מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
משרתת לערב אחד- מתוך הבלוג שלי
לפני 16 שנים •
2 במרץ 2008
מיתוסית(שולטת) • 2 במרץ 2008
חלק ראשון
הוא היה אמור להגיע בשמונה בערב לכל היותר. הוא הגיע בסוף בתשע וחצי. לא הפריע לי לכל אורך היום, אבל ככל שעבר הזמן, השיעמום הרג אותי והגעגועים עליו הלכו וכירסמו בתוכי. חשבתי שנאכל יחד, אז בישלתי פסטה בשבע בערב, ואז הוא הודיע שהוא מאחר. תהיתי אם לאכול לבדי או לחכות, כי אכלתי רק ב- 2 בצהריים, ולבסוף ביכרתי לאכול תפוח אדמה קטן במיקרוגל עם קטשופ וקצת סלט כרוב ולחכות לו. ביקשתי שיודיע לי חצי שעה לפני. היו לי כשעתיים להרוג. התקלחתי, הורדתי שיער מיותר, מרחתי קרם גוף והרגשתי אישה שוב עמדתי מול הארון ולאחר שסידרתי בו את הבגדים שהבאתי מהבית, תהיתי מה ללבוש. עלו בראשי מחשבות רבות על משהו סקסי או זנותי זה או אחר. ככל שעבר הזמן, הלך והתגבש בתוכי רעיון שהתוצאה שלו הייתה אמורה להיות אחת: סקס. ואיך גורמים לגבר לשכב איתך אחרי 16 שעות בחוץ שכוללות נסיעות רבות לצפון הרחוק מאוד ואז למרכז? פיתחתי מתכון. מתכון להכנת גבר חרמן אחד: החומרים: -בית מסודר -כלים שטופים -ארוחה שהכנת מראש -בגדים סקסיים: עליונים ותחתוניים -קולר עור -תיק הפתעות בדסמיות -ציוד לסידור שולחן האוכל הוראות הכנה: -בשלי ארוחה שתהיה מוכנה וחמה ברגע שיגיע הביתה.לדוגמה: פסטה ברוטב עגבניות, פטריות חיות ושום מטוגנים קלות שיוכן ממש דקות ספורות לפני שינחת בבית ומלמעלה זרעי שבבי פרמזן שגירדת הרגע -ליבשי לבוש זנותי וסקסי להחריד, לדוגמה: מגפיים עם עקב, ירכונים שחורים עם אימרת תחרה, חגורת בריות מתחרה שחורה וחוטיני תחרה שחור סקסי מתחת. מעל כל זה שמלת סטרפלס מינימליסטית ושחורה מסאטן. שיער אסוף, בישום במקומות הנכונים -ענדי קולר עור על הצוואר עם פעמון קטן (שלא היה לי מושג מניין הגיע) -סדרי את השולחן מראש וצרי אווירה רומנטית הכוללת תאורה מעומעמת, נרות דלוקים על השולחן ומוזיקה טובה ברקע -אמרי לו כשהוא נכנס הביתה שאת הולכת להיות המשרתת שלו לערב הנוכחי הסירי דאגה מליבך; שום גבר רעב ועייף לא יוכל לעמוד בפני ארוחה טובה ומשביעה אחרי שאכל כל היום רק כריכים וגם לא בפני אישה סקסית שלבושה בצורה מפתה ועוד מבטיחה לו שתעשה ה-כ-ל כדי שיהיה מרוצה ובכן, הוא לא התקשר ואני בדקתי מה קורה והוא אמר שתוך 20 דקות הוא מגיע. מהר נעלתי את המגפיים, סידרתי מה שצריך ושקדתי על הרוטב. הלב שלי דפק כמו מטורף, הבטן שלי התהפכה והייתה לי בחילה מהתרגשות. האבסורד הוא שחצי שעה לפני כן, התלוננתי בפני ידיד שלי שאני כבר הרבה זמן לא הרגשתי שאני ממש ממש מתגעגעת אליו וחשדנו שאולי זה בגלל כל הלחץ והשינויים שהיו לאחרונה. וול, קיבלתי את כל הפרפרים בריבוע ואפילו בחזקת שלוש. פתחתי לו את הדלת, הוא נכנס ובהה בי. היה לו חיוך חמוד והוא אמר לי: "בונז'ורנו!". חיבקתי אותו- רק לאחר שהוא חיבק אותי והוא פשוט אסף אותי לזרועותיו ונישק אותי ארוכות. יא אללה, פמיניסטית או לא- נחמד להרגיש לפעמים האישה הקטנה בבית הוא סקר אותי בכל תזוזה ובמיוחד את השסע הלא חוקי בשמלה בזמן שבישלתי. רציתי ישר לקרוא לו "אדוני", אבל זה היה נראה לי קצת לא במקום, אז חיכיתי עם זה לאחר כך. הוא לקח בירה מהמקרר, פתח אותה וישב על הספה. הוא לגם תוך שהוא מביט בי מבשלת (גם כן תוכנית תיעודית נדירה). אני השתדלתי לתקתק הכל. הוא בינתיים הסתובב בבית והביע מבטי השתאות. לבסוף, האוכל היה מוכן. הוא ישב על המיטה וקרא לי. באתי וכרעתי על ברכיי (רמז, רמז!). הוא שאל אם