אחר צהריים טובים אורח/ת
עכשיו בכלוב

אידיוט.

נוריתE
לפני 16 שנים • 17 במרץ 2008

Re: וואו

נוריתE • 17 במרץ 2008
Uranus כתב/ה:
מדהים כמה שהמרירות יכולה להוציא אנשים מדעתם.

הו,בדיוק בזמן.
הנה לנו "ספסמנט" מובחר,שבא בכדי להדגים את דברי (שבסוף העמוד הקודם),
כמו שאמרו בכיתה ו' ,מש''ל.

לזה לפחות,יש את האומץ או הטיפשות לחשוף פרצופו ברבים
אדון שי​(שולט)
לפני 16 שנים • 18 במרץ 2008
אדון שי​(שולט) • 18 במרץ 2008
buttercup ...
הנה מילה חדשה ללקסיקון שלך .

פרופורציה !

שירשור מיותר כמו כל שאר השירשורים המיותרים שעונים לאותה הכותרת .

זאת דעתי .

( נכון שקצר הפעם ? )

ובכן ... הירהרתי ברצינות לסיים את תגובתי בשורה הקודמת . אבל החלטתי שלא !
וזאת על מנת לכתוב דבר מה בנושא האאוטינג . ( נושא שהעלתה buttercup בתגובתה ) .
"אאוטינג " כהגדרה הוא להביא דבר מה אינטימי לידיעת הכלל . ועל ידי כך לחשוף את חייו האינטימיים של אדם אחר שלא מבחירתו ( ולרוב גם שלא בטובתו ) . המושג הושרש בקרב קהילת ההומו/לסביות . ושם הכוונה ל"הוצאה מהארון " שלא מבחירתו החופשית של אותו האדם .
הכלל הוא שלגבי חשיפת חייו האינטימיים של אדם רק לו תינתן הזכות להחליט ולבחור אם , איך וכיצד או מתי הוא יחשוף את אותו הפן שבחייו ולמי . מתוך ההבנה שחשיפה שכזו עלולה לפגוע בחייו הפרטיים של אותו האדם .
במשך הזמן המושג "אאוטינג " קיבל משמעות חדשה ורחבה יותר . שהיא כבר בגדר חיסיון רופא ומטופל . או להבדיל עורך דין ולקוח . ותחת הערך " אאוטינג " קיים האיסור לפרסם כל פרט משיחה אינטימית .
אך יחד עם זאת קיימת ההפרדה בין שיחה אינטימית לשיחה פרטית .
לפי דעתי אין זה מוסרי לפרסם פרטים שנמסרו בשיחה אינטימית ( ובכלל זה גם תוכן הודעות מבלי לנקוב בשם האדם ) . אבל קיים מרחק גדול בין פירסום פרטי שיחה אינטימית לפירסום פרטי שיחה פרטית . ולפי דעתי אפשר ( בנסיבות מסויימות שנתונות לשיקול דעת )לפרסם כי פלוני או פלונית אמרו לי כך וכך ( ובתנאי שאין בפרסום פגיעה או סכנה של פגיעה בחייו או כבודו של אותו האדם . ובכלל זה חשיפה של פרטים אינטימיים מוצנעים ) .

השימוש המורחב ב "אאוטינג " כפי שהוא בא לידי ביטוי כיום באתר מסייע גם לכל מיני אנשים שיודעים להסתתר מאחורי הודעות אישיות לנהוג בדרכים ובצורות לא אתיות או לא מוסריות ( אני ממש לא מתכוון לדברים המיוחסים ישירות לפירסום הנ"ל אלא מדבר בכלליות ) . ואני מתכוון להתנהגויות של דו פרצופיות או רכילות במקרה הטוב .

מצד שני הבעיה היא להבחין מתי הדברים שמצוטטים מפיו של אדם הם אמת ומתי הם פשוט הכפשה או שהדברים הוצאו מהקשרם . ולכן הוחלט ( לפי הבנתי ) להעניק גם לשיחות הפרטיות ולנאמר בהן סוג של חיסיון . וזאת תוך כדי לקיחה בחשבון שכאן ניתנת האפשרות לצד כל שהו לחסום את האדם השני מלקיים שיחות פרטיות נוספות או מלשלוח הודעות פרטיות נוספות ולמעשה לנתק מגע . וכך ( ברוב המקרים ) אין פגיעה ממשית אמיתית באף אחד מהצדדים .
וזה על מנת לצמצם במידת האפשר את תופעת ה " לרוץ ולספר לחבר'ה " , או את תופעת " הוא אמר , היא אמרה " .

