עדן בלי צנזורה(שולטת) |
לפני 16 שנים •
13 במרץ 2008
הזמינו אותי למסיבה....
לפני 16 שנים •
13 במרץ 2008
עדן בלי צנזורה(שולטת) • 13 במרץ 2008
אז תכינו את השטיח האדום
|
|
purified(שולטת) |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
purified(שולטת) • 14 במרץ 2008
מסיבה מדהימה!!! תודה לכם
מוזיקה מעולה, רקדתי עד שלא יכולתי לעמוד יותר על הרגליים. יאללה רוצה עוד........! מעיין |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
צוות אויר...
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
aka BODYGUARD • 14 במרץ 2008
במילה אחת:
מ-צ-ו-י-ן. ובעוד כמה- רקדנו,שתינו ,הצלפנו,חובקנו וחיבקנו יופי של אירוע ופשוט תמשיכו כך. |
|
Breathless{VIP} |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
גם אני רוצה עוד אחת
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
Breathless{VIP} • 14 במרץ 2008
שייאאלללה שלכם אפצ'וק, איירוש, מפקדת }{
נתתם לנו בראש במסיבה בלתי נשכחת הסימנים על ישבני יעידו.... רגליי הדואבות יריעו ואיזה אנשים שזה לא ייאמן התחבקתי, התנשקתי, השתובבתי צרחתי מאושר ורקדתי עצמי כמעט למוות כאלו בדיוק הקהילה הזאת צריכה כבר אמרתי: מוכרחים בלב שמייאח!!!! סופ"ש נעים לכם סוטים |
|
aka BODYGUARD |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
Re: גם אני רוצה עוד אחת
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
aka BODYGUARD • 14 במרץ 2008
Breathless כתב/ה: שייאאלללה שלכם אפצ'וק, איירוש, מפקדת }{
נתתם לנו בראש במסיבה בלתי נשכחת הסימנים על ישבני יעידו.... רגליי הדואבות יריעו ואיזה אנשים שזה לא ייאמן התחבקתי, התנשקתי, השתובבתי צרחתי מאושר ורקדתי עצמי כמעט למוות כאלו בדיוק הקהילה הזאת צריכה כבר אמרתי: מוכרחים בלב שמייאח!!!! סופ"ש נעים לכם סוטים צרחת מאושר אעלק... היית עסוקה בלגנוב נישוקים עם הלולי ומאסטר ויפו ("אתה חמוד אתה" )וכבודי מביטים אחד בשני ,עוד רגע היינו מתחילים בחיבוקים וכאלה בעצמנו... |
|
המלכהFM(שולטת) |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
לאייר ושאר הירקותתת!
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
המלכהFM(שולטת) • 14 במרץ 2008
היה מוייי כייייףףףףףף!
|
|
Madame T(שולטת) |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
Re: גם אני רוצה עוד אחת
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
Madame T(שולטת) • 14 במרץ 2008
BODYGUARD כתב/ה: Breathless כתב/ה: שייאאלללה שלכם אפצ'וק, איירוש, מפקדת }{
נתתם לנו בראש במסיבה בלתי נשכחת הסימנים על ישבני יעידו.... רגליי הדואבות יריעו ואיזה אנשים שזה לא ייאמן התחבקתי, התנשקתי, השתובבתי צרחתי מאושר ורקדתי עצמי כמעט למוות כאלו בדיוק הקהילה הזאת צריכה כבר אמרתי: מוכרחים בלב שמייאח!!!! סופ"ש נעים לכם סוטים צרחת מאושר אעלק... היית עסוקה בלגנוב נישוקים עם הלולי ומאסטר ויפו ("אתה חמוד אתה" )וכבודי מביטים אחד בשני ,עוד רגע היינו מתחילים בחיבוקים וכאלה בעצמנו... ברת'לסית, טוב שאני צריכה להגיע לת"א כדי לראות אתכם סוף סוף, הייתם חמודים כתמיד. ובודי, אותך ואת ויפ מתחבקים וכאלה - את הייתי רוצה לראות !! היתה יופי של מסיבה, אנשים טובים, מוסיקה טובה. למרות שהגעתי באיחור יחסי ועזבתי מוקדם יחסית, נהניתי מכל רגע! כל הכבוד לאייר, F ושות'. השארתם טעם של עוד!! |
|
Breathless{VIP} |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
Breathless{VIP} • 14 במרץ 2008
שיואוווו איירוש היית כוסון על אתמול(רק אתמול )
לנשום אותך עד כלות!!!!! |
|
הוא(שולט) |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
היה כיף
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
הוא(שולט) • 14 במרץ 2008
היו הרבה שבדכ לא . איזו אוירה
החתולה האלמונית היתה מקסימה תודות לאפ אייר מפקדת ולכל המעורבים בדבר כן ירבו |
|
flashback{ג"ו} |
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
לפני 16 שנים •
14 במרץ 2008
flashback{ג"ו} • 14 במרץ 2008
טוב, תשמעו.
אפסית, אני חושבת שאפשר להכניס את אתמול לקטגוריית 'אחד הערבים הטובים אבר'. ראשית, אני חושבת שאפשר להכניס את אתמול לקטגוריית 'אחד הערבים ההזויים אבר' שנית, אני חושבת וגו' ... 'החושניים אבר'. שלישית אני חושבת וגו'.... 'אחד הערבים שהצליחו להשאיר אותי נוכחת משך כל הערב'. (וזה הישג!) המוסיקה המצויינת, סוכריות הגומי, האנשים היפים (כל כך יפים..), התלבושות המושקעות, ואיירוש אפוש וה'פקדתוש המוכשרים כל כך, הרכיבו ערב מוצלח בצורה יוצאת מן הכלל. אמה מה , אני לא בטוחה שאני זוכרת הכל תודות }{ אה, כן. תודה ל הוא ולאנה. |
|