התגעגעתי ואני הסמקתי בביישנות ואמרתי שכן. הוא חיבק אותי ואני הנחתי את ראשי על ברכיו, בזמן שהוא ליטף אותו. כשהרמתי את הראש, אמרתי לו שהחלטתי שבגלל שהוא הגיע מאוחר ועייף הביתה, החלטתי להיות המשרתת שלו להערב. הוא הביט בי במבט מעריך ומשתאה ואמר: "אם כך, שווה להגיע מאוחר הביתה". התרוממתי והושטתי לו יד כדי לעזור לו לקום. הזזתי את הכיסא לאחור כדי שיוכל לשבת בנוחות והגשתי את האוכל. עמדתי זקופה בידיים מאחורי הגב לצדו. הוא חיכה לי. "את לא אוכלת איתי?" "אם תאשר לי, אדוני" "את יכולה", הוא חייך. ומהר קיפצצתי למטבח למזוג לעצמי את המנה שלי. הנחתי אותה על השולחן ושאלתי: "אולי אדוני ירצה להתקלח?" "זה רעיון טוב", הוא השיב. הבחנתי שהוא לא התחיל לאכול בלעדיי. חייכתי חיוך קטן והלכתי להדליק את הדוד. "אולי לאדוני קר? להדליק לו את התנור?" "זה גם רעיון טוב", הוא אמר לי. הדלקתי את התנור וכיוונתי אליו והרגשתי יעילה כזאת סגרתי את הדלת של חדר השינה (עקב מחסור בשולחן אוכל, אכלנו על שולחן המחשב שפונה מבעוד מועד). התיישבתי סוף סוף. "את יכולה להביא לי נייר טואלט?" "בוודאי", אמרתי ורצתי להביא גליל נייר טואלט, ואף קרעתי עבורו רצף של מספר ריבועים והגשתי לו. הוא קינח את אפו ואיחל לי בתיאבון. לא אמרתי לו כל הזמן "אדוני" והוא לא דרש ממני לומר זאת. ובכל זאת השתדלתי לומר כשזכרתי ולהיות מנומסת כמו שצריך. התחלנו לאכול ושאלתי לשלומו. הוא שאל אם דיברתי עם חברת החשמל ועוד כמה דברים קטנים. שאלתי איך עבר עליו יומו ולא העזתי לספר על שלי לפני ששאל. בסיום הארוחה, הוא אמר שהוא הולך להתקלח. הצעתי שאפשיט אותו מבגדיו והוא אמר שקראתי את מחשבותיו. הסרתי בגד אחר בגד, נהיית חרמנית נורא. "תבואי איתי גם להתקלח" "אתה בטוח, אדוני?" "כן" התאכזבתי קצת, להתפשט ככה מהבגדים האלה. בכלל לא הסיטואציה שרציתי. ציפיתי למשהו סקסי ויצרי יותר. "אתה בטוח אדוני שאתה רוצה שאתפשט עכשיו?", שאלתי פעם נוספת. הוא הביט בי טוב טוב, הכניס קצת יד מתחת לשמלה ומשמש את הישבן. "אני מתלבט. טוב, אני אלך לבד ואת תחכי לי פה" "לשטוף בינתיים את הכלים? "כן". מיד הבאתי לו מגבת נקייה, לא לפני שבדקתי שאכן יש מים חמים. הוא הלך להתקלח ואני שטפתי כלים במהירות. סיימתי והלכתי קצת לאינטרנט. הוא קרא לי. רצתי מהר. "אני חושב שכדי לסבן אותי את לא צריכהל הרטיב את הבגדים", הוא אמר והושיט לי את הליפה. הוא התקרב לפתח החדר ואני עמדתי שם והתחלתי לסבן את כל הגוף שלו, לא פספסתי כלום עד שהכל נהיה לבן מקצף. יאמי... סיימתי והוא ביקש ממני מראה כדי להתגלח ואז לחכות על ארבע ליד המיטה ולעמעם את האורות בחדר. רצתי לחדר, עמעמתי את האורות ועכשיו כשאני חושבת על זה, לא חיכיתי לו כמו שצריך. אופס... אבל כנראה שגם הוא לא שם לב. ישבתי על ברכיי עם כפות הידיים מונחות על כל ירך ומופנות כלפי מעלה ועצמתי עיניים, חיכיתי לו. |
|
אושה{אוש} |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
:-)
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
אושה{אוש} • 3 במרץ 2008
הזכרת לי נשכחות מותק
זה נראה כמו נצח, לפני ההריון, לפני החיתולים וההנקה, לפני מחסור השינה.. גם אני הכנתי לנו ערב שכזה. הוא הגיע הביתה וראה אותי מול הכריים בלבוש תחתון מתחרה עם ביריות. אם זכרוני אינו מטעה אותי, היה לו מאד קשה להאפק ולאכול קודם... לחיי ערבים מדהימים כאלה בהמשך! |
|
רודפת מרדף לא ידוע |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
רודפת מרדף לא ידוע • 3 במרץ 2008
אני אוהבת רומנטיקה בדסמית.
