כוסיות בגדים מעניינים אחלה סשנים. טוב זה יכול להיות תיאור קבוע של כל שבוע שם (חוץ מהיומולדת כמובן) |
|
עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
תודה חברים יקרים עת תגובותכם
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 2 במרץ 2008
ללא ספק עשיתם לי טוב,וריפר מרגישה יותר טוב,והאמת לא סופרת ממטר,את מי שלא צריך,תודה על התמיכה בעדי,אבל בתור בת אדם, ,הכבוד הראוי לי גם ככה מקבלת,ומי שלא יודע לתת כבוד לעצמו,שלא יצפה לקבל ממני....
עכשיו ריפר,המרק עוף הזה,תמיד נמצא? חחחחחחחח,תודה מתוקים,שמחה שנהנתם לכם ועשיתם חיים משוגעים,עשה לי טוב לשמוע לשלאורלי היתה אחלה מסיבה.... טוב כמו תמיד,רק הפעם זה היה מאורע..... |
|
ממש גרוע(אחר) |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
ממש גרוע(אחר) • 3 במרץ 2008
הפעם היתה גם מתנה ספיישל
|
|
D M Dogy(מתחלף) |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
עדן...
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
D M Dogy(מתחלף) • 3 במרץ 2008
ביטלתי את יחידת החיסול ששלחתי אלייך
עקב "הברזתך" מהמסיבה,כי הבנתי שיש לך פתק מההורים... ניראה אותך שישי הקרוב לא מגיעה ובקשר למסיבה,כמו תמיד,פצצות!!!!! |
|