איכשהו ( בגלל הנטיה של האנשים לראות הכל בשחור או לבן והצורך להצמד לכללים ברורים שמבטלים שיקול דעת . ומצד שני תוך התחשבות בצורך הבלתי נשלט של חלק מהאנשים לצטט את הנאמר להם בשיחות / הודעות פרטיות , לעיתים בשל צורך נסיבתי מוצדק כזה או אחר ולעיתים לצורך שברור רק למפרסמים . ) באתר הזה ובעוד אתרים נחשב פירסום פרטי שיחה פרטית כאאוטינג רק אם נוקבים בשם ( כינוי ) של בן / בת הזוג לשיח ( ללא אישור ). וזה סוג של פיתרון כלאיים על מנת להמנע מהצורך להגדיר מה עונה להגדרה של שיחה פרטית ומה עונה להגדרה של שיחה אינטימית ( לעיתים הגדרות בעייתיות בפניי עצמן ) . ותוך כדי התחשבות בצורך של אלה לפרסם ושל הצד השני לא להפגע מהפירסום של דברים שנועדו להישאר פרטיים .

אך יחד עם זאת חשוב לציין כי מוסרית זה פסול לפרסם ( הן ברבים והן בשיחות פרטיות עם אנשים אחרים ) כל פרט משיחה אינטימית ובכלל זה כל פרט אינטימי שעלול לזהות את האדם ( אלא אם ניתן לכך אישור מפורש ) .

וזה סתם למקרה שתהית פעם למה ... buttercup .

שיט !

שוב פעם יצאה לי תגובה ארוכה !
Uranus

Uranus • 18 במרץ 2008
Buttercup כתב/ה:
Uranus כתב/ה:

הו,בדיוק בזמן.

זו טיפשות, באמת שזו טיפשות מצידי...

זו טיפשות וגם חוסר אחריות מצד כול אחד באתר הזה לתת לך תשומת לב, במקום פשוט לתת לך להתבשל בתוך ערימת הגיבובים האנטי-זכריים שלך שנובעים מאלוהים יודע מה שיש לך בראש.

בעיניי את וכמותך מייצגות את כול מה שמכוער בתרבות הפורומים.
כשאת לוקחת את הפורום של כולם והופכת אותו למיקרו-עולם אישי שלך להקיא בו את הקשקושים שלך וההטפות שלך.
אבל את זו את אני מניח.

להגיב לך זו אכן טיפשות שלי ושל כול אחד שחושב שמשהו יעבור דרך שכבות המרירות שלך.
Black Lotus​(מתחלפת){זאלופון}
Buttercup כתב/ה:
אם יהיה אפשר פה להוציא את אותם אידיוטים לאור, וזה בסך הכל כינוי פורום, לא מספר הטלפון ומידת נעליים
אז אולי , אותם חלאות וטיפשים יפסיקו להציק,או שידיעת הניק שלהם פשוט תחסוך לנו את הזבל שהם משדרים בפרטי בלי הפרעה ,פשוט כזה, נימחק?בלי להסתאב שוב ושוב.

וכמובן שאפשר לחסום אותם אבל את תחסמי ואני אחסום והיא תחסום וההיא גם,אבל בתכל'ס הם ימשיכו לעבור מאחת לאחת ולהציק לה בלי חשש כי זה הרי "בפרטי" ואנחנו צריכות לפתור את הבעיות הקטנות האלו לבד.

אבל לאאאאאאאאאאאא
"קדושת" ההודעות הפרטיות , מונעת מאיתנו לחשוף את אותם חארות שמשתמשים באותה "קדושה" כדי להציק.ולכן כל דביל ,אוויל ,רשע וסתם מטומטם מצוי
יכול לעשות לנו בפרטי כל מה שבא לו.

וחלילה לה, לאחת שמוציאה הודעה פרטית החוצה אחרי שנישבר לה מהדביל התורן
גם אם מנועה כרגע מלחשוף את הניק של אותו אידיוט מצוי. זפת ונוצות.
איך את מעיזה???זה פרטי!!!