אוהבת את הפוסטים שלך על הזוגיות הבדסמית. תהנו. איפה פרק ב'? |
|
amy(נשלטת){מבטלעיניים} |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
amy(נשלטת){מבטלעיניים} • 3 במרץ 2008
איזה יופי...
|
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
מיתוסית(שולטת) • 3 במרץ 2008
רומנטיקה בדסמית זה תמיד טוב
(טוב, לא תמיד.. לפעמים מתחשק בלי רומנטיקה בכלל אלא בהרבה כפייה ואגרסיביות ) תודה בנות והנה מגיע החלק השני... |
|
מיתוסית(שולטת) |
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
3 במרץ 2008
מיתוסית(שולטת) • 3 במרץ 2008
החלק השני והאחרון
ישבתי ככה, עם עיניים עצומות, נכנסת לשלווה כמעט כמו למדיטציה. הרגשתי שהדלת נפתחת ופקחתי את העין לחריך קטן כדי לראות אם הוא הגיע. ראיתי אותו וסגרתי מיד. הוא התקרב אליי והתחיל ללטף לי את השיער. הוא התיישב על המיטה ואמר לי להתקרב אליו. התקרבתי אליו על ארבע והוא שוב השעין את ראשי על ברכיו וליטף אותו. היה לי נעים ככה להתכרבל בחיקו, לחוש בנוכחותו, בחום גופו, בריח שלו. רק מגבת הייתה כרוכה סביב איזור חלציו ונורא רציתי לראותו עירום. הוא נגע בפעמון הקטן שעל קולרי ואמר לי: "זה הפעמון של החתולה שלי. חשבתי שהוא יתאים לך" "באמת תהיתי מאיפה הפעמון", אמרתי. "חתולת מין שלי", הוא חייך אליי ונשק לשפתיי. "מיאווווו", ייללתי. "אני רוצה שתעשי לי סטרפטיז". חייכתי והתרוממתי מהרצפה. ניסיתי לחפש שיר שיהיה טוב בשביל ריקוד סקסי ובחרתי. הוא ישב על הספה, המגבת כבר לא הייתה עליו. הצמדתי כיסא לארון והתחלתי לרקוד בצורה סקסית מולו, נגעתי בעצמי. הוא הביט בי מהופנט. "להוריד?", שאלתי ונגעתי בשולי השמלה. הוא הנהנן. הורדתי אותה תוך כדי ריקוד וזרקתי על הרצפה. השתמשתי מידי פעם בכיסא, נמרחתי עליו קצת. הזין שלו עמד לגמרי וגירה אותי נורא. השיר בינתיים נגמר, והוא הוריד אותי על הברכיים. "תמצצי לי", הוא פקד. פתחתי פה והתחלתי ללקק לו את הביצים, עברתי לזין שלו. הבעיה היתה שהיה לו טעם של קצף גילוח עדיין ולא נהנתי כל כך למצוץ לו (זה אפילו היה די מגעיל להרגיש כימיקלים על העור העדין והטעים שלו באופן טבעי). הערתי על זה והוא אמר לי :"זה באמת מפריע לך?". הנהנתי. "אז בואי תשטפי לי". הלכנו לחדר השירומקלחת, שטפתי את הזין שלו היטב עם מים מהכיור ואז סיבנתי עם הרבה אהבה ותשומת לב את הזין שלו החלק והזקור שלו. שטפתי שוב עד שלא היה סבון בכלל וניגבתי היטב. חזרנו לחדר שלי, הוא התיישב על המיטה והביא את הראש שלי אל הזין שלו. ליקקתי והפעם זה היה הרבה יותר מענג לענג אותו. הוא שם את היד שלו על הראש שלי והתחיל לזיין לי את הפה, מידי פעם כמעט נחנקתי והשתעלתי. פתאום הוא נכנס קצת יותר מידי עמוק ללוע שלי והתחלתי להשתעל בטירוף, עד שהפסקתי. "את בסדר?" "כן... אפשר בבקשה לשתות, אדוני?". "כן", הוא חייך. הוא שם את השרשרת על הקולר ומשך אותי. הבנתי שאני צריכה ללכת על ארבע. הלכנו ככה