נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
Re: היה כייף
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
נמשכת{משויכת} • 4 במרץ 2008
מצטרפת לברכות
בהחלט היה מאוד נחמד להכיר את האנשים שמאחורי הניקים וגם כן חבל שלא יצא לי לדבר עם רבים, רבים ומקסימים. מאוד מעריכה את המאמץ לקיים את המפגש ובהחלט מצפה כבר למפגש הבא. ושוב המון תודה לך }{ |
|
Anan-Sagol(שולט) |
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
נאום הודיה
לפני 16 שנים •
4 במרץ 2008
Anan-Sagol(שולט) • 4 במרץ 2008
רגע היכונו אני פותח את הדף ומקריא
<כתבתי הרבה> תודה על ערב נחמד ומושקע, מצפה לבאים |
|
ללא גבולות' |
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
ללא גבולות' • 5 במרץ 2008
יש לי שאלה קטנה שסיקרנה אותי ...
היה נראה שהמאזן הוא שהרוב הכמעט מוחלט הוא שולטים ונשלטות ומעט מאוד שולטות ונשלטים. בדרך כלל האיזון הפוך. יש למישהו הסבר? האם זאת היתה מיקריות או האם כשחוצים את קו ה40, האיזון מתהפך? יותר שולטים, פחות שולטות .... |
|
נמשכת{משויכת} |
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
נמשכת{משויכת} • 5 במרץ 2008
ללא גבולות כתב/ה: יש לי שאלה קטנה שסיקרנה אותי ...
היה נראה שהמאזן הוא שהרוב הכמעט מוחלט הוא שולטים ונשלטות ומעט מאוד שולטות ונשלטים. בדרך כלל האיזון הפוך. יש למישהו הסבר? האם זאת היתה מיקריות או האם כשחוצים את קו ה40, האיזון מתהפך? יותר שולטים, פחות שולטות .... בוקר טוב זה היה כי אנו צעירים |
|
טמונה במסגרת |
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
ערגה
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
טמונה במסגרת • 5 במרץ 2008
באמת מה שהיה חסר הוא זמן לשבת לשוחח איתך יותר
אבל היה נחמד, למרות הכאב הבלתי נסבל באוזן החולה שלי... עוד ! (אפילו בלי דייי, פשוט עוד) וכן, זו עבודה קשה, אבל משתלמת להפליא (כמה זה נחמד שהחלק של ה"קשה" הוא שלך, והחלק ה"משתלם" הוא שלנו...) וגם מזל טוב ושוב - תודה. |
|
בשקט(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
מצטרפת למפרגנים
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
בשקט(נשלטת) • 5 במרץ 2008
ערגתי, היה ערב מקסים.
תודה על ההזמנה, ההשקעה והארגון. |
|
תחרה שחורה(נשלט) |
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
5 במרץ 2008
תחרה שחורה(נשלט) • 5 במרץ 2008
המון תודה לך ערגה וגם לסייענים, עבור הארגון וכל הכרוך בכך,
היה ערב נחמד וחומוס טעים. שמחתי לקשר פרצופים מול ניקים באווירה נעימה ופתוחה ולפגוש אשה יפה שמזמן לא ראיתי. לצערי השולטת שלי בדימוס לא יכלה להגיע, מקוה שתגיע למפגש הבא. מזל טוב ערגה ליום הולדתך |
|
dahanc(שולט) |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
היי ערגה...
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
dahanc(שולט) • 7 במרץ 2008
היה ערב מדהים ואני נהנתי ביותר מהאוירה והאנשים השונים..
וגם בשם ידידותיי נימשכת ומלווה... |
|
דורון גונן |
לפני 16 שנים •
8 במרץ 2008
ברכה כפולה
לפני 16 שנים •
8 במרץ 2008
דורון גונן • 8 במרץ 2008
על האירגון ועל יום ההולדת.
הפעם לא יכולתי להגיע. בפעם הבאה.. |
|
תחת השמש(נשלט) |
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
Re: היה כייף
לפני 16 שנים •
28 במרץ 2008
תחת השמש(נשלט) • 28 במרץ 2008
ערגה כתב/ה: תודה JJ על פתיחת השירשור וגם לכל יתר המגיבים. זו אכן עבודה, והפעם לשמחתי עזרו לי עם חיפוש מקום וסגירה ואשמח להמשך עזרה בסוגייה זו כי כאמור לי יש מרחק של שעה כמעט עד למרכז...
firex היית מבחינתי ההפתעה של הערב, כי הכרתי אותך פעם בשם שלך, ופתאום אחרי כל כך הרבה שנים ראיתי אותך כאן, משעשע שהתכתבנו ולא ידעתי מי אתה בעצם... זה הכייף במפגש F2F והיה כייף לחגוג אתכם מסיבת יום הולדת, תודה... רוקדת, יש ויש ותכתבי לי כתובת מייל עדכנית ואצרף אותך לרשימת המכותבים.... ונורית, חבל, באמת שימי לך שעון מעורר לפעם הבאה... לצפוניים שהגיעו - כל הכבוד ! אני מעריכה מאוד את המאמץ, מי שרוצה מספיק יכול , עובדה. אני אישית מצטערת רק על דבר אחד, שלא הספקתי לשבת יותר זמן עם אנשים..... השיחות כייפיות ומעניינות וההזדמנות להכיר מקרוב, לפתוח נושאים, לדבר , להתייעץ וסתם לצחוק בחופשיות על כל דבר שבעולם, יקרה מפז בעיני. ואסיים עם שיר כאב (שיר בלב , חחחח) , אמן, כן ירבו !! [B] ככה ערגה, בשקט בשקט ולא מספרים לנו... בכל אופן המון מזל טוב ושתמיד יהיו לך שמחות. }{ HotQueen ותחת השמש |
|