פרטי פרטי ,ואנחנו נותרות כאן מופקרות ב"פרטי", לכל אחד שאין לו אומץ להראות לכולם את טיבעו ופרצופו האמיתיים ע''ג הפורומים אז הוא עושה את זה בהחבא,
זאת פרטיות זאת?

אוווווווווו
שהזכרים שכאן יתחילו לגלות קצת יותר כבוד לנשים ואז הבעיה הזאת תיפטר
אבל זה יקרה רק כשהגהנום יקפא.

הוצאת התכנים של הודעות פרטיות לפורום הכללי מיותרת בעיני וההודעות הפרטיות כשמן הן - פרטיות, ועליהן להשאר כך. במקום לסיים את העניין בדרך מועילה כמו לאגנר את השולח או לפנות לכלובי ולבקש ממנו שיזהיר את אותו מאן-דהו, יוצרים פיאסקו שלם בפורום בעוד השולח נותר עלום שם וגם אם הוא ישלח עוד הודעה היא תופיע תחת הכותרת :" תראו מה החצוף שלח לי עכשיו" ותמשיך לקדם את השרשור. כתיבת הניקים אסורה ובצדק מכיוון שאנו נמצאים באתר שבו יש מי שעושה מכל זבוב פיל, והפורום יראה כמו משפט שדה אחד גדול.

אני רואה בעצמי אישה בוגרת שמסוגלת להתמודד עם הודעות פרטיות, בעיקר כאשר יש לי את כלי החסימה. למעשה אני לא רואה שום סיבה להזדקק לעזרת הציבור בפתרון הבעיות הקטנות האלו. אני מקווה שהנשים האחרות באתר לא צריכות גם הן קהילה שלמה מאחוריהן כדי ללחוץ על האיגנור. לומר שאנו נותרות מופקרות זו דמגוגיה זולה כיוון שבחיים אין לך כפתור אגנור שכזה ובכלוב יש. דווקא כאן את פחות חשופה לדעותיו וביקורותיו של כל עובר אורח.

התגובות בפורומים כנגד מפרסמת הפוסט הכולל את תוכנה של הודעה פרטית מוצדקות אם כי על פי מסורת הכלוב, מתלהמות. כולנו מקבלות מדי פעם הודעות פרטיות שאינן לטעמנו. חלקנו בוחרות לענות למגיב, אחרות בוחרות להתעלם ואחרות טורחות ליידע את כלובי על תוכן פוגעני. לפתוח פוסט שכזה אומר שאת לא מסוגלת לקחת דברים בפרופורציה הנכונה ומתקשה להתמודד עם דעה שלילית מצד זר עלייך עד כדי כך שבחרת להעלות את הנושא לדיון ציבורי בתקווה לתמיכה גורפת. כשמאיימים בלינץ' אפשר ליצור פניות מנומסות מתוך רתיעה ויראה אבל לא לקבל כבוד אמיתי. כאשר יש הדברות אז אפשר לדרוש כבוד הדדי.
להבה חשופה
להבה חשופה • 18 במרץ 2008
רוב מהומה על לא מאומה!.

להתעלם מהודעות שכאלו- לאגנר.

ובא לפורוםגאולה. לא, גאולה אבן, ולא גאולה עמיר. גאולה משרשורים ללא תכלית.

להבה חשופה.!@!
אלישבע​(נשלטת)

אדיוטים ואחרים

אלישבע​(נשלטת) • 18 במרץ 2008
יש לי חיבה רבה לאדיוטים, אני חושבת שבכל אחד מסתתר איזה אדיוט קטן, וזה טוב.
הפנייה שהצגת בפני כולנו, אינה התנהגות של אדיוט. לדעתי, זוהי התנהגות מעט מרושעת, שמנסה לנצל את המצב שלך. יכולת להגיב לה בדרכים רבות, למשל, להודות לו על הצעתו הנדיבה והמפתה, ולסרב בנימוס, ובכך לצאת אידיוטית חיננית. את בחרת בדרך שבחרת, אידיוטית לא יצאת, אבל כן קצת מרושעת. לדעתי, זוהי זכותך. כל אחד והבחירה שלו.
נוריתE
נוריתE • 18 במרץ 2008
שי הם הם לא מכבדים את הפרטיות למה שאני אכבד את הפרטיות שלהם במסווה של אסור להוציא הודעות פרטיות ולא רק אני אלא כל מוטרדת סידרתית
ההגנה פה היא על האנשים הלא נכונים,זה הכל.