למטבח והוא עשה איתי טיול ברחבי הבית הקטן. שמתי לב למראת גוף שהעמדנו על הקיר וטרם תלינו ושם דמותי נשקפה: כלבה עירומה למחצה עם שדיים מתנופפים, ביריות, ירכונים ומגפיים. המראה הזה היה מאוד סקסי בעיניי וחירמן אותי ללכת לבושה ככה אחריו. הוא עצר. שם את ידית השרשרת שלי על ידית אחת הדלתות של ארון המטבח, הוציא קערה מהארון ומילא אותה במים קרים מבקבוק שהוציא מהמקרר. הוא הניח אותה על הרצפה ואמר: "שתי". ניסיתי לגחון לעבר הקערה, אבל השרשרת מנעה ממני להתקרב אליה. הפרצוף שלי היה מרוחק אולי חמישה סנטימטר מהמים- וזה היה מתסכל נורא. הוא הסיר את הקשר של הרצועה מידית הארון, אחז אותה בידו וכך נתן לי גישה למים. התכופפתי, התחת שלי התנופף אל על והתחלתי לשתות את המים בלגימות ארוכות. המים הקרים הירוו את צמאוני ובאו ממש במקום. לא ידעתי אם אני אמורה לשתות כמו אדם בלגימות או כמו כלב בליקוקים, אז פשוט גיוונתי עם שניהם. כשסיימתי, הרמתי את ראשי. "זהו?", הוא שאל. הנהנתי. הוא הרים את הקערה ולקח אותה איתו לחדר, למקרה שאהיה צמאה שוב ומשך אותי על ארבע שוב לכיוון החדר. שוב לא יכולתי להימנע מלהביט במראה, רואה את הרגליים החשופות שלו מהירכיים עוברות שם, הרצועה נמשכת אחריו ואז אני על ארבע. נכנסנו לחדר, הוא סגר את הדלת. ישב על המיטה, משך אותי אליו עם השרשרת והורה לי למצוץ לו שוב. לאחר זמן מה, הוא אמר לי להסתובב לאחור ולהתכופף, כשאני על ארבע. הוא התחיל לבחון את הישבן שלי וללטף אותו, להספינק קצת. הורה לי לחזור אליו ואז הוא משך אותי עד שעליתי על המיטה. הוא השכיב אותי על המיטה, את השרשרת הוא העביר בין הרגליים שלי ומשך לאחור, כך שהיא הוצמדה מאוד לאיזור מסויים. הוא הירפה קצת ומתח מספר פעמים, ואז הוציא אותה החוצה לגמרי. הוא קם, הביא כיסוי עיניים מתיק ההפתעות וכיסה את עיניי. הרגשתי שהוא מנסה להסיר ממני את החוטיני, כך שאשאר רק עם הירכונים וחגורת הביריות (שזה דבר מאוד נחמד ולא ניסיתי אף פעם להיות רק עם שניהם), אז פשוט אמרתי לו: "אי אפשר להוריד אותו בגלל שהוא נעצר בירכונים". הוא ניסה להתיר את חגורת הביריות מהירכונים ולא הצליח, אז הוא פשוט הוריד לי את הכיסוי, התרתי את המחזיקים אחד אחרי השני ואז הוא הוריד את החגורה ואת החוטיני ונשארתי רק עם ירכונים. הוא החזיר לי את הכיסוי. הרגשתי נשיכות בצוואר ובכתף, ליקוקים, מציצות ונשיכות על הפטמות ועל הבטן. משיכות שיער. פליקים על השדיים. הוא פישק את רגליי, העמיד אותן כך שיהיו מקופלות והצמיד את פרקי ידיי לקרסוליים שלי (מן תנוחת צפרדע בערך). הנחתי שהוא רוצה לקשור אותי ככה. הגב התחתון שלי המשיך להרוג אותי. הוא התחיל להכאיב לי כבר כששטפתי כלים (זה עדיין קורה לי פעם ב... מאז התאונה ההיא). חששתי שהוא יקשור אותי בתנוחה הלא נוחה הזאת ובכלל הכאבים האלה יהרגו אותי. כשהוא בא אליי, פשוט לחשתי לו שכואב לי הגב ושזה כנראה בגלל התאונה ההיא. "מתי זה התחיל?" "כשעוד שטפתי