אדון שי כתב/ה:
buttercup ...
הנה מילה חדשה ללקסיקון שלך .

פרופורציה !

שירשור מיותר כמו כל שאר השירשורים המיותרים שעונים לאותה הכותרת .

זאת דעתי .

( נכון שקצר הפעם ? )

ובכן ... הירהרתי ברצינות לסיים את תגובתי בשורה הקודמת . אבל החלטתי שלא !
וזאת על מנת לכתוב דבר מה בנושא האאוטינג . ( נושא שהעלתה buttercup בתגובתה ) .
"אאוטינג " כהגדרה הוא להביא דבר מה אינטימי לידיעת הכלל . ועל ידי כך לחשוף את חייו האינטימיים של אדם אחר שלא מבחירתו ( ולרוב גם שלא בטובתו ) . המושג הושרש בקרב קהילת ההומו/לסביות . ושם הכוונה ל"הוצאה מהארון " שלא מבחירתו החופשית של אותו האדם .
הכלל הוא שלגבי חשיפת חייו האינטימיים של אדם רק לו תינתן הזכות להחליט ולבחור אם , איך וכיצד או מתי הוא יחשוף את אותו הפן שבחייו ולמי . מתוך ההבנה שחשיפה שכזו עלולה לפגוע בחייו הפרטיים של אותו האדם .
במשך הזמן המושג "אאוטינג " קיבל משמעות חדשה ורחבה יותר . שהיא כבר בגדר חיסיון רופא ומטופל . או להבדיל עורך דין ולקוח . ותחת הערך " אאוטינג " קיים האיסור לפרסם כל פרט משיחה אינטימית .
אך יחד עם זאת קיימת ההפרדה בין שיחה אינטימית לשיחה פרטית .
לפי דעתי אין זה מוסרי לפרסם פרטים שנמסרו בשיחה אינטימית ( ובכלל זה גם תוכן הודעות מבלי לנקוב בשם האדם ) . אבל קיים מרחק גדול בין פירסום פרטי שיחה אינטימית לפירסום פרטי שיחה פרטית . ולפי דעתי אפשר ( בנסיבות מסויימות שנתונות לשיקול דעת )לפרסם כי פלוני או פלונית אמרו לי כך וכך ( ובתנאי שאין בפרסום פגיעה או סכנה של פגיעה בחייו או כבודו של אותו האדם . ובכלל זה חשיפה של פרטים אינטימיים מוצנעים ) .

השימוש המורחב ב "אאוטינג " כפי שהוא בא לידי ביטוי כיום באתר מסייע גם לכל מיני אנשים שיודעים להסתתר מאחורי הודעות אישיות לנהוג בדרכים ובצורות לא אתיות או לא מוסריות ( אני ממש לא מתכוון לדברים המיוחסים ישירות לפירסום הנ"ל אלא מדבר בכלליות ) . ואני מתכוון להתנהגויות של דו פרצופיות או רכילות במקרה הטוב .

מצד שני הבעיה היא להבחין מתי הדברים שמצוטטים מפיו של אדם הם אמת ומתי הם פשוט הכפשה או שהדברים הוצאו מהקשרם . ולכן הוחלט ( לפי הבנתי ) להעניק גם לשיחות הפרטיות ולנאמר בהן סוג של חיסיון . וזאת תוך כדי לקיחה בחשבון שכאן ניתנת האפשרות לצד כל שהו לחסום את האדם השני מלקיים שיחות פרטיות נוספות או מלשלוח הודעות פרטיות נוספות ולמעשה לנתק מגע . וכך ( ברוב המקרים ) אין פגיעה ממשית אמיתית באף אחד מהצדדים .
וזה על מנת לצמצם במידת האפשר את תופעת ה " לרוץ ולספר לחבר'ה " , או את תופעת " הוא אמר , היא אמרה " .

איכשהו ( בגלל הנטיה של האנשים לראות הכל בשחור או לבן והצורך להצמד לכללים ברורים שמבטלים שיקול דעת . ומצד שני תוך התחשבות בצורך הבלתי נשלט של חלק מהאנשים לצטט את הנאמר להם בשיחות / הודעות פרטיות , לעיתים בשל צורך נסיבתי מוצדק כזה או אחר ולעיתים לצורך שברור רק למפרסמים . ) באתר הזה ובעוד אתרים נחשב פירסום פרטי שיחה פרטית כאאוטינג רק אם נוקבים בשם ( כינוי ) של בן / בת הזוג לשיח ( ללא אישור ). וזה סוג של פיתרון כלאיים על מנת להמנע מהצורך להגדיר מה עונה להגדרה של שיחה פרטית ומה עונה להגדרה של שיחה אינטימית ( לעיתים הגדרות בעייתיות בפניי עצמן ) . ותוך כדי התחשבות בצורך של אלה לפרסם ושל הצד השני לא להפגע מהפירסום של דברים שנועדו להישאר פרטיים .

אך יחד עם זאת חשוב לציין כי מוסרית זה פסול לפרסם ( הן ברבים והן בשיחות פרטיות עם אנשים אחרים ) כל פרט משיחה אינטימית ובכלל זה כל פרט אינטימי שעלול לזהות את האדם ( אלא אם ניתן לכך אישור מפורש ) .

וזה סתם למקרה שתהית פעם למה ... buttercup .

שיט !

שוב פעם יצאה לי תגובה ארוכה !
נוריתE

Re: אדיוטים ואחרים

נוריתE • 18 במרץ 2008
אלישבע כתב/ה:
יש לי חיבה רבה לאדיוטים, אני חושבת שבכל אחד מסתתר איזה אדיוט קטן, וזה טוב.
הפנייה שהצגת בפני כולנו, אינה התנהגות של אדיוט. לדעתי, זוהי התנהגות מעט מרושעת, שמנסה לנצל את המצב שלך. יכולת להגיב לה בדרכים רבות, למשל, להודות לו על הצעתו הנדיבה והמפתה, ולסרב בנימוס, ובכך לצאת אידיוטית חיננית. את בחרת בדרך שבחרת, אידיוטית לא יצאת, אבל כן קצת מרושעת. לדעתי, זוהי זכותך. כל אחד והבחירה שלו.

אני לא מדברת דווקא כרגע על ההצעה ההיא והיות ובדרך כלל אני לא חושפת דברים בכללי אין לכם מושג על השתלשלות העיניינים
זה א'
אני מדברת לא על כמוהו שמעצבנים ואנילא ממהרת לחסום ואני לרוב נותנת הרבה קרדיט לאנשים אבל כשנימאס נימאס ובמקרה זה היה הוא שהוצאתי את ההודעה המפגרצת והלא משעשעת כי נמאס לי
אאני מדברת על המרושעים באמת נוסח הודעה אחת שאני שומרת אצלי בתיבה
ושבגללו, מחקתי את הבלוג שלי כי גם שם הוא שתל את הטינופת המילולית שלו
ונגד טינופות מילוליות הפתרון החידי הוא הוצאה לאור, חשיפת ניק,זה לא אאוטינג
אין שום סיבה שהם יוכלו ללכת חופשי מפרטי לפרטי ויכניסו נשים למיגננות.
וראי מה שלחתי לך בפרטי
נוריתE

נוריתE • 18 במרץ 2008
אבל היגבת icon_cool.gif
אני אולי מתוסכלת לפעמים אבל אצלך המצב הוא כבר בלתי הפיך
תחייה עם זה.

Uranus כתב/ה:
Buttercup כתב/ה:
Uranus כתב/ה:

הו,בדיוק בזמן.

זו טיפשות, באמת שזו טיפשות מצידי...

זו טיפשות וגם חוסר אחריות מצד כול אחד באתר הזה לתת לך תשומת לב, במקום פשוט לתת לך להתבשל בתוך ערימת הגיבובים האנטי-זכריים שלך שנובעים מאלוהים יודע מה שיש לך בראש.

בעיניי את וכמותך מייצגות את כול מה שמכוער בתרבות הפורומים.
כשאת לוקחת את הפורום של כולם והופכת אותו למיקרו-עולם אישי שלך להקיא בו את הקשקושים שלך וההטפות שלך.
אבל את זו את אני מניח.

להגיב לך זו אכן טיפשות שלי ושל כול אחד שחושב שמשהו יעבור דרך שכבות המרירות שלך.