כלים?" "ולמה את אומרת לי רק עכשיו?", הוא גער בי. "כי לא חשבתי שנגיע למצב כזה", אמרתי, והתכוונתי לסשן הזה ולכאב והכל. האמת שחשבתי כשעוד הייתי על ארבע שלא בא לי לקבל כאב. שאם אני אקבל כאב זה רק כי הוא יתן לי אותו. באותו ערב התחשקה לי רק שליטה ונתינה ושירות. לא הייתי בכלל במוד של לספוג כאב. הוא יישר לי את הרגליים. נראה לי שהוא התאכזב קצת. הוא שוב ליקק ונשך כל מיני איברים בגוף, ירד כל הדרך למטה והתחיל פתאום ללקק מסביב לכוס. כבר הייתי מחורמנת נורא ממילא. התחלתי לרטוט שם מהתרגשות ומחרמנות. הוא המשיך ללקק אותי ולרדת לי ואני השתלהבתי יותר ויותר עד ש... הוא פתאום הפסיק ונשכב עליי. הוא התחיל להתחכך בי, להתחכך ולא להכנס. זה ממש חירפן אותי. בהתחלה התבעסתי שהנה, אני קרובה לגמירה ולא גומרת ומצד שני אם הוא רוצה לזיין אותי, שיזיין כבר. זה מרגיז שמחרמנים אותך ככה ואת כל כך רוצההההה ואת לא מקבלת. הוא המשיך לשחק בי, עד שהוא פשוט נכנס לאט. זה חירפן אותי לגמרי. יומיים בלי להרגיש אותו בתוכי ופתאום, ככה, אחרי פור פליי כזה ארוך... והוא עשה את זה לאט, המניאק. התחלתי להיאנק בתחנונים, בתקווה שיבין את הרמז ויזיין אותי כבר חזק, אבל לא רציתי לבקש (שלא יהיה מצב של שליטה מלמטה, למרות שרמזים מהסוג כזה הם כנראה לא רחוקים במיוחד...). הסרתי את הירכונים מרגליי כי היה לי כבר חם מידי. הוא התחיל לזיין אותי חזק ועמוק, להוציא ממני צעקות שרק הלכו והתגברו. הכיסוי הוסר ממני מהטלטלות. הוא החזיר וזה הוסר שוב, אז הוא פשוט הסיר את זה ממני, זרק ואמר לי להישאר עם עיניים עצומות. ובאמת עצמתי עיניים, אבל כל כך השתוקקתי לראות אותו מזיין אותי... התחננתי שיזיין אותי חזק, יותר חזק, הכי חזק, שיוציא עליי את כל החרמנות שלו... פתחתי עיניים והנשמה יצאה לי מעונג... הוא הפך אותי על ארבע וזיין לי את הצורה, הראש שלי נפל ונמעך על הכרית, הוא תפס לי בשיער ומשך חזק ואחר כך תפס לי בידיים והחזיק אותן מאחורה כמו במושכות של סוסה וזיין כל כך חזק ומהר שזה כבר התחיל לכאוב. האגן שלי זז קצת, והוא תפס אותי חזק ולא נתן לי לזוז ואני צורחת וגונחת ולא יודעת נפשי מרוב שהרגשתי אי שם באחד הרקיעים... בסוף הוא גמר ואז הוא פשוט צנח לידי כמו סלע לתוך בריכה, משך אותי אליו וחיבק. נעלם הדיסטאנס, נגמרו המשחקים. בסופו של דבר, אחרי שהוא התאושש (ולקח לו המון זמן להתאושש...), גם אני זכיתי לגמירה טובה P-: |
|
רודפת מרדף לא ידוע |
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
7 במרץ 2008
רודפת מרדף לא ידוע • 7 במרץ 2008
פרק ב' כתוב מקסים.
עוד פוסטים. |
|
calipso(נשלטת) |
לפני 16 שנים •
8 במרץ 2008
נפלא
לפני 16 שנים •
8 במרץ 2008
calipso(נשלטת) • 8 במרץ 2008
כחולית - חלק ב' נפלא ומטריף חושים ומגרה במיוחד .
|
|
Paragon |
לפני 16 שנים •
8 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
8 במרץ 2008
Paragon • 8 במרץ 2008
תודה רבה
|
|